IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GOLD

Бавно но си достигна 1180-почти де

Коментар

• Айде да не устиква повече това зло, че трябва да го пазаря

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Тия дни възнамерявам открия позиции и на 6-те комодита.
        JO,WEAT,CORN,SGG,JJN,URA
        Га река нещо и го върша ази.
        Айде на контрарните кафенца ( със захар ) и уранец (без да съм иранец или фен на Белене!)
        JO 22.61$ SGG 54.10 URA 14.35 Plus TUR 54.4.
        И младоците от GDXJ на 29.2$ свих. Да видим ша стане ли да усредняваме на 24-25..
        Лошото че почти без кеш останах вече. До другия превод след седмица май само ще се почесвам и киризя...

Забелязахте ли нещо странно днес. Злото над 3% даже 3.5%, а артиите за разлика от друг път не щат да падат толкози.
        Айдe младоците чат пат бива, ма старите GDX кримки дори и 2% не щат да падат...гаче яка съпротива има около 20.4-5$. Чакаля аз с чифтето и за тях на 20$...ма нямааа
        Last edited by pipbel; 19.12.2013, 21:38.

Коментар

И за какъв ти е това ?
          Да им пълниш гушите с ДДС ( че и си добавят още толкова отгоре за тях) или да си рискуваш дуп..то по границите ?

Ми купи си по добре Никел, кафе (особено арабика), както и уран (ма не за в къщи )
          Не само че са се спихнали много повече от среброто, но и много по бързо има вероятност да ти дадат дабъл и трипъл до някоя друга годинка.
          Виж им графиките и 5г. и 10 г. !
          Дори и житото, а и особено царевицата и захарта са за купуване сега според мене и едно 50 до 80% бързи до годинка - 2 могат да се направят от тях.
          Следя ги от известно време, чаках да мине ФЕД тейпъринг олелията та ако се надигне $ да паднат още малко. Но така или инак са по дъната си.
          Тия дни възнамерявам открия позиции и на 6-те комодита.
          JO,WEAT,CORN,SGG,JJN,URA

Мерси за съвета! Искам да притежавам физически малко сребро но мисля че има да пада още както е тръгнало не знам тези ETF-и дали наистина притежават нещо или и те са понци схема

Та има ли някой инфо за покупка на физическо сребро на изгодна цена?

Коментар

ТСК имат прекрасен мениджмънт, диверсифицирани са, дават приличен дивидент, скоро почват да копат нефтените пясъци на Канада съвместно сo Сункор. И те са за купуване между другото ма не мога огрея навсякъде )
            Мислиш ли че дядя ти Бъфя не знае какво дири из пясъците на Сункора... ?
            Абе piboo тея администраторите що са такива кухи лейки и ми трият коментарите за HUI индеска бе.
            Ей оставете хората да знаят какъв е тоя индекс бе нищо че името значи 'член' на български

http://finance.yahoo.com/q?s=^HUI

http://en.wikipedia.org/wiki/HUI_Gold_Index

Коментар

• Първоначално изпратено от Sharper Разгледай мнение

Значи не виждаш разходящ триъгълник.
              Не знам ти кво виждаш в кристалната топка, и кви геометрични фигури, всички чакат цена 1000 не разбрахте ли, 1900 / 2 = 950 ей тва му е средната цена но COT погледни ги тех и си свери часовника и още малко сме long

Коментар

• мамата си ееебаа

Коментар

Ами като махна линиите заприлича, но не мисля че е триъгълник, просто лека корекция и тренда надолу продължава.
                  Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                    Тези ги разбирам, питах за твоите

Съвет, през две точки винаги може да се начертае линия, и през една!, затова не чертай ако нямаш поне 3 точки на съпротива или съппорт на една линия.

Коментар

Тези ги разбирам, питах за твоите

Съвет, през две точки винаги може да се начертае линия, и през една!, затова не чертай ако нямаш поне 3 точки на съпротива или съппорт на една линия.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                        Ще напишеш ли няколко думи коя линия какво предсказва, че новак като мен би получил световъртеж
                        https://www.google.bg/search?q=alan+...=isch&imgdii=_

Коментар

2в1
                          Ще напишеш ли няколко думи коя линия какво предсказва, че новак като мен би получил световъртеж

Коментар

ТСК имат прекрасен мениджмънт, диверсифицирани са, дават приличен дивидент, скоро почват да копат нефтените пясъци на Канада съвместно сo Сункор. И те са за купуване между другото ма не мога огрея навсякъде )
                            Тоя мастит и там ли си пуснал пипалата ее, аз оня път му гледах портфолиото, тоя е ебаси злодея, нема грам минус дееба и изрода дееба. Иначе сега погледнах и тея JO e super и URA, ама другите като че ли имат още на долу и па да питам това ETN моеж ли да си го стискаш колко искаш или има някви падежи и тъпотии ??

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                              pibo аз днеска мисля да се обзаведа с BVN, нещо TCK не ми хареса а NTWK има далавера, може x 2 да стане работата но за по дълго пак не бих си я пазил.
                              И специялно внимание ще обръщам на PUT опциите SP500 че там ше е мача мноо голем

Коментар

• 2в1

Коментар

Working...
                                X