IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Златото - Балон или не ? (архив до 8.04.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
    И за какъв ти е това ?
    Да им пълниш гушите с ДДС ( че и си добавят още толкова отгоре за тях) или да си рискуваш дуп..то по границите ?

Ми купи си по добре Никел, кафе (особено арабика), както и уран (ма не за в къщи )
    Не само че са се спихнали много повече от среброто, но и много по бързо има вероятност да ти дадат дабъл и трипъл до някоя друга годинка.
    Виж им графиките и 5г. и 10 г. !
    Дори и житото, а и особено царевицата и захарта са за купуване сега според мене и едно 50 до 80% бързи до годинка - 2 могат да се направят от тях.
    Следя ги от известно време, чаках да мине ФЕД тейпъринг олелията та ако се надигне $ да паднат още малко. Но така или инак са по дъната си.
    Тия дни възнамерявам открия позиции и на 6-те комодита.
    JO,WEAT,CORN,SGG,JJN,URA
    pibo аз днеска мисля да се обзаведа с BVN, нещо TCK не ми хареса а NTWK има далавера, може x 2 да стане работата но за по дълго пак не бих си я пазил.
    И специялно внимание ще обръщам на PUT опциите SP500, DAX, DOW, Nikkei 225 че там ше е мача мноо голем.

И един въпрос това ETN е като ЕТF ама и нещо като бонд, и не знам си кво, нали няма някви падежи и глупости, то цената се базира на Futures, Options и кви ли не още дивотии но това моеш да си го държиш без срок или ?
    Last edited by michaelis; 19.12.2013, 15:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
      Пичове от къде купувате физическо сребро? Голям е примиума и това ДДС
      Естония, Германия? Монети?......

Мисля че ще падне още доста през 2014 но ще дебна за покупки.
      И за какъв ти е това ?
      Да им пълниш гушите с ДДС ( че и си добавят още толкова отгоре за тях) или да си рискуваш дуп..то по границите ?

Ми купи си по добре Никел, кафе (особено арабика), както и уран (ма не за в къщи )
      Не само че са се спихнали много повече от среброто, но и много по бързо има вероятност да ти дадат дабъл и трипъл до някоя друга годинка.
      Виж им графиките и 5г. и 10 г. !
      Дори и житото, а и особено царевицата и захарта са за купуване сега според мене и едно 50 до 80% бързи до годинка - 2 могат да се направят от тях.
      Следя ги от известно време, чаках да мине ФЕД тейпъринг олелията та ако се надигне $ да паднат още малко. Но така или инак са по дъната си.
      Тия дни възнамерявам открия позиции и на 6-те комодита.
      JO,WEAT,CORN,SGG,JJN,URA

Коментар

• Пичове от къде купувате физическо сребро? Голям е примиума и това ДДС
        Естония, Германия? Монети?......

Мисля че ще падне още доста през 2014 но ще дебна за покупки.

Коментар

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
          Майка му недна прегарбена
          Боли те фара, мойта фирма е обвявила 'unlimited bying program' за златото

Коментар

• Майка му недна прегарбена

Коментар

• цък > http://www.businessinsider.com/gold-...ber-19-2013-12
              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
                Мониторирам само ...

Но и кътам парици ... в момента купувам само земя и малко акции.

... но ще дойде ден в което ще си купя, но само жълтици.

Преди време се замислих на едни думи на Императора ... за това че ако се наложи да изчезнеш спешно нанякъде, ... то най добре е златце да ти потропва в джобата.

Моите инвестиции, както съм споделял не един път, са основно в земеделска земя, акции и кеш, ... но никакво злато не съм купувал, ... първо защото не обичам да нося никакви дрънкулки, даже и халката си я носих два дни ... второ до скоро бях много не образован и не правих разлика от инвестиционно злато и другите сплави.

Та сигурен съм, че златото ще спре да пада като спрат всички игри и държавни помощи за излизане от кризата ... то е ясно че всичко е дирижирано

Но страха от загуба на инвеститорите, ще го държат на ниски нива доста време

Истината е че обичам да купувам на тънко ... и да продавам на печалба ... проста работа
                За земята добре, ама сега акцийте зле а инвесторите като разберат каква тояга са си праснали с тея напечатани пари и с тея акции, и тея американците на борсата едвам удържат цената още с всичките тея напечатани числа и после в самолета сме резервирали места за първа класа, нали бе pibo ?

http://iratogold.org/wp-content/uplo...d-prices-1.jpg
                Last edited by michaelis; 18.12.2013, 12:00.

Коментар

Не само тебе. Всинца ги интересува. Ма отговора и 5 Ванги не могат ти го дадат.

Ама как та угадих накъде си се насочил, а

ПС Влязъл ли си вече на някоя хартия или още мониторираш ?
                  Мониторирам само ...

Но и кътам парици ... в момента купувам само земя и малко акции.

... но ще дойде ден в което ще си купя, но само жълтици.

Преди време се замислих на едни думи на Императора ... за това че ако се наложи да изчезнеш спешно нанякъде, ... то най добре е златце да ти потропва в джобата.

Моите инвестиции, както съм споделял не един път, са основно в земеделска земя, акции и кеш, ... но никакво злато не съм купувал, ... първо защото не обичам да нося никакви дрънкулки, даже и халката си я носих два дни ... второ до скоро бях много не образован и не правих разлика от инвестиционно злато и другите сплави.

Та сигурен съм, че златото ще спре да пада като спрат всички игри и държавни помощи за излизане от кризата ... то е ясно че всичко е дирижирано

Но страха от загуба на инвеститорите, ще го държат на ниски нива доста време

Истината е че обичам да купувам на тънко ... и да продавам на печалба ... проста работа
                  Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    ще формира range 1210-1260 за следващите два месеца .
                    страх и алчност ще го натискат от двете страни
                    абе ей само long бе тоя мач съм го играл единица в еврофутбула

Коментар

Пичове,как прогнозирате срещата?
                      ще формира range 1210-1260 за следващите два месеца .
                      страх и алчност ще го натискат от двете страни
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Пичове,как прогнозирате срещата?
                        1300$

Коментар

• Пичове,как прогнозирате срещата?

Коментар

Къде ще флайва сега бе, колкото далеко може стигне муха с 1 крило.
                            Много леб, кръв и сълзи има да рупа докато излети космоса.
                            Но ще 1 ден.
                            Надявам се да съм 1 класа по него време
                            това ще е малката засилка до каде 40-50 и до година до амина живот и здраве като слезне пак на 20 - 23 е тогава ще е с големя самолет с полет до Марс след 3-4г. е закотвило там каде беше 180 а аз не знам защо си мислим, че тоя пат златото че достигне и нови върхове и тогава не знам

Коментар

• Първоначално изпратено от michaelis Разгледай мнение
                              pibo GDXJ is boarding and prepare to take off are you ready to fly ?
                              Къде ще флайва сега бе, колкото далеко може стигне муха с 1 крило.
                              Много леб, кръв и сълзи има да рупа докато излети космоса.
                              Но ще 1 ден.
                              Надявам се да съм 1 класа по него време

Коментар

Аз добре направих че снощи си разкарах макар и неголямото количество GDXJ аче ми кацна на средната 31$. Таман сега вече ще почна да пълня от 29-30 ниво.
                                BVN-a си го не барам, там съм на прилична 11.4$. Следващо пълнене чак към 10-та.
                                Лошото е че се надявах още малко да подскочи среброто докъм 21$ та да го прасна добре с бухалката ZSL по тиквата, ма пак се сурнало под 20 неговата верица.
                                Ма нищо чудно да стане мойта работа тия дни особено ако обяват както очаквам,че продължават да печатат здраво.
                                pibo GDXJ is boarding and prepare to take off are you ready to fly ?

Коментар

Working...
                                X