IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
    абе имах ордер от сутринта и съм се улисал в разни други работи тая вечер и хоп в позицийка а последно беше 3025 като се разправях с други работи...............и изстинах че обема ми голям .............мам*а му
    Това търгуване с "улисване в разни работи" беше печелившо и възможно на БФБ през 2007 година. Тогава БФБ-ейските "инвеститори" разхождаха денем телефоните си, часовниците си, колите си, мутресите си и вечер се прибираха да съберат печалбата от БФБ-то.

Свърши това време, а на Форекса никога не е идвало, макар и да си мечтая да се случи.

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
      гъци гъци гъци гъци
      а на сокола - къш птицо проклета
      Има логика защо се случва това
      КРАДЛИВА МИЖАТУРКА !!!
      Гъци гъци гъци и наддава на кила ПРАСИТО,
      а Сокола и той чака да открадне некоя мръвка
      та затова се прогонва отдалече !!!!
      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• 2/3 ги махнах с другото каквото стане .............

Коментар

абе имах ордер от сутринта и съм се улисал в разни други работи тая вечер и хоп в позицийка а последно беше 3025 като се разправях с други работи...............и изстинах че обема ми голям .............мам*а му
          на + ли си?
          молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
            Не е лесно да ти се даде съвет.
            Министър-председателят на Гърция каза, че сделка с кредиторите ще се прави на 13 февруари, но днес един говорител на правителството започна да убеждава пазарите, че ще има сделка през уикенда.

Fitch даунгрейднаха няколко европейски държави днес и ако не се случи сделката с Гърция, може и да има гап в понеделник. Но пък, ако има сделка или положително развитие през уикенда - еврото ще продължи нагоре.
            Ти трябва да си решиш, няма кой друг.
            и да има гап ще изчакае както обикновенно да се запълни и тогава да влезеш за нагоре...аз нямам отворени позиций е/д
            молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
              е какъв е този зор да отвориш сега за понеделник

Коментар

на пазара единственото мнение, което е ВАЖНО Е ТВОЕТО СОБСТВЕНО. форумите са за изпускане на парата
                винаги е приятно да теглиш една майна на СОПОЛОВ, па бил той и със сменен ник
                +1024
                КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА е голям ЧОВЕК !!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                  Говорим си само и единствено това
                  което ни харесва !!!!
                  КАПИШ????
                  гъци гъци гъци гъци
                  а на сокола - къш птицо проклета
                  Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

че сигурно на вас ви е лесно не сте се натресли от толкова високо като мен стоп -хем да сложа хем да не ме гръмнат с някой гап 60-70 пипса като миналата седмица
                    Не е лесно да ти се даде съвет.
                    Министър-председателят на Гърция каза, че сделка с кредиторите ще се прави на 13 февруари, но днес един говорител на правителството започна да убеждава пазарите, че ще има сделка през уикенда.

Fitch даунгрейднаха няколко европейски държави днес и ако не се случи сделката с Гърция, може и да има гап в понеделник. Но пък, ако има сделка или положително развитие през уикенда - еврото ще продължи нагоре.
                    Ти трябва да си решиш, няма кой друг.

Коментар

• Първоначално изпратено от Дръзновен1 Разгледай мнение
                      А бе много си елементарен да си говорите само за прасета и луканки кюфтета ли?
                      Та вие сте тролове. А на ме не ми пука да.
                      Говорим си само и единствено това
                      което ни харесва !!!!
                      КАПИШ????

Коментар

вие сте заети да чистите плаца
                        ама чудя ви се на акъла,вместо да се вади някаква полза от контакти с различни мнения вие ще се изпотребите бе ако сте на една ръка разстояние...............
                        на пазара единственото мнение, което е ВАЖНО Е ТВОЕТО СОБСТВЕНО. форумите са за изпускане на парата
                        винаги е приятно да теглиш една майна на СОПОЛОВ, па бил той и със сменен ник
                        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

ми ако си на печалба затваряй. наспи се спокойно уикенда и от понеделник с нови сили. личният ми опит говори , че не си струва да се разваля почивката с мисли за отворени позиции
                          пазарът не е заек да избяга и след нас ще го има
                          май това е най ок.........

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                            Е той Пенчев и целта е дал и ордера от дека ше е
                            От днешното дъно ...нагоре колко са
                            Е, точно според ордера излиза 3198 за връх . Обаче лимита му е вдигнат 20-ина пипса над дъното по H1 = 2930 . И затва коректната бича проекция е (постфактум) 3077-2930=144 => 3077+144 = 3221 . А до момента върхъ е 32196 - BID
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

че сигурно на вас ви е лесно не сте се натресли от толкова високо като мен стоп -хем да сложа хем да не ме гръмнат с някой гап 60-70 пипса като миналата седмица
                              е какъв е този зор да отвориш сега за понеделник
                              молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                                Е налЕ не си СОПОЛОВ????
                                Кво ти пука толкоз ?????
                                Заради тая ДОЛНА УТРЕПКА ПИЛЕТО
                                сега ПРАСЧО не е сред нас
                                Ехххх ПРАСЧО ПРАСЧООООООО
                                А бе много си елементарен да си говорите само за прасета и луканки кюфтета ли?
                                Та вие сте тролове. А на ме не ми пука да.

Коментар

Working...
                                X