IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.youtube.com/watch?v=ogspW...feature=fvwrel

Коментар

• Точна дума трудно мога да намеря на български за "раскудрявый",но "кичест" "къдрав" е смисъла???---че спора е за сума ти пари и положението е на нож,че имаме вечер на руската песен и страстите стават винаги революционни

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
        Един въпрос към рускоговорящите-как е точния превод на"раскудрявый клён зелёный, лист резной"??
        "Раскудрявый клен зеленый, лист резной,
        Я влюбленный и смущенный пред тобой,
        Клен зеленый, да клен кудрявый,
        Да раскудрявый, резной! "

Слаб съм превода на стихове и не се наемам от страх, че ще се изложа

Обърни се към някоя поетична душа ...

ПС: Това е от СМУГЛЯНКА - На бой идут одни старики , нали ?!
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Един въпрос към рускоговорящите-как е точния превод на"раскудрявый клён зелёный, лист резной"??

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Бравос, след 20 ч никой не се е мъчил да търгува
            бе ш'са научат най-накрая , кога да трейдват и кога ракийка със салатка
            Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Бравос, след 20 ч никой не се е мъчил да търгува

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                Така всички къси са затворени вее на голям минус. От тук на сетне тръгваме на юг. Минимална цел 1,20.

Гарантирано от мен. Влизайте къси с цяла сметка.
                значи ще иде на 1.400
                молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                  Така всички къси са затворени вее на голям минус. От тук на сетне тръгваме на юг. Минимална цел 1,20.

Като те чета и ми става кофти чесно, поспри се малко виж каде ти е проблема помъчи се да го отстраниш
                  Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Така всички къси са затворени вее на голям минус. От тук на сетне тръгваме на юг. Минимална цел 1,20.

Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение
                      мисля, че тоя ша ни е първия понеделник от месец некъде без гап. гърците просто нема кви магарии веке да вършат. частниците се съгласиха на 70% “доброволно” подстригване. ко повеке да искат.NITROTO (да се чете LTRO) се оказа ,че нема да е 1 трл. , а на половина и пазара веке го отигра…просто не очеквам изненади….. освен тез двамата хамерикански гълфони дет ша говорят таз вечер не споменат нещо за хамериканското NITRO( да се чете QE3)
                      единия е говорил вече но без много ефект
                      молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                        На кота 1 печелиш, браво!
                        10х

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                          остава и с гап нагре да отвори понеделник
                          мисля, че тоя ша ни е първия понеделник от месец некъде без гап. гърците просто нема кви магарии веке да вършат. частниците се съгласиха на 70% “доброволно” подстригване. ко повеке да искат.NITROTO (да се чете LTRO) се оказа ,че нема да е 1 трл. , а на половина и пазара веке го отигра…просто не очеквам изненади….. освен тез двамата хамерикански гълфони дет ша говорят таз вечер не споменат нещо за хамериканското NITRO( да се чете QE3)
                          Last edited by boogeyman; 24.02.2012, 18:06.

Коментар

ако и 3475 не го спре, ще се окаже , че просто нема шофер у рейса който да натисне спирачките…
                            На кота 1 печелиш, браво!
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Аз тъкмо си мисля едни къси да набия за още 10-20 пипа...

Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                              http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

ако и 3475 не го спре, ще се окаже , че просто нема шофер у рейса който да натисне спирачките…
                                молим?айде нема нужда

Коментар

Working...
                                X