IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добрю ютрю

СТАВАЙ И СЕ СТРОЯВАЙ НА БАЛТАМАТУМА !!!!

Днес поради невероятната красота навън
    ще проведем операция ЗИМНА ПРИКАЗКА !!!
    Значи предвижда се ускорен зимен преход
    сред пресечена местност целяща да повиши
    физическата и психическа издръжливост
    на ТРЕНДОРОТ !!!!
    Ще преминем едни 35-40 километра.
    Взел съм достатъчно за всички
    МРЪВИ от МИРКО, чадото Пенчев
    да носи кибрит, а КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА
    ще мъкне дамаджаната (25-30 литра) с вино.
    Той понеже най-много СУРНЕ
    Всичко това под зоркия поглед на
    пилето-ЛЕШОЯД надяващо се да
    остане нещо от обяда след като си
    тръгнем !!!!
    Айде на БЕГОМ последните !!!
    Last edited by REDA; 28.01.2012, 08:25.
    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
      Ралито при индексите се пече. С&П на нов хай!
      Остави професионалистите да говорят за това! : )
      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
      България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
        на пазара единственото мнение, което е ВАЖНО Е ТВОЕТО СОБСТВЕНО. форумите са за изпускане на парата
        винаги е приятно да теглиш една майна на СОПОЛОВ, па бил той и със сменен ник
        Значи веднъж ми казваш, къш птицо проклета, втори път ми казваш винаги е удобно според форума-сайт да теглиш една майна на СОПОЛОВ.
        хяхяхяхя.Та вие на какво сте и по точно. На какви наркотици, много леки фордове.
        Руке голям психолог си гледам.Много странно как никои не те познава от форума и не напише какво същество си всъщност.Все не случваш на измамници.хаха
        Цял живот тарикат ставаш, нали знаеш вица за тоз дето искал тарикат да стане.

Гледам Спарта се пъни долу да събира изважда фибота.Ама от какво ги извади и там каквото правиш.След като нито си прецизирал какъв търговец си скалпер или дневен трейдър или фундаменталист и след това коя система/и може ли да е доходна?/.И това спрямо вътрешното мнение.И сметката и средния стоп или риск в системата.. Въобще знаеш ли какво правиш?

Реде, ще си говориш както искаш в къщи, тука ще се съобразяваш с всеки както трябва иначе ще си проличат много недисциплинирани методи, които всъщност стават губещи... и след това какво? яхяхяххя ами пак продължаваш да се учиш.Аз тука примерно мога и в това да те изоблича, но айде нали си шапкар, като другия.
        Но воената дисциплина е просто много малка част от това което ти трябва за да имаш какво да кажеш и след което да продаваш каквото искаш.За сега обаче, недей.

Коментар

• 1.33

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
            Затвор Дакси 6525
            Еврото на 3217; хай 3233.

Днес добавих още към дългосрочната.

За др седмица една много смела прогноза, ще видим, дали ще се сбъдне:

В понеделник отваря с гап 30-50 пипса. НАГОРЕ!!! След което "пешком" до 3450/3550 преди края на месеца и по- точно преди вторник по обед. Седим и си мислим, а пазарът ще покаже.

Приятен уикенд на всички!

Коментар

• Затвор Дакси 6525

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                С тва решение на Fitch ми се струва,
                че франка ще расте, а МАМУН ????
                Ба ли маа му. Аз вервам на ШъНъБъто. Вервам, вервам, колко да им вервам.... до 1,1969
                Last edited by НАИВHИК; 27.01.2012, 22:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Ко стааа, нищо не прайте. Занимавате се със сополивото пиуе А пазаря сте го оставили да катери. Франкот и той зел съм и 2060 Шъ почакам преди затваряне и ще затворя Дакситу, че тия може пък наистина да се договорят в неделя
                  С тва решение на Fitch ми се струва,
                  че франка ще расте, а МАМУН ????
                  Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Ко стааа, нищо не прайте. Занимавате се със сополивото пиуе А пазаря сте го оставили да катери. Франкот и той зел съм и 2060 Шъ почакам преди затваряне и ще затворя Дакситу, че тия може пък наистина да се договорят в неделя

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                      Това търгуване с "улисване в разни работи" беше печелившо и възможно на БФБ през 2007 година. Тогава БФБ-ейските "инвеститори" разхождаха денем телефоните си, часовниците си, колите си, мутресите си и вечер се прибираха да съберат печалбата от БФБ-то.

Свърши това време, а на Форекса никога не е идвало, макар и да си мечтая да се случи.
                      eeeeeeeee не ви ли се е случвало да накачулите сума ти и ордери и като не си в позиция и цената е по средата някъде да се заплеснете я в приказки я с нещо друго..........................:ще ви изпратя снимка утре какво ми беше интересно ..........................да видите как пътниците тикат градски автобус по нанагорнище...........еееееееееееее и аз като българин как да изтърва зрелището.........то под терасата бе.............зяпач

Коментар

• Приятен уикенд и от мен!

Започва "Женени с деца" и сега ще трябва да "показвам" на една девойка как трябва живея аз и как НЕ ТРЯБВА да живее тя.

Коментар

• лека от мен
                          молим?айде нема нужда

Коментар

• Ралито при индексите се пече. С&П на нов хай!

Коментар

Това търгуване с "улисване в разни работи" беше печелившо и възможно на БФБ през 2007 година. Тогава БФБ-ейските "инвеститори" разхождаха денем телефоните си, часовниците си, колите си, мутресите си и вечер се прибираха да съберат печалбата от БФБ-то.

Свърши това време, а на Форекса никога не е идвало, макар и да си мечтая да се случи.
                              +1
                              молим?айде нема нужда

Коментар

..............

айде де .дай боже
                                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

Working...
                                X