Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеЕдин въпрос към рускоговорящите-как е точния превод на"раскудрявый клён зелёный, лист резной"??
Я влюбленный и смущенный пред тобой,
Клен зеленый, да клен кудрявый,
Да раскудрявый, резной! "
Слаб съм превода на стихове и не се наемам от страх, че ще се изложа
Обърни се към някоя поетична душа...
ПС: Това е от СМУГЛЯНКА - На бой идут одни старики , нали ?!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеБравос, след 20 ч никой не се е мъчил да търгуваТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеТака всички къси са затворени вее на голям минус. От тук на сетне тръгваме на юг. Минимална цел 1,20.
Гарантирано от мен. Влизайте къси с цяла сметка.молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнениеТака всички къси са затворени вее на голям минус. От тук на сетне тръгваме на юг. Минимална цел 1,20.
Гарантирано от мен. Влизайте къси с цяла сметка.Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнениемисля, че тоя ша ни е първия понеделник от месец некъде без гап. гърците просто нема кви магарии веке да вършат. частниците се съгласиха на 70% “доброволно” подстригване. ко повеке да искат.NITROTO (да се чете LTRO) се оказа ,че нема да е 1 трл. , а на половина и пазара веке го отигра…просто не очеквам изненади….. освен тез двамата хамерикански гълфони дет ша говорят таз вечер не споменат нещо за хамериканското NITRO( да се чете QE3)молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеостава и с гап нагре да отвори понеделникLast edited by boogeyman; 24.02.2012, 18:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнениеако и 3475 не го спре, ще се окаже , че просто нема шофер у рейса който да натисне спирачките…Custodite sortem vestram
Коментар
-
Аз тъкмо си мисля едни къси да набия за още 10-20 пипа...
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениеостава и с гап нагре да отвори понеделникhttp://www.vbox7.com/play:c807b7b6
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнениеако и 3475 не го спре, ще се окаже , че просто нема шофер у рейса който да натисне спирачките…молим?айде нема нужда
Коментар
Коментар