IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Гледам, че снощи Черкезов ви е попилял в темата за "Глобал маркетс" .
    Ей мерси, че ме насочи, смях се до болка!
    Custodite sortem vestram

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?feature...&v=LsC47DezbSA

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        ... Поне следващият глупак, който им се върже и преди това ги гугълва ще се позамисли
        Но проблем наистина има и според мен той е в това, че вероятна иде реч за обикновена телефонна измама от чуждо име без онзи (глобал-маркетс) изобщо да подозира...Явно някои форумни герои си раздават телефоните наляво-надясно в кореспонденция на тукашни ЛС-та и после се чудят що ги "притесняват до безкрай" ...На мен що никой не се обажда - дори глобал ми имат телефона !

Айде да не задълбавам,че работата е съшита с бели конци и май наистина тука поповския тарикат регва ник след ник за да крънка кинти по всекви начини ...И да се прави на велик ...Един балък да се закачи - все файда , ама те май са повече от един
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
          Точна дума трудно мога да намеря на български за "раскудрявый",но "кичест" "къдрав" е смисъла???---че спора е за сума ти пари и положението е на нож,че имаме вечер на руската песен и страстите стават винаги революционни
          ВЪЛНЕСТ ,,,,като на баба Вуна ВУНАТА :
          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Е да, те джиповете не са коли
            Ти не се хили Голяма проблемация с колите тази зима.

Коментар

Ми щото тоз бъкет поддържа празен офис(по скоро за парлама ) и тия дето звънят откъде ли не, не се водят персонал. А изказа на "дамата" се покрива с този на мутанто и вие на пияна глава сте се вързали . Язък, че сте търговци
              Хихих, парлама да става. Поне следващият глупак, който им се върже и преди това ги гугълва ще се позамисли

Коментар

Що па Черкезов?
                Ми щото тоз бъкет поддържа празен офис(по скоро за парлама ) и тия дето звънят откъде ли не, не се водят персонал. А изказа на "дамата" се покрива с този на мутанто и вие на пияна глава сте се вързали . Язък, че сте търговци

Коментар

Гъбаркате ли се по мой адрес ааааааа За сведение никогаш не съм имал собствена кола
                  Е да, те джиповете не са коли
                  Баба ме научи на много неща.
                  tnm

Коментар

Гледам, че снощи Черкезов ви е попилял в темата за "Глобал маркетс" .
                    Що па Черкезов?

Коментар

• Гледам, че снощи Черкезов ви е попилял в темата за "Глобал маркетс" .

Коментар

• Пета4 ната сесиа бе6е страхотна, о4акквам да видим нива над 35.50 .приатен уикенд на вси4ки!
                        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• "Ходих на бузуки и беше пълно с народ. В Гърция криза няма", това заяви треньорът на Литекс Христо Стоичков

мамят ни
                          http://fakti.bg/sport/32161-stoichko...-v-garcia-nama
                          молим?айде нема нужда

Коментар

Точна дума трудно мога да намеря на български за "раскудрявый",но "кичест" "къдрав" е смисъла???...
                            "Разцъфтял" - но ако изпия още 1 литър вино може и да я преведа

ПС: Не търси буквален превод - руския език е доста богат по подобие на българския ...нали са със сроден произход

Коментар

• А иначе съм голям фен Елена Ваенга.
                              http://www.youtube.com/watch?v=llS6p...eature=related

Коментар

Точна дума трудно мога да намеря на български за "раскудрявый",но "кичест" "къдрав" е смисъла???---че спора е за сума ти пари и положението е на нож,че имаме вечер на руската песен и страстите стават винаги революционни
                                По скоро пробвай с рошав

Коментар

Working...
                                X