IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
    че сигурно на вас ви е лесно не сте се натресли от толкова високо като мен стоп -хем да сложа хем да не ме гръмнат с някой гап 60-70 пипса като миналата седмица
    вие сте заети да чистите плаца
    ама чудя ви се на акъла,вместо да се вади някаква полза от контакти с различни мнения вие ще се изпотребите бе ако сте на една ръка разстояние...............

Коментар

че сигурно на вас ви е лесно не сте се натресли от толкова високо като мен стоп -хем да сложа хем да не ме гръмнат с някой гап 60-70 пипса като миналата седмица
      ми ако си на печалба затваряй. наспи се спокойно уикенда и от понеделник с нови сили. личният ми опит говори , че не си струва да се разваля почивката с мисли за отворени позиции
      пазарът не е заек да избяга и след нас ще го има
      Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

я ми кажете с дългите дето съм ,мога ли клъвна тояжката с някой гапче ..................

Коментар

• Първоначално изпратено от Дръзновен1 Разгледай мнение
          Е това изисква бан завинаги.А квалификациите ти няма да коментирам.Диагноза.
          Е налЕ не си СОПОЛОВ????
          Кво ти пука толкоз ?????
          Заради тая ДОЛНА УТРЕПКА ПИЛЕТО
          сега ПРАСЧО не е сред нас
          Ехххх ПРАСЧО ПРАСЧООООООО
          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
            ПУМИЯРА СОПОЛОВ да напусне веднага !!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Е това изисква бан завинаги.А квалификациите ти няма да коментирам.Диагноза.

Коментар

• ПУМИЯРА СОПОЛОВ да напусне веднага !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• я ми кажете с дългите дето съм ,мога ли клъвна тояжката с някой гапче ..................

Коментар

• Е той Пенчев и целта е дал и ордера от дека ше е
                  От днешното дъно ...нагоре колко са
                  Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                    и по-странни рабти сме виждалЕ

65 пипа нагоре за 40 мин дотука. та ни мой да напрай още 70 пипа за 3 часа ли ?
                    кво кат е петък
                    Тоя петък като миналия. Излезе един грък и каза, че през уикенда ще сключат сделка с кредиторите. Кредиторите нищо не са казали, все гърците говорят, а кредиторите си заминават ненадейно някъде между второто и третото гръцко изказване в ранния съботен следобед.

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                      При Сополов мисълта изостава доста спрямо писането . И докато настъпи конвергвенция , фундамента се променя - разбираемо ,е че няма как да се "разбира" нещо което "непрекъснато" се "променя"

ПС; Два ника му баннаха от Нова година насам - един непроизнесим , Дръзновен и този му нов от днес, вероятно (Дръзновен 1) .

Цялото ти мнение е само предположения и нищо реално.И ТИ НЕ СИ ТРОЛ И ТОВА СЕ ДОПУСКА В ТЕМА ЗА ВАЛУТНА ТЪРГОВИЯ. ахяхяхх.

Боже колко мъка имало по форумите.А бе Спарт, нито ме познаваш, нито нищо, а си тръгнал да ме определяш, като "Сополов", което не е обидна квалификация и това се допуска.
                      И не генерализираш с изводите си за човек, които не познаваш.АМА ТИ СИ ТОЧНО ПЪЛНА РИБКА, КАК ТИ ВИКАХА ШАПКАРИНО.

Знаеш ли защо Банаха ника Аудасиус Даринг, защото водел неадекватни спорове със администраторите и по точно Амстердам.
                      В защита от твоите и на още няколко ника обиди и злоба.Така ли е?Човека ви е раз конспирирал като непоправими тролове, защото и толкова си можете явно.Но не ви е изтърпял глупавите квалификации и подобни тролски помии.

Първо бил Трол след две мнения написани от него.После Дръзновен пък бил/с двете си мнения/ дразнел потребителите. хахах
                      Този пък бисер е на X_Y.
                      И след като това се случва поради горните причини, си представи за какво и как взимат заплати. И в какъв батак от тролове като теб са попаднали

И така ще можем ли да изчистим троловете от форума или троловете са победили?

и СЕГА да ти обясня за фундамента.Този до момента е отразен в цената.А какво ще породи този до момента се разбира чак след края на следващото тримесечие.И това тримесечие ще е различно от предходното.А цената вече го е отразила и разликата в това време понякога е 5-6 месеца.Разбираш ли сега.Я кажи защо се получава тази разлика. От фундамент и цена.Ако въобще си го мислил някога.Остави го Анона да си разбира.
                      Я да те видим, как ти освен да говориш глупости можеш и да анализираш фундамент.А?
                      Last edited by Дръзновен1; 27.01.2012, 21:18.

Коментар

...
                        Ся, ако можем да сметнем тва хипотетичното Г>Р
                        де му е целта,...
                        П.П>Смятате ли БРЯ ???????
                        Ми излязла е бря - даже и за ярмЪ не мож да искараме ( 3198 ) веке . Проблемът е,че туй 3198 е част от нисходящия канал от връхтъ 1.4250 и след като е пробита ,отиваме към 1.4300 - вероятно
                        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                          Да не кажуваш,че едва сега това му е половината кратуна ве
                          То ясно,че се напасва наобратно .... да не би да ни маха бре
                          Тва не може да е верно
                          Смятам смятам,,,,, излиза 1,3327 целта.
                          Е до там да се стигне и да не се види
                          ЛЕГЕНДАРНОТО
                          1,33333333333333333333333333333333

Коментар

Кюфтаци има и матриал има още повече за тях !!!
                            Аз за общото благо бря !!!
                            де му е целта, за което още тогаз намекнах,
                            можем всинци задружно да искараме по
                            некоя стинка за ПУКНИЦАТА УТРЕ !!!!

Да не кажуваш,че едва сега това му е половината кратуна ве
                            То ясно,че се напасва наобратно .... да не би да ни маха бре

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                              Ти що гледаш на другия у канчето бе
                              Нали си имаш кюФтаци ... или ги изпляска
                              Кюфтаци има и матриал има още повече за тях !!!
                              Аз за общото благо бря !!!
                              де му е целта, за което още тогаз намекнах,
                              можем всинци задружно да искараме по
                              некоя стинка за ПУКНИЦАТА УТРЕ !!!!
                              П.П>Смятате ли БРЯ ???????
                              Last edited by REDA; 27.01.2012, 21:11.

Коментар

• Днес са ме налегнали еретични мисли за скъсяване и едва се запрях да не скъся ...е само един път,ма не беше фатално .....но пък и дългите ми беха едни такива страхливи
                                По-лошото е,че все още стоят тея мисли и чак се притеснявам ква муха ше ми влезе у главата .Това 1.3250 мое ли го стопира и даже обърне??Там мисля да го завръщам,но ако зарейнджи 2-3 дни ииии ...отиде таз седмична печалба ( ма то има ли ).Дано понеделник има гап,че да даде малко яснота

Коментар

Working...
                                X