IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
    Големите данаци мисля,че са на Аксаков - по-добре паркирай на Нац.стадиона и оттам се върни пеша покрай паметника на Съветската армия - и да сложиш цветя като минаваш !!! ...Чули,бре - миндябур ...

ПС:Около СУ не може да се паркира - поне не и в участъка на старата трамвайна линия
    Тъй верно гусин Началник!
    П.П. Накупи ли си долари?
    Къде 15.30 ще има черта,
    Last edited by 4un4o; 09.02.2012, 11:43.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
      остави го да си ходи нагоре,че съм си купил австралийци
      на дневна си е нагоре що ще продаваш
      или лихвите мислиш нещо
      гледам и търгувам само по графиката няма шанс нагоре забави се и предстои да видим
      европа на коленевече съм продал, така че внимаваиумната
      Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнение
        Що бре?? Нали не е валяло какво ще ринеш?? или Дядото ти мраз е дошъл през ноща и е заринал автомобилите???
        Ами както обясних по-долу паркирането в София се извършва със засилване и скачане в преспите. След тва не винаги е възможно излизането, щото няма място за засилване

Коментар

• Що бре?? Нали не е валяло какво ще ринеш?? или Дядото ти мраз е дошъл през ноща и е заринал автомобилите???

Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Аз си мислех че днес няма да рия сняг Мразя коли под 1,5 тона
          http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Тук сме бре...
            На мен сабахлем ми излязоха лимитите и сега само гледам!
            И аз смятам, че ще отиде нагоре.. остави какво говоря босовете..
            В крайна сметка ще помогнат на маляките за пореден път и няма да ги оставят!

Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
            къде сте бе купувате ли кви ги вършите
            квай тая тишина
            айде отпускане малко

http://www.youtube.com/watch?v=9g1CgvXhCo4
            http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

• Аз си мислех че днес няма да рия сняг Мразя коли под 1,5 тона

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                ооо Анди къде сище го мачкаме ли днес евротомаи ще съм сам надолу
                остави го да си ходи нагоре,че съм си купил австралийци
                на дневна си е нагоре що ще продаваш
                или лихвите мислиш нещо
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                  .....
                  Големите данаци мисля,че са на Аксаков - по-добре паркирай на Нац.стадиона и оттам се върни пеша покрай паметника на Съветската армия - и да сложиш цветя като минаваш !!! ...Чули,бре - миндябур ...

ПС:Около СУ не може да се паркира - поне не и в участъка на старата трамвайна линия
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                    къде сте бе купувате ли кви ги вършите
                    квай тая тишина
                    айде отпускане малко

ооо Анди къде сище го мачкаме ли днес евротомаи ще съм сам надолу
                    Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• къде сте бе купувате ли кви ги вършите
                      квай тая тишина
                      айде отпускане малко

Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• добър ден.успешен ден на търговците.кафето сега пия ,пушим малко и гледаме умно австралиеца и еврото

успах се днес.после НАП ,НОИ познатите бирници.все си мисля,някой ден да взема винкела и да се вмъкна в нап или нои кво ли ще ми се случи после
                        купувам австралийци все още купувам

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                          Ами че те ако изгонят гърците,са десет пъти по-добре.Ефектът на доминото според мене вече е невъзможен,за гибел на еврото дори и Рубини вече не говори.Сега вече проблемът е липсата на растеж в Европа,докато за Щатите май вече има една тенденция,макар и неустойчива,за възстановяване.Тази корекция на дневна аз лично очаквам да отиде към 61,8 фибото дори-3627 и оттам да започне едно спускане към 1.19 ,обусловено от преднината на САЩ във възстановяването на икономиката и потреблението със 7-8 месеца,че може би и година.Успешен ден!
                          По
                          напреш май ще видим едно а-б-ц надолу и тогаз пак нагоре.
                          10:17. EUR-USD (1.3277). Нараства риска от изпълняване на стопове под 1,3270 и от начало на процес на закриване на дълги позиции
                          Този галиба ми чете постовете и се прай на отворко
                          Last edited by 4un4o; 09.02.2012, 10:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                            Ами че те ако изгонят гърците,са десет пъти по-добре.Ефектът на доминото според мене вече е невъзможен,за гибел на еврото дори и Рубини вече не говори.Сега вече проблемът е липсата на растеж в Европа,докато за Щатите май вече има една тенденция,макар и неустойчива,за възстановяване.Тази корекция на дневна аз лично очаквам да отиде към 61,8 фибото дори-3627 и оттам да започне едно спускане към 1.19 ,обусловено от преднината на САЩ във възстановяването на икономиката и потреблението със 7-8 месеца,че може би и година.Успешен ден!
                            тези пробиви на локални върхове преди 09.00 нещо не ги приемам за устойчиви..............ама да видим

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                              ДОбре бе, на кво отгоре расте туй евро. Гърците са пред фалит, рейтинги се режат секви. Ква е таз простотия баси. Обърна от мечия тренд ей тъй без фигури без нищо. Ква е тази простотия питам аз?
                              Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Успешен ден! Отивам да ставам хора

Коментар

Working...
                                X