If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
аз да не съм луд бе пъплещия
след последния удар с ВИНКЕЛА колко крака ти останаха
аз що не взема да те измахам по смешната кратуна
РЕДЕ тия тука се въдят
от долу пълзят нови.
ко не се прибереш скоро ще ме скотафчат
я съм генно модифициран бре, винкело го чупим кат солета с винкел щял да ма плаши пфуу, инак аз верно укъсих с тънко стопче за 1,2880ама с малко де вика Реда мамя курсо
Момчета, защо като Хамериканците вадят добри данни Еврото скача, последно в учебниците пишеше добри данни водят до закупуване на активи в Х страната и от там ръст на нац. валута - та малко алогично ми е. Като са добре да се купуват акции/индекси а като са кофти да се търси обежището на долара, като и в двата варианта долара е базов
защото приемат долара като отправна то4ка спрямо останалите валути.лихвата по доларите е почти =0% и когато имаме добри новини за америка играчите се втурват към ужким високорисковите и същевременно доходни валути, защото са окрилени от оптимизъм за икономиката.ако америка е добре всички са добре и обратното но не винаги е така както го описах има и дни с изключения, като слаби данни еврото лети,в гърция се бият пак лети
Момчета, защо като Хамериканците вадят добри данни Еврото скача, последно в учебниците пишеше добри данни водят до закупуване на активи в Х страната и от там ръст на нац. валута - та малко алогично ми е. Като са добре да се купуват акции/индекси а като са кофти да се търси обежището на долара, като и в двата варианта долара е базов
Не се опитвай да вникваш прекалено много в такива движения и да търсиш логика в тях
Здравейте на всички! От един начинаещ "трейдър"
за да прибират парите на книжните червеи
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
аз купих и го махнах за 10 пипа на 1 лот.дневен + около 20 пипа или 140 евра +
връщам се към този вид търговия изцяло, влизам вземам 10-15 пипа на 1 лот и весел ден до сега висях денонощтно да хваштам по големи движения с по малък обем но нешто се изтощавам много и файда няма и само една валутна двойка е/д пробвах и други но всеки път съм са кахърил за това
значи не съм само аз с такава тактика на моменти,но много натоварващо .......и тези валути не ми допадат много ........
Коментар