IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kotara Разгледай мнение
    Shto taka poznax bes da iskam,i dokato sam na shopink poziciiata mi donesla parichki , tova 30,10 go glatna na eks mai mai mi namirisva na 28,40 ot v4era vi spodelix koga go zarnax na 4 4asa, u4 iteliu shto taka me nau4 i da rjabotia na gola grafika,kasmet na vsi4 ki vi dami i gospoda !!!
    ти ше мирясаш ли
    другия път като посегнеш на клавиатурата помисли за ВИНКЕЛА
    ПОПРАВИ се да н те поправям
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
      Аз като по прост имам един въпрос...........
      Ако цената на петрола падне под 50$/барел, в нашата татковина дали горивата ще са под 3лв/литъра.......
      сега гледам зърнопроизводители ........плачат че мноого се задържала снежната покривка и това задушавало посевите и загубите щели да бъдат големи.........то че кофти време кофти ама като вали сняг им пречи....като не вали пак ..........Те тия са по опасни от валутни мастити анализатори.......неможеш разбра какво искат...........
      ........

Коментар

• Аз като по прост имам един въпрос...........
        Ако цената на петрола падне под 50$/барел, в нашата татковина дали горивата ще са под 3лв/литъра.......

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara Разгледай мнение
          Shto taka poznax bes da iskam,i dokato sam na shopink poziciiata mi donesla parichki , tova 30,10 go glatna na eks mai mai mi namirisva na 28,40 ot v4era vi spodelix koga go zarnax na 4 4asa, u4 iteliu shto taka me nau4 i da rjabotia na gola grafika,kasmet na vsi4 ki vi dami i gospoda !!!
          кай са за мастъра
          молим?айде нема нужда

Коментар

• Shto taka poznax bes da iskam,i dokato sam na shopink poziciiata mi donesla parichki , tova 30,10 go glatna na eks mai mai mi namirisva na 28,40 ot v4era vi spodelix koga go zarnax na 4 4asa, u4 iteliu shto taka me nau4 i da rjabotia na gola grafika,kasmet na vsi4 ki vi dami i gospoda !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hacked Разгледай мнение
              Моят стоп при даксито оцелял днес(6640),и преди малко с нова дълга от 6739...засега добре...... стискам и нас 100 от 29.12.2011...а това дакс ми се чини поне 6950-7000 този месец
              Ся е ред на наште да видиме дали ще отцелеят на 6850 , аз го виждам до 1март на 6404 Успех!
              Анализи EUR/USD

Коментар

• пробихме низходящия канал на 1 и 4 часа...по начина по който го запълнихме низходящия канал от долната до горната стана уссртих че ще го пробием
                молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                  на коя валутна двойка ще окаже влияние това?
                  хвана ме на тясно

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                    и още едно късо Дакси 6783.
                    Моят стоп при даксито оцелял днес(6640),и преди малко с нова дълга от 6739...засега добре...... стискам и нас 100 от 29.12.2011...а това дакс ми се чини поне 6950-7000 този месец
                    Last edited by hacked; 16.02.2012, 20:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                      яя виж ти
                      23 хиляди уволнения в бг в 4астния сектор през януари месец

бюджет 2012 ще се окаже доста оздравителен за икономиката

http://www.dnes.bg/business/2012/02/...-nad-11.151615
                      на коя валутна двойка ще окаже влияние това?
                      молим?айде нема нужда

Коментар

• ...

добре 4е в бг малко хора разбират от цифри

Коментар

• ...

яя виж ти
                          23 хиляди уволнения в бг в 4астния сектор през януари месец

бюджет 2012 ще се окаже доста оздравителен за икономиката

http://www.dnes.bg/business/2012/02/...-nad-11.151615
                          Last edited by zloblivi_podritvaniq; 16.02.2012, 20:23.

Коментар

• Добра вечер, мащам дългото е/д 3106 и още едно късо Дакси 6783.

Коментар

• Аз съм изключително доволен от днешният ден. До момента позицията ми се развива перфектно.
                              Last edited by ACTA; 16.02.2012, 20:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                                имам каска
                                Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

Working...
                                X