IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
    След ден като днешния не бих искал да съм къс, но ще задържа още малко шортовете, поне докато не светнат в червено.
    аз доколкото ти разбирам метода..........си е голяма игра на котка с мишка ........пожелавам ти да си от страната на КОТАРАКА

Коментар

• След ден като днешния не бих искал да съм къс, но ще задържа още малко шортовете, поне докато не светнат в червено.

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
        еййййййй да не ме приберат ........от тайните служби .....МАЙТАП САМО..............исках да кажа че ще махам на самолета със щатското знаме .......за ВЕЧНА ДРУЖБА.....
        е тя дойде и си замина или пак иска да но гостува
        молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от Аптекаря Разгледай мнение
          има ли ниво 3140 или няма кво стана ххх
          Батка ,от анализатори на чужди грешки акъл нещЪ,то и аз мога да намеря и на бай Колю Фичето 1001 кусура .........ама това няма да ме направи име в занаята........

Коментар

• еййййййй да не ме приберат ........от тайните служби .....МАЙТАП САМО..............исках да кажа че ще махам на самолета със щатското знаме .......за ВЕЧНА ДРУЖБА.....

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
              много го засукват понякога преди да тръгне на някъде одеве си го мислих как завоалират истинското движение и рядко даденото движение е гладко а се развива под форма на канали,зиг заг, рязко спадане или качване и от гледна точка на сигурността е опасно да търсиш големи цели ако скалпираш или си влязъл с по голям обем...дразни ме много и това което политиците разиграват от много време еди кои си казал еди кво си, някой пуснал слух и се чудиш кога ще се изчерпи и колко ще се отрази идват от изневиделица...замислих се сношти ако на някй евро политик му се случи нешто със самолета как изневиделица еврото ще отиде по дяволите
              че колко му е да го думнем самолета ...........над "сухата река" знаеш как снижават..............там имам едно ателие .......пфууууууу .......Клинтън скоро идва ...............................смятай какви мангизи могат да се копнат............

Коментар

• има ли ниво 3140 или няма кво стана ххх

Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
                Тука късаците се усмирихме,мен ми изтрещя стопа на 1,3000 на -21 пипона и се ядосах бая.........сега ми поотмина и си викам мнооо съм тъп да гоня пробиви на дъна или върхари......и сега тази дневна свещ както ще затвори ......дава надежди за оптимизъм на дългите..........

Коментар

Тука късаците се усмирихме,мен ми изтрещя стопа на 1,3000 на -21 пипона и се ядосах бая.........сега ми поотмина и си викам мнооо съм тъп да гоня пробиви на дъна или върхари......и сега тази дневна свещ както ще затвори ......дава надежди за оптимизъм на дългите..........
                  много го засукват понякога преди да тръгне на някъде одеве си го мислих как завоалират истинското движение и рядко даденото движение е гладко а се развива под форма на канали,зиг заг, рязко спадане или качване и от гледна точка на сигурността е опасно да търсиш големи цели ако скалпираш или си влязъл с по голям обем...дразни ме много и това което политиците разиграват от много време еди кои си казал еди кво си, някой пуснал слух и се чудиш кога ще се изчерпи и колко ще се отрази идват от изневиделица...замислих се сношти ако на някй евро политик му се случи нешто със самолета как изневиделица еврото ще отиде по дяволите
                  молим?айде нема нужда

Коментар

• новобранец няма добри и лоши данни

има добри за един и лоши за друг ххх

Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                    Момчета, защо като Хамериканците вадят добри данни Еврото скача, последно в учебниците пишеше добри данни водят до закупуване на активи в Х страната и от там ръст на нац. валута - та малко алогично ми е. Като са добре да се купуват акции/индекси а като са кофти да се търси обежището на долара, като и в двата варианта долара е базов

Коментар

• Тука късаците се усмирихме,мен ми изтрещя стопа на 1,3000 на -21 пипона и се ядосах бая.........сега ми поотмина и си викам мнооо съм тъп да гоня пробиви на дъна или върхари......и сега тази дневна свещ както ще затвори ......дава надежди за оптимизъм на дългите..........

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Щот хортуваш за 3 кинта, та за тва. И аз помня че е 2 и нещо
                        омв 100 към 2.70, лукойл а 95, 2.52 събота и неделя отстъпка 2 стинки и карта имам та още 5.стъпката на покачване е по голяма от стъпката на сваляне на цената
                        Last edited by stone kold; 16.02.2012, 23:07.
                        молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от zloblivi_podritvaniq Разгледай мнение
                          добре 4е в бг малко хора разбират от цифри
                          За мое голямо съжаление ти не си между тях.

Коментар

таз вечер зареждах буся и ми направи впечетление че дизела е 2,7 то не го бях вадил сума ти време и го напълних но спомените ми от преди месец бяха за 2,45/50 ако се не лъжа........
                            Щот хортуваш за 3 кинта, та за тва. И аз помня че е 2 и нещо

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                              Че колко е литъра сега бре Отдавна не съм се зазяпвал
                              таз вечер зареждах буся и ми направи впечетление че дизела е 2,7 то не го бях вадил сума ти време и го напълних но спомените ми от преди месец бяха за 2,45/50 ако се не лъжа........

Коментар

Аз като по прост имам един въпрос...........
                                Ако цената на петрола падне под 50$/барел, в нашата татковина дали горивата ще са под 3лв/литъра.......
                                Че колко е литъра сега бре Отдавна не съм се зазяпвал

Коментар

Working...
                                X