IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
    Университета бре! Там са и големи данъкоплатци и ме викат да ми видят сметката Около Парламента се намира.
    ПУ = Пловдивски университет. Поне аз така знам

Ти да не би да питаш за СУ= Софийския университет. Той е най близо до парламента.
    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Ми кажи кво е ПУ бря
      Университета бре! Там са и големи данъкоплатци и ме викат да ми видят сметката Около Парламента се намира.

Коментар

• Мое да ми се смеете, но аз си ходя с лопатата в колата Не съм поглеждал навън. Пак ли е валяло?

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
          Реда,стига с тоя сняг бре ,като минали снегорини и са ми направили хубава камара пред гаража .......аз ако тръгна да рина ще сгъна поне 2 лопати....
          ивайло чадо,
          ще вземеш КИРКА и няма да чупиш ЛОПАТ !!!
          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

Тато. точно тук минава кака 89 на дневна. 1.3320. Не мисля ,че ще я пробие лесно. По скоро на пресконференцията на ЕЦВ ще има негативни изказвания и еврото ще "полети" както казваше Анон според мен с главата надолу. така ,че много Фнимателно.с дългите и стоповете им.
            до 3350 имам ордери за скъсяване през 10 пипса със сравнително малки обеми .........но ще се притесня от нива над 3350 ........и омбислям къде ще е най безболезнено да му ковна стопче..........

Коментар

Няма ли някой да каже нещо по въпроса или всички дет си чешем езиците в този форум сме провинциалисти??/
              Ми кажи кво е ПУ бря

Коментар

Някой може ли да ми каже местата за паркиране(синя зона) около ПУ дали са почистени и има ли къде да се паркира там някъде?
                Няма ли някой да каже нещо по въпроса или всички дет си чешем езиците в този форум сме провинциалисти??/

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                  ДОбре бе, на кво отгоре расте туй евро. Гърците са пред фалит, рейтинги се режат секви. Ква е таз простотия баси. Обърна от мечия тренд ей тъй без фигури без нищо. Ква е тази простотия питам аз?
                  Вика се кУрекция. Не е обърнал тренда още.

Коментар

• Добрутро!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                      Добро утро
                      Голямата кака на Н30 сдаде багажа идва ред на голямата кака на Н1
                      Колко е при вас тя ? при мен е 3688
                      1.36881
                      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                        Добро утро
                        Тато. точно тук минава кака 89 на дневна. 1.3320. Не мисля ,че ще я пробие лесно. По скоро на пресконференцията на ЕЦВ ще има негативни изказвания и еврото ще "полети" както казваше Анон според мен с главата надолу. така ,че много Фнимателно.с дългите и стоповете им.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                          ДОбре бе, на кво отгоре расте туй евро. Гърците са пред фалит, рейтинги се режат секви. Ква е таз простотия баси. Обърна от мечия тренд ей тъй без фигури без нищо. Ква е тази простотия питам аз?
                          еврооптимизъм..........светло евробъдеще.........цветя и рози..........
                          ......абе накъдето задуха северняка ,платната в неговата посока и няма нужда от хабене на нерви

Коментар

• ДОбре бе, на кво отгоре расте туй евро. Гърците са пред фалит, рейтинги се режат секви. Ква е таз простотия баси. Обърна от мечия тренд ей тъй без фигури без нищо. Ква е тази простотия питам аз?
                            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Добро утро
                              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                                Много арни тез музички бре Реде БРАВО БРАВО
                                Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

Working...
                                X