If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен до 15:30 ще рейнджи - след пресконференцията илюмината Драги ще го забута над 3320-30 ...Тъй мисля ...
Тая седмица RBA не свали лихвите което си беше пълна изненада - а австралийците ги ползвам за "сигнал" относно бъдещия глобален фундамент (в рамките на 2 до 4 месеца) ....
Стоп на дългите чак на 3027
Всичкото анализатор го дават за нагоре.
значи аз греша!
днес ЕЦБ има възможността със вербални интервенции на пресконференцията си да подкрепят или да обезценят еврото. Според теб какво ще направят? Според мен интереса им е да го обезценят!
Според мен до 15:30 ще рейнджи - след пресконференцията илюмината Драги ще го забута над 3320-30 ...Тъй мисля ...
Тая седмица RBA не свали лихвите което си беше пълна изненада - а австралийците ги ползвам за "сигнал" относно бъдещия глобален фундамент (в рамките на 2 до 4 месеца) ....
Стоп на дългите чак на 3027
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Много е рано още ! Ще има къде-къде по йофтено - чак над 1.3500-1.3700
ПС: Към 15:30 може да разкулачат интрадейчиците с плитките стопове
днес ЕЦБ има възможността със вербални интервенции на пресконференцията си да подкрепят или да обезценят еврото. Според теб какво ще направят? Според мен интереса им е да го обезценят!
Коментар