IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е ся ше видите кон боб яде ли ? Пърди ли се у джамия и вика ли се на оджата пезевенк?
    Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
      купихте ли си евро
      а австралиец
      аз купих и го махнах за 10 пипа на 1 лот.дневен + около 20 пипа или 140 евра +
      връщам се към този вид търговия изцяло, влизам вземам 10-15 пипа на 1 лот и весел ден до сега висях денонощтно да хваштам по големи движения с по малък обем но нешто се изтощавам много и файда няма и само една валутна двойка е/д пробвах и други но всеки път съм са кахърил за това
      Last edited by stone kold; 16.02.2012, 16:31.
      молим?айде нема нужда

Коментар

• купихте ли си евро
        а австралиец
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
          едно клипче си гледам постоянно ,когато твърде насериозно взема да мисля за тези пазари
          http://www.vbox7.com/play:6747cdfd
          ето това е правилното обяснение как работи пазара казано най-точно и най-правилно казано
          молим?айде нема нужда

Коментар

• едно клипче си гледам постоянно ,когато твърде насериозно взема да мисля за тези пазари
            http://www.vbox7.com/play:6747cdfd

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
              Пак стопа на + и се махам за днеска .Успех.
              Анализи EUR/USD

Коментар

• преди години тези новини знаете какво отражение даваха ..................сега ми се струва че просто се отразяват на цената колкото дето се казва в границите на статистическата грешка..................при тези нови методологии и стратегии на търговия ......как се казваха ..HFT .......и незнам какви ли още номера се прилагат .......какво му дреме на компа има ли новина или не.......той си следва алгоритъма и накрая или му дръпват щепсала или му построяват паметник

Коментар

• Много съм добър еий. Само ако можех да не права 5 тте простотии месечно аккаунта щеше да ми е идеален :/
                  Attached Files
                  Last edited by kostas19; 16.02.2012, 15:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                    Ала-бала-ницаааааа мммммм 2950
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                      Така като гледам си псолютно прав,последно време си е една рулетка,залагаш и чакаш да ти излезе.....посоката.
                      Ала-бала-ницаааааа мммммм 2950
                      Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнение
                        каквото стане новини отдавна не ги отразявам дори..............обикновенно става голяма БУРЯ и огромно движение от цели..........20/30 пипса
                        Така като гледам си псолютно прав,последно време си е една рулетка,залагаш и чакаш да ти излезе.....посоката.
                        Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Не знам новините кви са ама графиката е по план
                          Анализи EUR/USD

Коментар

• хачалното жилищтно нагоре може да подкрепи еврото
                            молим?айде нема нужда

Коментар

• каквото стане новини отдавна не ги отразявам дори..............обикновенно става голяма БУРЯ и огромно движение от цели..........20/30 пипса

Коментар

• и настана тишина
                                кво сте се облещили в тез графики бре.ще начупите мониторите от дзверене
                                ко чакате ся 15/30 а

Коментар

Working...
                                X