IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
    аз да не съм луд бе пъплещия
    след последния удар с ВИНКЕЛА колко крака ти останаха
    аз що не взема да те измахам по смешната кратуна

РЕДЕ тия тука се въдят
    от долу пълзят нови.
    ко не се прибереш скоро ще ме скотафчат
    я съм генно модифициран бре, винкело го чупим кат солета с винкел щял да ма плаши пфуу, инак аз верно укъсих с тънко стопче за 1,2880ама с малко де вика Реда мамя курсо

Коментар

РЕДЕ тия тука се въдят
      от долу пълзят нови.

Пробвай ги с Т - образ
      Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
        да не съм луд

РЕДЕ тия тука се въдят
        от долу пълзят нови.
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от gstavrev Разгледай мнение
          Не се опитвай да вникваш прекалено много в такива движения и да търсиш логика в тях
          Здравейте на всички! От един начинаещ "трейдър"
          логика не но поне едно базово знание да
          молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
            Момчета, защо като Хамериканците вадят добри данни Еврото скача, последно в учебниците пишеше добри данни водят до закупуване на активи в Х страната и от там ръст на нац. валута - та малко алогично ми е. Като са добре да се купуват акции/индекси а като са кофти да се търси обежището на долара, като и в двата варианта долара е базов
            защото приемат долара като отправна то4ка спрямо останалите валути.лихвата по доларите е почти =0% и когато имаме добри новини за америка играчите се втурват към ужким високорисковите и същевременно доходни валути, защото са окрилени от оптимизъм за икономиката.ако америка е добре всички са добре и обратното но не винаги е така както го описах има и дни с изключения, като слаби данни еврото лети,в гърция се бият пак лети
            молим?айде нема нужда

Коментар

купихте ли си евро
              а австралиец
              да не съм луд

Коментар

Момчета, защо като Хамериканците вадят добри данни Еврото скача, последно в учебниците пишеше добри данни водят до закупуване на активи в Х страната и от там ръст на нац. валута - та малко алогично ми е. Като са добре да се купуват акции/индекси а като са кофти да се търси обежището на долара, като и в двата варианта долара е базов
                Не се опитвай да вникваш прекалено много в такива движения и да търсиш логика в тях
                Здравейте на всички! От един начинаещ "трейдър"

Коментар

• Спомни си вчера... - сравнително добри новини за еврото, а виж докъде стигна днес.

Първоначално изпратено от needtoknowmore Разгледай мнение
                  http://www.vbox7.com/play:c807b7b6

Коментар

за да прибират парите на книжните червеи
                    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?src_vid...otation_671971

поздрав за РЕДА
                      и за търговците
                      за ЖИУОТНИТЕ....да н се повтарям
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Момчета, защо като Хамериканците вадят добри данни Еврото скача, последно в учебниците пишеше добри данни водят до закупуване на активи в Х страната и от там ръст на нац. валута - та малко алогично ми е. Като са добре да се купуват акции/индекси а като са кофти да се търси обежището на долара, като и в двата варианта долара е базов
                        Мнението не е препоръка за ПП на ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от kostas19 Разгледай мнение
                          Че как ти като дадеш сигнал и веднага влизаме.
                          ти четеш ли бе
                          аз не давам сигнала
                          и няма сигнал има препоръка и ВИНКЕЛ
                          някой дето ви шамари тука ДАДЕ ПРЕПОРЪКА до тук има няма 50 пипса +

Коментар

изпълнихте ли бре
                            Че как ти като дадеш сигнал и веднага влизаме.

Коментар

наредено ми бе да ви препоръчам,ДЪЛГИ С КЪСИ СТОПОВЕ
                              бе кво ше ви препоръчвам.ИЗПЪЛНЯВАЙТЕ инак ВИНКЕЛ
                              изпълнихте ли бре

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                                аз купих и го махнах за 10 пипа на 1 лот.дневен + около 20 пипа или 140 евра +
                                връщам се към този вид търговия изцяло, влизам вземам 10-15 пипа на 1 лот и весел ден до сега висях денонощтно да хваштам по големи движения с по малък обем но нешто се изтощавам много и файда няма и само една валутна двойка е/д пробвах и други но всеки път съм са кахърил за това
                                значи не съм само аз с такава тактика на моменти,но много натоварващо .......и тези валути не ми допадат много ........

Коментар

Working...
                                X