IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение
    ако спра да мисля и остава сичко на техниката със сигурност ще съм прав по-често.демек техниката в поне 60% от случаите(минимум), ще показва верния сигнал…... ма тогава некак си форексо ми става безинтересен пък и тъпча на едно место….според мене требе човек да се опита да вмъкне некак си и фундаменто…нещо обаче не ми се получават нещата с втората част
    ти за пари ли търгуваш или да си начешеш комарджийската краста ?и що реши, че ваденето на пари требе да е интересно
    Last edited by NYSERookie; 10.03.2012, 11:01.
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• ако спра да мисля и остава сичко на техниката със сигурност ще съм прав по-често.демек техниката в поне 60% от случаите(минимум), ще показва верния сигнал…... ма тогава некак си форексо ми става безинтересен пък и тъпча на едно место….според мене требе човек да се опита да вмъкне некак си и фундаменто…нещо обаче не ми се получават нещата с втората част

Коментар

• Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнение
        пак не познах. спирам да се опитвам да мисля, че мноо ми станаа непознаванията….
        играта не е да ПОЗНАЕШ тва го остави на врачките и оракулите . целта на задачата е да си прав по-често , отколкото не останалото............... останалото е добър ММ и приемлив RR
        Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
          Гърция фалира . Таз година контролируемо догодина НЕконтролируемо

Признаха наличието на „кредитно събитие“ в Гърция
          http://www.investor.bg/evropa/334/a/...yrciia,131413/
          пак не познах. спирам да се опитвам да мисля, че мноо ми станаа непознаванията….

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
            Мамун впечатлен не, а по точно възмутен защото маляките заслужаваха да минат през хиперинфлацията тип " ЗИМБАБВЕ" или Ваймарска република или поне България 96-97 г
            а сега ще е обратното -ще минат през ДЕФЛАЦИЯ тип Японска 1989 - 2012г. или тип САЩ 1929-1932г. ,което все още не знам дали е по лошо или по добре
            Нищо не знаем за съжаление. Всичко зависи от останалите прасета/цигани/. За Малякия е ясно, че не може да плаща и редуцирания дълг.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Тато, нещо много си се впечатлил, ще си докараш сърцетуп Хахах и аз вчера цъках през 5 мин сайта на ISDA, да съм първия разбрал за фалита, докато съм заспал, с кокошките в 9 часа
              Едно е сигурно. Пазаря на CDS-и е спасен. Това е добре. И кво от това?
              Мамун впечатлен не, а по точно възмутен защото маляките заслужаваха да минат през хиперинфлацията тип " ЗИМБАБВЕ" или Ваймарска република или поне България 96-97 г
              а сега ще е обратното -ще минат през ДЕФЛАЦИЯ тип Японска 1989 - 2012г. или тип САЩ 1929-1932г. ,което все още не знам дали е по лошо или по добре
              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от riddle* Разгледай мнение
                Вижте какво момчета,днес е почивен ден.Мозъкът ми е офф. Ще поизляза на шопинг,ще поседна със снобите да пия кафе,после пък да обядвам
                хайде,приятен уикенд
                Уффф, и аз си мисля дъл да не се кача на едни високопланински кебапчета A инак ако си падаш по еФтини парцалки ей на H&M отварят днес.

Коментар

• ... дйлемата : пе4албй / данъцй в крупна форма , водеща в обозрймо бъдеще до появата на нов/й > ОНАСЙС/Й в локален мащаб ...

Коментар

• Вижте какво момчета,днес е почивен ден.Мозъкът ми е офф. Ще поизляза на шопинг,ще поседна със снобите да пия кафе,после пък да обядвам
                    хайде,приятен уикенд

Коментар

• ...амй требе да се вйдят йгра4йте на ГОЛЯМАТА МАСА й да се вйдй кой отйгра ГОЛЯМАТА РЪКА , тоест требе да се прозре НЕВЙДЙМАТА страна на луната ( ? % от годй6нйте пе4албй ще бъдат прйспаднатй като '' ЗАГУБЙ'' , 'купувайкй ''ЗАГУБЙ'')

Коментар

• Тато, нещо много си се впечатлил, ще си докараш сърцетуп Хахах и аз вчера цъках през 5 мин сайта на ISDA, да съм първия разбрал за фалита, докато съм заспал, с кокошките в 9 часа
                        Едно е сигурно. Пазаря на CDS-и е спасен. Това е добре. И кво от това?

Коментар

• Ама най ме е яд когато истината се преиначава. Медиите тръбят "Гърция е спасена "
                          "Гърция е спасена? Ред е на Португалия"
                          http://darikfinance.bg/novini/64989/...E3%E0%EB%E8%FF
                          Може ли да се тръби че една държава е спасена ,след като ще се изплащат
                          застраховки (CDS) заради нейния фалит ?
                          "Признаха наличието на „кредитно събитие“ в Гърция"
                          Това е все едно да ти откраднат застрахования ти автомобил
                          и медиите да обявят :
                          "Автомобил спасен от жестоката експлоатация на стопанина му "
                          съответно застрахователите не могат да намерят автомобила и настъпва "кредитно събитие" и са принудени да платят застраховката
                          Истината е една - че не Гърция е спасена ,а Еврозоната и то временно от разпад , с цел "да не се вдигат гълъбите "
                          до настъпване на следващото "Кредитно събитие "

Аз съм дръто вече и ако греша някъде ме поправете

Коментар

• Гърция фалира . Таз година контролируемо догодина НЕконтролируемо

Признаха наличието на „кредитно събитие“ в Гърция

Коментар

• http://www.forexlive.com/blog/2012/0...default-swaps/
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                                Че вие повече от сърбите ли смятате,
                                че е редно да се работи??????????
                                е сека среда ли че радиме бре маскара

Коментар

Working...
                                X