IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
    кат махнеш и обичайната скука в понеделник до обяд и то кво остава
    Че вие повече от сърбите ли смятате,
    че е редно да се работи??????????
    Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Абандон шиппп, време е за бегония
      Стига ми толкова, затварям тезгяха за тая седмица. Лека и безаварийна на останалите търгаши.
      Custodite sortem vestram

Коментар

• http://www.dukascopy.com/traderconte...rader=kostas19

Влизайте да рейтвате, че тия олигофрени са направили популярността като част от точките.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
          Петъците съм ги резервирал. Сега да видим какво ще правим вторник сряда и четвъртък, че тез сряди станаха фалшиви сряди, не са като миналогодишните. А какви вторници имаше ехееейййй за чудо и приказ

Още не съм се успокойл, голямо напрежение тази седмица, голямо нещо.
          кат махнеш и обичайната скука в понеделник до обяд и то кво остава
          Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
            ми тогази , всеки втори четвъртък на месеца търгувай, когат има нефепе. през останалото време не гледай мониторите, та да не се депресираш
            Петъците съм ги резервирал. Сега да видим какво ще правим вторник сряда и четвъртък, че тез сряди станаха фалшиви сряди, не са като миналогодишните. А какви вторници имаше ехееейййй за чудо и приказ

Още не съм се успокойл, голямо напрежение тази седмица, голямо нещо.
            Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

• Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнение
              NYSERookie видиш ли сега на какво казвам пазар
              Пък ти ми казваш да живея с миналото. То верно че една лястоица пролет не прави, но е в пъти по-добре от 4 дена чакане с часове за 20-30пипса.
              ми тогази , всеки втори четвъртък на месеца търгувай, когат има нефепе. през останалото време не гледай мониторите, та да не се депресираш
              Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                айй фил вайбрейшънн...къде Реде?форума или нейде другаде
                Въф форума естествено и
                по-точно в списващите по-надоле

Коментар

• Много хубаво ама тоиа каде ти пусна този 4 ертеж данее ниакои от ГЕРП ,с тиа две зелени ми прили4а на магистралите на вожда
                  Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater

Учете се от батко ви! Ий какво шматароче бях, а сега все му хващам декиша веее

Коментар

• Я стопа оцелял

аайде затвор на 2/3 от позицийката на 120 пипа печалба
                      другото з адругата седмица колкот да сме в играта

приятен уикенд на сички
                      Живей всеки ден така,все едно ти е последен,защото рано или късно ще се окажеш прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                        Долавям нетипично и огромно НАПРЕЖЕНИЕ,,,,,
                        айй фил вайбрейшънн...къде Реде?форума или нейде другаде
                        молим?айде нема нужда

Коментар

• Долавям нетипично и огромно НАПРЕЖЕНИЕ,,,,,

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Е па и аз не ЩА, ти кайш че Камене фърляш, ил ще ме мъргаляш, ил пищов трябва да вадя
                            ее стига де аз съм между другото много добродушен и да знаеш нещо колко е по голям и тежък човек толкова е по добродушен..никога не съм нападал и не съм ме нападали
                            молим?айде нема нужда

Коментар

абе аз хубаво ги мачкам по техните теми ама не искат да се срещнат с мен на живо
                              Сложи си аватар на 50кг дългуч и ще си уредиш среща

Иначе 20лота колко са, аз днеска бичих с 10-ка
                              Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.

Коментар

абе аз хубаво ги мачкам по техните теми ама не искат да се срещнат с мен на живо
                                Е па и аз не ЩА, ти кайш че Камене фърляш, ил ще ме мъргаляш, ил пищов трябва да вадя

Коментар

Working...
                                X