Нещо се п***ба инвестора
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ивайло русев Разгледай мнениеа как съм ги благославял тези фериботи.........трябваше до Родос да ходим по работа и .............малиииииииииии....няма пакетна цена ,таксата за бус и отделно на човек......ама то затова се пита пък предварително ............
За теб лъжа, за мен истина. Точно в момента зяпах за самолетни и фериботни билети за Родос
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИво, ще си позволя една малка поправка. Малко известен факт. Гърците притежават 1/5 от корабите по света. Имат най-големият търговски флот
. Това не е за пренебрегване
......ама то затова се пита пък предварително ............
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеИво, ще си позволя една малка поправка. Малко известен факт. Гърците притежават 1/5 от корабите по света. Имат най-големият търговски флот
. Това не е за пренебрегване
http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Абе чудя се и аз на моменти какво съм ги умислил,да са живи и здрави и толкова........
Ако мога и аз да докопам някой милиард от нейде.........../ако не ме види никой/
Имам една минина къса от миналата седмица и ми е дерт дали през седмицата ще тества 3083 или ще ми перне стопарката.........
Коментар
-
С две думи ,моето мнение е че казина,игрални зали,сайтове за залагания са едни пионерски форми на Хазарт, истинския и патологичен комарджилък е на друго място.Ама е добре прикрит,защото за големия хазарт се иска обучение в престижни университети а каква е разликата между очилат нехранимайко затрил парите на хиляди и дрипав мангал бродещ по казина,бинга и букмейкърски пунктове.............май единственната е че бай Манго може да загуби кинтите от джилязуто дето е метнал на пункта,докато харвардския възпитаник да е*е мамата на цели сектори в икономиката.
Коментар
-
Прекрасен пример са, как едни тъмни балкански субекти,правят смешни червендалести и умно зяпащи графики галфони,които си мислят че са много хай а в крайна сметка строгите костюми,колежанските очилца в комплект с "многото"знания от "харвард" водят до най кошмарните фалити,защото една селскостопанска кооперацийка примерно може да завлече да речем арендаторите си с рентата за 1,2,3....5 години но основния актив земята ще е налице,докато тези пишлемета профукват парите на институции,вложители,фирми и тн.,оправдавайки се сигурно че някой математически модел не е проработил,ами върви го доусъвършенствай на нивата с мотиката докато ми върнеш кинтите ......
Коментар
-
Тази тема "Гърция"-докога ще се изцежда.Моите впечатления са следните,селата са има спретнати,любезни домакини са когато трябва да ти вземат мангизките,много забележителности за туриста,но като се размисля аз ли не съм минавал покрай някоя промишлена зона/което сигурно е така/ но просто не смятам че една страна може да плаща подобни дългове със колкото и развито да е селско стопанство и туризъм,пропуснах да кажа че сигурно и развитата пристанищна инфраструктура е някакъв коз,напънах се да се сетя за продукт с който Гърция да е известна изключая селскостопанските,ами стигнах до едни тухли четворки които си бяха на доста добра цена в бума на строителството и продължавам да мисля по въпроса за нещо друго и си задавам въпроса как една страна известна с маслини,портокали,корабии някоя и друга банка може да получи доверие за усвояване на подобни суми ,в какво са се надявали инвеститорите.В крайна сметка нито гърците ще умрат от глад нито кредиторите ще върнат пари на техните вложители,просто безкраен абсурд,едните алчни другите си харчат ,ами да не са давали,сега да пият студена вода и толкова,какъв анализ са си правили тези кредитори за риска от фалит на Гърция преди 5 години да речем,защото ако съм вложил пари в една банка няма практика банката да ми се обяснява какво й е дереджето -приходи-разходи ,обаче аз ако съм и клиент иска доказване на доходи,ипотека ,проверки за задължения към сумати институции и накрая преценява че може да ми отпусне дадени ресурси.В случая с комшиите къде мога да прочета анализа на риска на един фонд примерно закупил техни облигации и становището му че вложението е с минимален риск,защото богатството от финансови инструменти,неистовата воля да се използват термини които по скоро са създадени да величаят професията на спекуланта-банкер и да създават чувство на дискомфорт във обикновенния човек ме кара да мисля че в ситуацията няма виновни.Едните просто са прекарали другите и това е.Ама то разсрочване,опрощаване,преговори ,срещи,заседания на парламент,правителство ами ако някой си ценеше парите щеше да избегне дори и тези минимални разходи със качествен анализ на риска и просто да каже" НЕ ,ТЕЗИ КНИЖА СА КУХИ".Сега занимават цял свят с техните куховати сделки и пирамидални формирования.
Коментар
-
Малко да се посмеете
Официално в Гърция има равенство на половете, но всъщност на жените (малкото жени, които въобще работят) се плаща наполовина. Около 40% от гръцките жени работят, макар че много добре знаят, че мястото им е вкъщи до печката, а когато техният "маляка" се прибере у дома вечер, те следва да му изперат чорапите. Гръцките жени не са задължени да ходят в казармата (въпреки лицевото им окосмяване), което е добре дошло за тях - така имат повече време за ходене по магазините! Когато се развеждат, мъжът и жената автоматично си делят цялото имущество поравно, понеже са съвсем наясно, че никога няма да се разберат културно помежду си. В днешно време една гръцка жена може спокойно да си запази фамилията, когато се жени, дори и само за да дразни мъжа си. Средната продължителност на живота на гръцките жени е 91,7 години. За мъжете е около 80, тъй като те могат да изтърпят жените си само за около 60 години.
Не е рядкост мъжете да наричат жените си "аноргазмики", намеквайки, че те са неспособни да изпитат оргазъм (вероятно поради дебелите слоеве подкожни тлъстини или нещо друго), докато гръцките мъже могат да постигат оргазъм във всеки даден момент, а също така и по два пъти във всеки не-даден момент.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
четете по нататък ......
http://teatarnamechtite.blog.bg/zaba...maliaka.780503Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеДобрю ютрю
Седим си и си мислим,,,,,,,,,,
След като им го редуцираха дълга
дали маляките са спрели да ДРУСАТ
сиртакито от петък вечерта????
Седим си и си мислим,,,,,,,,,,молим?айде нема нужда
Коментар
-
Назад към класиката! Във форекса, форумите и живота! Специален поздрав с класика с огромна култова стойност!!!
http://www.youtube.com/watch?v=jrhFXYIWp24Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от boogeyman Разгледай мнениеако спра да мисля и остава сичко на техниката със сигурност ще съм прав по-често.демек техниката в поне 60% от случаите(минимум), ще показва верния сигнал…... ма тогава некак си форексо ми става безинтересен пък и тъпча на едно место….според мене требе човек да се опита да вмъкне некак си и фундаменто…нещо обаче не ми се получават нещата с втората част. Значи е някакво масово мнение, че ако ползваш ТА, става "скучно".
Човекът, с който говорих ми каза нещо от сорта " а ти ползваш ТА... ама това е мн досадно, кара ме да се чувствам като робот".
Даже не е нужно да си прав и 60%. 50,000000000001 стигатCustodite sortem vestram
Коментар
Коментар