IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• здравей "странно куче" ,
    беше ОК, не се поддавай
    на инсинуациите на "червения"

Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
    добри ден
    успешен да е !

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
      ш са сетиш
      абе викам нали требе да се спазват правилата и някои път се излъжа да сложа стоп
      Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
        два пипа повече не слагам стопове ако ще и марджин да доиде нямам един стоп до сега издържал
        ш са сетиш
        молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от canterbury Разгледай мнение
          Protesters Vandalize SNB Building Ahead of Davos
          Време е

Коментар

• Protesters Vandalize SNB Building Ahead of Davos

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
              Първа цел 1.3090 ....И си настрой отново датчика за резерв-горивото в резервоара . ОМV не са те излъгали защото си била на сухо и всеки момент е можело да угаснеш насред пътя
              Добре де дори и датчика да е прецакан как ще се обясни факта че колата събира 50 литра а те са и сипали 60???Колата е била на минус 10 литра ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнение
                ,че в ОМВ вчера ми прибраха СУАП за около 50 лв. Светна ми лампата на служебната Дачия Логан и реших да я напълна догоре. Само ,че резервоара по каталог е 50 литра и вътре имаше около 5 литра резерва а ОМВ ми напълниха точно 60 литра, или с 15 литра отгоре по цена 2.64 лв за литър. Вдигнах врява и накрая ми казаха ако искам да отида да се оплача на Арменския поп. Ако някой може да ме светне как компресираха 15 литра гориво, ще съм му благодарна.
                П.П. дайте някаква идейка за Пазаря, накъде ще ходи ,че имам да избивам 50 кентавъра
                Първа цел 1.3090 ....И си настрой отново датчика за резерв-горивото в резервоара . ОМV не са те излъгали защото си била на сухо и всеки момент е можело да угаснеш насред пътя
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                  болен ли си бря
                  10/40ч мина отдавна.посока има
                  два пипа повече не слагам стопове ако ще и марджин да доиде нямам един стоп до сега издържал

Коментар

ново късо стоп2899 лимит същия
                    болен ли си бря
                    10/40ч мина отдавна.посока има
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• ново късо стоп2899 лимит същия за пореден път показах че стопове не мога да слагам , но лимитите ги догаждам
                      Last edited by strannik; 19.01.2012, 11:04.

Коментар

• аиде взе го

Коментар

• Първоначално изпратено от start Разгледай мнение
                          Strannik да си каже стопа. Обикновено пропуска, а едва ли е случайно.
                          така добре ли е друг път ме чети внимателно

Коментар

късо от 1.2858 цел 2780 стоп 2885

Коментар

• OMV мамят

Колеги, привет! Пазара е умрял и реших да ви предупредя ,че в ОМВ вчера ми прибраха СУАП за около 50 лв. Светна ми лампата на служебната Дачия Логан и реших да я напълна догоре. Само ,че резервоара по каталог е 50 литра и вътре имаше около 5 литра резерва а ОМВ ми напълниха точно 60 литра, или с 15 литра отгоре по цена 2.64 лв за литър. Вдигнах врява и накрая ми казаха ако искам да отида да се оплача на Арменския поп. Ако някой може да ме светне как компресираха 15 литра гориво, ще съм му благодарна.
                              П.П. дайте някаква идейка за Пазаря, накъде ще ходи ,че имам да избивам 50 кентавъра
                              Last edited by kaka89; 19.01.2012, 10:55.

Коментар

• Strannik да си каже стопа. Обикновено пропуска, а едва ли е случайно.

Коментар

Working...
                                X