IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 23.03.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
    аз сам си пълним винаги резервоара не давам на никой
    А мЪркуча изтръскваш ли го

Коментар

• Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнение
      Длъжни са, но всичко излиза точно. Четох в нета и други такива случаи. Оказва се ,че когато ти зареждат трябва да стоиш и да гледаш,защото от клавиатурата на компа ти начуквали литри ако не гледаш какво правят. То в Бг-то и като спиш трябва да си нащрек, иначе все ще се намери някой да ти го изсули на аванта
      аз сам си пълним винаги резервоара не давам на никой
      молим?айде нема нужда

Коментар

То в Бг-то и като спиш трябва да си нащрек, иначе все ще се намери някой да ти го изсули на аванта
        Любоффффффф

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
          Затъжих се за
          ЛЕГЕНДАРНОТО
          1,333333333333333333333333

сус бря
          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от JaY_Z Разгледай мнение
            знам ама ме мързи да го слагам - понатам като ми мине мързела
            ДОБРЕ си така, добре си !!!!
            Не го слушай ония ЛАЙНЯНОКАФЯВИЯ
            Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Хихих, ми то само у тръбъта към резервоара се събират 5 литра. Времето също е много студенко и това е предпоставка за събиране на по-голям обем. В бензиностанциите са длъжни да имат еталонен съд. Не намерих обаче инфо дали са длъжни да направят еталонно измерване при поискване на клиент.
              Длъжни са, но всичко излиза точно. Четох в нета и други такива случаи. Оказва се ,че когато ти зареждат трябва да стоиш и да гледаш,защото от клавиатурата на компа ти начуквали литри ако не гледаш какво правят. То в Бг-то и като спиш трябва да си нащрек, иначе все ще се намери някой да ти го изсули на аванта

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                излизам по задачи дано стопа на 99 издържи така и така ще е последен
                гръмна.амин
                молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
                  здравей "странно куче" ,
                  беше ОК, не се поддавай
                  на инсинуациите на "червения"
                  знам ама ме мързи да го слагам - понатам като ми мине мързела
                  The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...

Коментар

• Моя сигнал е много напред с GBP/USD....230 пипса за сега..голямо раздвижване..гледам 66% от зулу-сигналите са се засили с това, я да видим докъде ще издържи днеска кабела

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                      излизам по задачи дано стопа на 99 издържи така и така ще е последен
                      Седи тука !!!
                      Седи тука да видиш как ще изгърми стопа !!!
                      http://www.youtube.com/watch?v=53NipAprNQ4
                      Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• излизам по задачи дано стопа на 99 издържи така и така ще е последен
                        Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Не се хаби колега.... и на наща служебната се случи такова нещо, ама отговор нема... те са като всичко в .... държава на франчайз и някой селски тарикат, който я държи си те цака и нищо не можеш да направиш...

Коментар

Колеги, привет! Пазара е умрял и реших да ви предупредя ,че в ОМВ вчера ми прибраха СУАП за около 50 лв. Светна ми лампата на служебната Дачия Логан и реших да я напълна догоре. Само ,че резервоара по каталог е 50 литра и вътре имаше около 5 литра резерва а ОМВ ми напълниха точно 60 литра, или с 15 литра отгоре по цена 2.64 лв за литър. Вдигнах врява и накрая ми казаха ако искам да отида да се оплача на Арменския поп. Ако някой може да ме светне как компресираха 15 литра гориво, ще съм му благодарна.
                            П.П. дайте някаква идейка за Пазаря, накъде ще ходи ,че имам да избивам 50 кентавъра
                            Кака , ам чи те ората - бензанджийчетата са видели, че маркуча им улиза на широко и са решили че мооат да се изпразнят у резервоара ти повече от обичайното .... все пак не си вчерашна - разработена си.

Коментар

Колеги, привет! Пазара е умрял и реших да ви предупредя ,че в ОМВ вчера ми прибраха СУАП за около 50 лв. Светна ми лампата на служебната Дачия Логан и реших да я напълна догоре. Само ,че резервоара по каталог е 50 литра и вътре имаше около 5 литра резерва а ОМВ ми напълниха точно 60 литра, или с 15 литра отгоре по цена 2.64 лв за литър. Вдигнах врява и накрая ми казаха ако искам да отида да се оплача на Арменския поп. Ако някой може да ме светне как компресираха 15 литра гориво, ще съм му благодарна.
                              П.П. дайте някаква идейка за Пазаря, накъде ще ходи ,че имам да избивам 50 кентавъра
                              на мен ми се слу4и нешто подобно на омв зареждам омв 100 и в момента когато сложих пистолета в тръбата на резервоара и не съм натиснал спусъка на пистолета на марку4а колконката ве4е от4иташе заредено говриво викнах го оня дето стои и зарежда и тои се праи на луд вика искаш да кажеш 4е сама си сипва горивото и с това приклю4и разговорът ни....така 4е явно мамят:
                              молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от xtreme_bg Разгледай мнение
                                Добре де дори и датчика да е прецакан как ще се обясни факта че колата събира 50 литра а те са и сипали 60???Колата е била на минус 10 литра ли?
                                Хихих, ми то само у тръбъта към резервоара се събират 5 литра. Времето също е много студенко и това е предпоставка за събиране на по-голям обем. В бензиностанциите са длъжни да имат еталонен съд. Не намерих обаче инфо дали са длъжни да направят еталонно измерване при поискване на клиент.

Коментар

Working...
                                X