If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
странник я още вчера назовах ,че ке одим първо до 1,29 оти хабиш бобот за глупости
нощеска съм се зверил ,та очите ми изтекоаза за нема нищо
каква му е далаверата да следва наи елементарното движение на горе
мисля че още съм в играта
гледам го на 30 мин и с последни сили боба ми шепне Не ме прави на яхния господарю, ще ти дам последните си 200 пипоня
Ни е бре, у википедията тва измислили ли са си го?
Nicknames
New innovations include Barney for USD/RUB and Betty for EUR/RUB after the fictional characters the Rubbles in The Flinstones. Nicknames vary between the trading centers in New York, London, and Tokyo.
Семейство Ръбълс ми харесва.
И аз искам да проявя творчество:
CAD/CNY- ще бъде,,цуни",GBP/CNY-,,гуни",а GBP/CAD-,,цуни-гуни"
некой хора са прочели една тема в инвестора и са решили , че са спецове у форекс търговията. ГЕПИ се използва единствено и само тука . измисли го един герой дето търгуваше само паунд иена ,отдавна фалира и не се вяска тъдява
Ни е бре, у википедията тва измислили ли са си го?
Nicknames
In everyday foreign exchange market trading and news reporting, the currency pairs are often referred to by nicknames rather than their symbolic nomenclature. These are often reminiscent of national or geographic connotations. The GBP/USD pairing is known by traders as the cable, which has its origins from the time when a communications cable under the Atlantic Ocean synchronized the GBP/USD quote between the London and New York markets.[4] The following nicknames are common: Fiber for EUR/USD, Chunnel for EUR/GBP, Loonie and The Funds for USD/CAD, Matie and Aussie for AUD/USD, Geppie for GBP/JPY, and Kiwi for the New Zealand Dollar NZD/USD pairing. New innovations include Barney for USD/RUB and Betty for EUR/RUB after the fictional characters the Rubbles in The Flinstones. Nicknames vary between the trading centers in New York, London, and Tokyo.
мани че покрай тея празници съм се увълчил кат карпатски вълк за ярешко
П.П. първия коментар под песента:
Fastest 3 minutes of my life. Even trough I'm Slovenian, I don't understand what are they saying (maybe my brain too much interested in their bodies than words) ... it must be something about war and soliders.
The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
Реде ей това питам, аз знам че кръглите са фигури също. Обаче питам защо се наричат именно фигури. Ето пример: http://www.fxpoint.eu/A.K.A.html
Тук са дадени някои от нарицателните и защо са наречени именно така.
Както например на NZD/USD му се казва киви заради птицата.
Странник, верно криво бре, глей го за 3пипа бида не трясна 2760
некой хора са прочели една тема в инвестора и са решили , че са спецове у форекс търговията. ГЕПИ се използва единствено и само тука . измисли го един герой дето търгуваше само паунд иена ,отдавна фалира и не се вяска тъдява
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Хихих, добър ви ден Избистрихте ли ги фигурите? Ако сте стигнали да консенсус, аз да попитам от къде идва "пип"? Ае, тва дакси мнооо сечено ми играй.
Навремето,когато курса на кабела се е предавал по кабел,един мързелив телеграфист не искал постоянно да кибичи до телеграфа,щото курсът се местел като костенурка.Затуй монтирал едно таквоз мънинко зумерче,дето правело,,пииийп"всеки път щом се променяла котировката.
Оттам идва,гаранция
Коментар