Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеведнага ма съгласиМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеа на бас100 процента съм сигурен
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеми чи то сигъ почва бреМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениеповече върхове стига за днес , едно тестче на 2725 ще ме отсрами дет писах рано сабахлем и врачувах
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеВ най-лошият случай е да пусне котва и да не отлепи ни нагоре ни надолу.
http://vbox7.com/play:d076aedb63
пийни малко ракия да са олабат мускулите, пука ти жилетката
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_monkey Разгледай мнениев най лошия случай днес ще се върнем до нивата от 1.2740
и което ще потвърди нисходящото движение и ще даде тласък на пазара за следващите дни
което значи следват дни за жътва на СЕВЕРНИ пипони
http://vbox7.com/play:d076aedb63
пийни малко ракия да са олабат мускулите, пука ти жилеткатаТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_monkey Разгледай мнениеНЕ БОЙ СЕ
на 30 мин. напиня напиня ама зема да се опуща ... явно не му стига парата за нагоре ( малко боб е ял )
Много обърка работата фундамента - тия Меркел и прочие
ама пазара си знае неговото
ЩЕ ПАДНЕ ... и най вероятно с гръм и трясък за пропуснатите дниМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
-
НЕ БОЙ СЕ
на 30 мин. напиня напиня ама зема да се опуща ... явно не му стига парата за нагоре ( малко боб е ял )
Много обърка работата фундамента - тия Меркел Саркози и прочие
ама пазара си знае неговото
ЩЕ ПАДНЕ ... и най вероятно с гръм и трясък за пропуснатите дни
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениенощеска съм се зверил ,та очите ми изтекоаза за нема нищо
каква му е далаверата да следва наи елементарното движение на горе
мисля че още съм в играта
гледам го на 30 мин и с последни сили боба ми шепне Не ме прави на яхния господарю, ще ти дам последните си 200 пипоня
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеПак много ЖИУОТНИ се навъртяхаБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар