IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    Прав си чадо, освен ако си седнал
    Чи не може да пей ни може,
    обаче е веселяшка и става за добрю ютрю
    Ей тоя е друга база !!!
    http://www.youtube.com/watch?v=cGSY4_bcHog
    П.П>Между другото ей сигичка, ако не бие
    вчерашното дъно да знаете, че ще се
    промени модела !!!!!!
    Свири набора , убаво свири , сипвам си една за твое здраве
    Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от playmen Разгледай мнение
      Добро утро, Реде тоз вие като развалена плоча.....Азис на поп-музиката.Ти си човек с музикална култура...говорили сме си.На него силата му е в щуротиите и детинщините.Извинявай ,че съм толкоз груб,ама тоз е един от тези ,които подменят стойностното с уж мноо фешън ментета,щото толкоз може,и да се изкарва мноо оргинален.Аисиктир
      Прав си чадо, освен ако си седнал
      Чи не може да пей ни може,
      обаче е веселяшка и става за добрю ютрю
      Ей тоя е друга база !!!
      http://www.youtube.com/watch?v=cGSY4_bcHog
      П.П>Между другото ей сигичка, ако не бие
      вчерашното дъно да знаете, че ще се
      промени модела !!!!!!
      Last edited by bgg_red; 17.11.2011, 11:53.
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
        Нъц-първо 3421
        Влезнал съм му с бутонките нема лабаво.

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
          Аиде към световно неизвестното 1.3757
          Нъц-първо 3421

Коментар

• Аиде към световно неизвестното 1.3747
            Last edited by strannik; 17.11.2011, 11:39.

Коментар

• Вход 1.34900 стоп 1.35200 лимит 1.33800 (3-4 часова позиция)

Коментар

• А при пробив на 3501 се реализира останалия 1%

Коментар

• страхотна песен Реде
                  молим?айде нема нужда

Коментар

• Пробихме азиатския рейндж с горна граница 3492 и отново се върнахме в него-теста на долната граница 3421 е с вероятност99% според мен.

п.п. добро утро

Коментар

• добро утро на всички
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Bay 3479 tp 3499
                        Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
                          Мерсаж ама кат си почнал да се фалиш давай до края >>> кажи сега за последните примерно три месеца активна търговия какъв е резултата в проценти ? А после и за последната една година >>> Туй е важното
                          като почна да се хваля.ще почна да пускам снимки ,като теб.отдолу ще пише вижте ме как изглеждам процентно-за мен е достатъчно.ако искаш да си ги мерим то друга работа.важното за мен е да си достатъчно на + и да не сядаш на компа нервен
                          сега въпрос: от 09ч до сега накъде е тропота при eur/usd.при мен е надолу
                          ако не се промени до 10/40 до 12 е ясен.без много мисловни дейности и нерви
                          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• ВРЕМЕ Е http://www.youtube.com/watch?v=NPoYy...eature=related
                            Last edited by strannik; 17.11.2011, 10:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                              Добрю ютрю
                              Сърбам КаВето
                              В супер настроение съм
                              Пускам веселяшка песен

Успешен ден на всички ХОРА

http://www.youtube.com/watch?v=-iNhijs5Sg4
                              Добро утро, Реде тоз вие като развалена плоча.....Азис на поп-музиката.Ти си човек с музикална култура...говорили сме си.На него силата му е в щуротиите и детинщините.Извинявай ,че съм толкоз груб,ама тоз е един от тези ,които подменят стойностното с уж мноо фешън ментета,щото толкоз може,и да се изкарва мноо оргинален.Аисиктир
                              Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от dan4u Разгледай мнение
                                абе то че долара ще се покачва/еврото пада в средносрочен аспект е ясно ве4е.
                                притеснителното е, според мен, че покрай сирия почна лека полека да се говори и за иран, а там петрол дал бог. и понеже се разплаща през долара, си мисля, че скъпия долар, противно на очакванията, няма да му е пречка да мине 150/барел догодина?
                                по въпроса със сирия и иран, златото няма ли и то да потегли над 2000$ пак при скъп долар?
                                При такова развитие на обстоятелствата съм съгласен с теб.Тия идиоти в опита си да завладеят света ще го унищожат ,мама им алчна! Точно от тия войни смотани тръгна всичко!

Коментар

Working...
                                X