IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fx_pipo Разгледай мнение
    Интересно е с франка, дали ще го пуснат над 1.25.
    Първо да стигне до там пък ще го мислиме на място .
    На мен лично не ми се вярва .
    Най-много некой шип да направи .
    Анализи EUR/USD

Коментар

• абе то че долара ще се покачва/еврото пада в средносрочен аспект е ясно ве4е.
      притеснителното е, според мен, че покрай сирия почна лека полека да се говори и за иран, а там петрол дал бог. и понеже се разплаща през долара, си мисля, че скъпия долар, противно на очакванията, няма да му е пречка да мине 150/барел догодина?
      по въпроса със сирия и иран, златото няма ли и то да потегли над 2000$ пак при скъп долар?

Коментар

• Първоначално изпратено от Asambleq Разгледай мнение
        ххх и пак си е далавера щот идеята е важна,все едно ти му даваш 50 % което си е голям жест .РЕД-е ти да не си благотворително дружество,и да стоиш тук за да направиш ората богати ?
        Филантроп съм гоумен,
        но имай предвид, че да се
        вземат едни 50% доходи от
        чужди печалби не е толкоз лошо
        --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
        http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Петрола и без друго вече е скъп .Мисля,че трябва да пада вече освен ако тия вярно не се счепкат арабеските.А долара го виждам само нагоре в близко бъдеще
          Дори само слухове за военна намеса в Сирия ще изправи еврото за дълго, въпреки техническите нива около 1.28
          Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
            Ти си пий аспиринчето и не се занимавай с батка си!!!
            Данъците се плащат!!!
            миии тиквата ми мина вече и реших да се развеселя Извинявам се ,че на чужд гръб.Иначе аспиринчето е течно и се продава по бензиностанциите на тия дето ни LUK яли ни LUK мирисали.

Коментар

ххх и пак си е далавера щот идеята е важна,все едно ти му даваш 50 % което си е голям жест .РЕД-е ти да не си благотворително дружество,и да стоиш тук за да направиш ората богати ?
              Филантроп съм гоумен,
              но имай предвид, че да се
              вземат едни 50% доходи от
              чужди печалби не е толкоз лошо
              --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
              http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Интересно е с франка, дали ще го пуснат над 1.25.
                електротехник софия

Коментар

• Първоначално изпратено от dan4u Разгледай мнение
                  Та значи ли това, че ако долара леко поевтинее,примерно 1.38-1.40, петрола може да скочи изведнъж и "неочаквано" до небесата, да резнат късаците яко, след което да има корекция под 100 $ ?
                  Петрола и без друго вече е скъп .Мисля,че трябва да пада вече освен ако тия вярно не се счепкат арабеските.А долара го виждам само нагоре в близко бъдеще

Коментар

Ти си пий аспиринчето и не се занимавай с батка си!!!
                    Данъците се плащат!!!
                    Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Всичко е възможно!
                      Интересното е ,че на дневна при Е/Д дава за надолу,а при едночасова и четиричасова-за нагоре!
                      Да видимм!
                      По-дългосрочната би трябвало да е по точна,и да се приеме 4 часовата за корекция,преди дълдисването!
                      Ама това са си само моите рошави мисли
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Та значи ли това, че ако долара леко поевтинее,примерно 1.38-1.40, петрола може да скочи изведнъж и "неочаквано" до небесата, да резнат късаците яко, след което да има корекция под 100 $ ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ingivo1 Разгледай мнение
                          Добро Ютро !
                          И още един път селлл от 3511
                          Успешен ден на всички !
                          Стопче 1.3499 + 12
                          Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
                            Nekaduren Astrolog чадо,
                            няма да е таксичка , а ще е ДАНЪК !!!!!
                            Само се чудя колко да е процента на облагане.
                            Понеже съм твеърде алчен ми се струва,
                            че Османлиите са били твърде ЛАРЖ
                            да взимат само десятък
                            По ми се ще да провеждам РАЗКУЛАЧВАНЕ !!!!
                            Но пък от друга страна последното
                            еднократен акт е пак не е добре.
                            Като се има предвид величината на доходите
                            които правиш(купища мангизи) мисля, че е
                            справедливо за теб да те облагам с
                            прогресивен данък като скалата
                            требе да е задължително над 40%
                            П.П.Най вероятно ще около 50-55%
                            за да е справедливо

Коментар

• не само:
                              Цената на петрола се изкачи до петмесечен връх в търговията на борсата в Ню Йорк тази вечер.

Фючърсите на лекия американски суров петрол със срок на доставка месец декември поскъпнаха с 3,22 долара, или 3,2%, до 102,59 долара за барел. В Лондон фючърсите на сорта брент със срок на доставка месец декември се котираха на 111,70 долара за барел.

Цената на черното злато тръгна нагоре, след като Enbridge обяви, че придобива дела на ConocoPhillips в тръбопровода между центъра на американската нефтопреносна мрежа и основен терминал за доставка към нюйоркската стокова борса Nymex – Кушинг в щата Оклахома, и американската част на Мексиканския залив. Преди съобщението лекият суров петрол се котираше малко под 100 долара за барел, пише Bloomberg.

Enbridge и операторът Enterprise Products Partners ще са съсобственици на съоръжението. Освен това, компанията смята да пусне и поток от суровината в обратна посока – към залива, което е възможност повече петрол от Канада да достига до американските рафинерии.

Това обаче няма да е алтернативата на петролопровода Keystone, чието строителство беше отложено преди дни заради евентуални екологични проблеми в американския щат Небраска, смятат анализатори.

На цената на петрола влияние оказаха и правителствените данни за запасите от петрол през миналата седмица.

Според енергийното министерство на САЩ резервите от суров нефт са намалели с 1,1 млн. барела, или 0,3%, до 337 млн. барела, което е с близо 6% по-малко в сравнение със запазите от същия период на миналата година.
                              Увеличили са се обаче резервите на САЩ от горива заради по-ниското търс
                              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от dan4u Разгледай мнение
                                здравейте, гледам петрола поскъпва при поскъпващ долар (спрямо еврото).
                                някакви идеи за причините и до какво води тази дивергенция?
                                СИРИЯ
                                Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

Working...
                                X