IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
    Отдавна данните следват графиките
    Прав си и аз съм техничар /че е по-лесно / Но и фундамента трябва да се следи.
    Все пак с данните обясняват движенията.

Коментар

ЗАЛОГА , е много по голям .от някъкви си данни, парата е незначителна подробност за такива. като нас, да имаме за какво да мислим. финтовете с данните се елиминират само с бутонките ИЗНЕВИДЕЛИЦА
      Отдавна данните следват графиките
      Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнение
        Нъц-не закривам .Играя само къси от 3 месеца -дългите за мен са експеримент.
        п.п. след аукциона за Испания истинско чудо е ,че сме още над 1.34
        'ората мислят за коледни бонуси
        ти къси
        незнам , всеки ша си куШа бонуса
        успех
        п.с. ма така и не я пусна тренд линиЪтЪ от 25ХХ - 28ХХ на седмична
        мен че е пробита -- ма въобще не ми пречи
        само едно седмично затваряне да потвърди сигнала

Коментар

• Първоначално изпратено от DMI Разгледай мнение
          Сирия - Би трябвало да се отрази на Brent oil, защото Сирия доставя на Европа.
          Според мен причината са данните идващи от САЩ. Така като гледам как са го засилили /вече 28$ без корекция/ ми се струва, че ще тества 114. Лично аз го чакам да тества зоната 100$ за да го купя..
          ЗАЛОГА , е много по голям .от някъкви си данни, парата е незначителна подробност за такива. като нас, да имаме за какво да мислим. финтовете с данните се елиминират само с бутонките ИЗНЕВИДЕЛИЦА
          Last edited by strannik; 17.11.2011, 13:28.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
            Мисля,че е време за Лонг-урите!!!
            Да на USD

Коментар

Мисля,че е време за Лонг-урите!!!

Коментар

СИРИЯ
                Сирия - Би трябвало да се отрази на Brent oil, защото Сирия доставя на Европа.
                Според мен причината са данните идващи от САЩ. Така като гледам как са го засилили /вече 28$ без корекция/ ми се струва, че ще тества 114. Лично аз го чакам да тества зоната 100$ за да го купя..

Коментар

• как си се редуват по етапно,днес на мода били испанците
                  ЕЦБ-то до кога ще издържи така,нямат ли някакъв лимит
                  Last edited by Asambleq; 17.11.2011, 12:54.

Коментар

Чуеш ли че съм му влезнал с бутонките закриваи бързо
                    Last edited by PLP; 17.11.2011, 12:52.

Коментар

Нъц-първо 3421
                      Чуеш ли че съм му влезнал с бутонките закриваи бързо

Коментар

• До къдя го добутахте? Аз си чакам затваряне на следващото късо у ДАКС Айретен си продавам екстра 5900 и затварям вече 2 пъти за 55-60 цифри

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                          еблев,де си бе?нещо напиши за моята мисловна дейност
                          прав ли бях.без много нерви и с малко .много малко мислене
                          мойта системка ще ми даде сигнал пак след 18ч.дотогава тропота е неясен
                          Мисля,че системката ти е ефективна!!!

Коментар

• Днес пак ще видим убаво ли е, кога не е убаво .

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                              като почна да се хваля.ще почна да пускам снимки ,като теб.отдолу ще пише вижте ме как изглеждам процентно-за мен е достатъчно.ако искаш да си ги мерим то друга работа.важното за мен е да си достатъчно на + и да не сядаш на компа нервен
                              сега въпрос: от 09ч до сега накъде е тропота при eur/usd.при мен е надолу
                              ако не се промени до 10/40 до 12 е ясен.без много мисловни дейности и нерви
                              еблев,де си бе?нещо напиши за моята мисловна дейност
                              прав ли бях.без много нерви и с малко .много малко мислене
                              мойта системка ще ми даде сигнал пак след 18ч.дотогава тропота е неясен
                              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Испания 6.975-10 г.

Коментар

Working...
                                X