If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Прав си чадо, освен ако си седнал
Чи не може да пей ни може,
обаче е веселяшка и става за добрю ютрю
Ей тоя е друга база !!! http://www.youtube.com/watch?v=cGSY4_bcHog
П.П>Между другото ей сигичка, ако не бие
вчерашното дъно да знаете, че ще се
промени модела !!!!!!
Свири набора , убаво свири , сипвам си една за твое здраве
Добро утро, Реде тоз вие като развалена плоча.....Азис на поп-музиката.Ти си човек с музикална култура...говорили сме си.На него силата му е в щуротиите и детинщините.Извинявай ,че съм толкоз груб,ама тоз е един от тези ,които подменят стойностното с уж мноо фешън ментета,щото толкоз може,и да се изкарва мноо оргинален.Аисиктир
Прав си чадо, освен ако си седнал
Чи не може да пей ни може,
обаче е веселяшка и става за добрю ютрю
Ей тоя е друга база !!! http://www.youtube.com/watch?v=cGSY4_bcHog
П.П>Между другото ей сигичка, ако не бие
вчерашното дъно да знаете, че ще се
промени модела !!!!!!
Мерсаж ама кат си почнал да се фалиш давай до края >>> кажи сега за последните примерно три месеца активна търговия какъв е резултата в проценти ? А после и за последната една година >>> Туй е важното
като почна да се хваля.ще почна да пускам снимки ,като теб.отдолу ще пише вижте ме как изглеждам процентно-за мен е достатъчно.ако искаш да си ги мерим то друга работа.важното за мен е да си достатъчно на + и да не сядаш на компа нервен
сега въпрос: от 09ч до сега накъде е тропота при eur/usd.при мен е надолу
ако не се промени до 10/40 до 12 е ясен.без много мисловни дейности и нерви
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Добро утро, Реде тоз вие като развалена плоча.....Азис на поп-музиката.Ти си човек с музикална култура...говорили сме си.На него силата му е в щуротиите и детинщините.Извинявай ,че съм толкоз груб,ама тоз е един от тези ,които подменят стойностното с уж мноо фешън ментета,щото толкоз може,и да се изкарва мноо оргинален.Аисиктир
Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!
абе то че долара ще се покачва/еврото пада в средносрочен аспект е ясно ве4е.
притеснителното е, според мен, че покрай сирия почна лека полека да се говори и за иран, а там петрол дал бог. и понеже се разплаща през долара, си мисля, че скъпия долар, противно на очакванията, няма да му е пречка да мине 150/барел догодина?
по въпроса със сирия и иран, златото няма ли и то да потегли над 2000$ пак при скъп долар?
При такова развитие на обстоятелствата съм съгласен с теб.Тия идиоти в опита си да завладеят света ще го унищожат ,мама им алчна! Точно от тия войни смотани тръгна всичко!
Коментар