If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
днес явно ми е ден да ближа рани и да чета глупости
фигуристите да кажат колко фигури направи за месец eur/nzd
някой гледа ли нещо друго освен eur/usd ?
Aз гледам друго освен еврото/доларът.
Реде щом си казал дан съ занимаваме, с глупости няма се занимаваме.
Пенчев мерси ти за информацията
BUYHUI за два пипса да те накове еврото а, голям кеф га ти са размине нъли
Е гати ника наистина
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
ще ти отворя очите чадо...което естествено няма да е безплатно и ще добавя още едно бутилче към оне къде ми дължиш...
фигура - FIGURE..дотука е ясно нали...сега правим разбивка...
FIGURE = FIG(ARO) + UR (E)
1) FIGARO - на бързата връзка е тази: (черпя те да не си капо ) http://www.youtube.com/watch?v=hkMuv0Le3ko
...какво имаме тука бръснари......само че по пазаро не са толкова изтънчени и играят направо със сатъри...
2)UR - древен град...ако не се лъжа месопотамия...не съм убеден ама думата URN произлиза от там...в превод освен урна означава и гроб в преносен смисъл...
...такаа а сега да съберем пак двете заедно и какво става...некакви кръгли числа дето танцуват онея със сатърите и ни вкарват у гроба ако не внимаваме
толкоу ли е сложно че не щеш да си размърдаш пипето
а наздраве
The problem with my trading is usually somewhere between my keyboard and my chair...
днес явно ми е ден да ближа рани и да чета глупости
фигуристите да кажат колко фигури направи за месец eur/nzd
някой гледа ли нещо друго освен eur/usd ?
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Реде ей това питам, аз знам че кръглите са фигури също. Обаче питам защо се наричат именно фигури. Ето пример: http://www.fxpoint.eu/A.K.A.html
Тук са дадени някои от нарицателните и защо са наречени именно така.
Както например на NZD/USD му се казва киви заради птицата.
Странник, верно криво бре, глей го за 3пипа бида не трясна 2760
Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар