Първоначално изпратено от strannik
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеА то това не се отнасяло за мене, за малко да се засегна разбираш ли
Кросов ти знайш ли що се наричат 100 пипса фигура бре.
Реде мноу ти са молЪ ти си стар хайванин у тоз форум кажи ти поне бре, обясни що 100пипса са нарекани фигура Реде, в тебе е спасението
движение от 100 пипса. Кръглите цифри са предпочитани при фигурите. Например:
"EURUSD преминава над двадесет и седма фигура" означава, че цената е
преминала нивото от 1.2700.Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеА то това не се отнасяло за мене, за малко да се засегна разбираш ли
Реде мноу ти са молЪ ти си стар хайванин у тоз форум кажи ти поне бре, обясни що 100пипса са нарекани фигура Реде, в тебе е спасението
Коментар
-
Айде артици, аркадаши и айляци да ви поздравя с една песновка, пазара спи спи, едва 10 пипон даде и спря отново в захлас. Кой влял влял, кой не е да е
Сетъпа беше асъл идеален с близък 6-7пипонов стоп. Туй ко беше бат Комарджито щеше го сефтоса на момента айде да падне до 2770-60 и да прибираме
http://www.youtube.com/watch?v=xzNUy...ure=plpp_videoТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от krosov Разгледай мнениеЯЯЯ мче тоз форум още мърда бря...пълно е с форумни плъхове кълвящи трохички от форекся по цял ден,вместо да идете да работите че да стимулирате реалната икономика а не хазартните си наклонности...простете за грубият език...днес не ми е ден...поздрави на Реда и Спарт-анеца и на све останали форексиграещи
И...умната...
Реде мноу ти са молЪ ти си стар хайванин у тоз форум кажи ти поне бре, обясни що 100пипса са нарекани фигура Реде, в тебе е спасениетоТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
ЯЯЯ мче тоз форум още мърда бря...пълно е с форумни плъхове кълвящи трохички от форекся по цял ден,вместо да идете да работите че да стимулирате реалната икономика а не хазартните си наклонности...простете за грубият език...днес не ми е ден...поздрави на Реда и Спарт-анеца и на све останали форексиграещи
И...умната...
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениетвойта книжка е сгрешена
една фигура = 100 пипа/пипса/ = 1000 пипети
пипс - четвъртият знак след запетаята
пипета - петият знак
фигура = 100 пипса
със здраве и да учиш по-усърдно
Това да не е като прасковата да се нарича праскова и толковаТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
....
пипс - четвъртият знак след запетаятаФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
пипета - петият знак
фигура = 100 пипса
със здраве и да учиш по-усърдно
Коментар
-
Първоначално изпратено от R2S Разгледай мнениене ми се пори, но в мойта книжка пък пише, че 1 фигура е 1000п.
пипета - петият знак
фигура = 100 пипса
със здраве и да учиш по-усърдноТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеВинкел......във вестник Фигуративно казано-ако не е твоята посока,те халосва яко по главата
Ама аз сериозно питам за фигурата, защо се наричат 100пипса фигура ?Тhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
-
Първоначално изпратено от greedforsuccess Разгледай мнениеА каква фигура е? Флаг, правоъгълник, вимпел ?
Еййй тва като започвах и питам кво е тва фигура и едните ме гледат тъпо и недоумяват какво ги питам, другите пък ми викат тва са 100пипса, обаче какво значи фигура бре, защо е кръстено така, отговор не получихФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеЧух,че ПК организира курсове за напреднали,първата лекция е 2 часа и е на тема:,,Колко пипа е една фигура?"
Еййй тва като започвах и питам кво е тва фигура и едните ме гледат тъпо и недоумяват какво ги питам, другите пък ми викат тва са 100пипса, обаче какво значи фигура бре, защо е кръстено така, отговор не получихТhere is no good direction to trade, short or long; there is only the money-making way to trade.
Коментар
Коментар