Чух,че ПК организира курсове за напреднали,първата лекция е 2 часа и е на тема:,,Колко пипа е една фигура?"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от arnex Разгледай мнение100 пипса при брокер с 4 знака след запетаята = 1000 пипса при тези с 5 знака
Онава дето е петата цифра не е ПИП !!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от R2S Разгледай мнениене ми се пори, но в мойта книжка пък пише, че 1 фигура е 1000п.
Коментар
-
Първоначално изпратено от R2S Разгледай мнениемерси , то при такава сделка и аз ще си подам оставката и излизам в пенсия на някое топло островче
подобни на тоз успяват да гепят не 6 млн,
а доста повече парици
И от мен да знаеш, че фигура е СТО пипа !!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеМоят жокер друго казва -> 100 пипса = 1 фигура ; 12 фигури = 1200 пипса .Инак си прав ,че една нула не е от голямо значение когато става дума за чужди пари
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеМалка корекция
Italy Govt Bonds 10 Year Gross Yield (GBTPGR10:IND)
-0.449%
VALUE: 7.127 EURИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от R2S Разгледай мнение12 фигури са 12 000п.....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеIT 10Y Govt Bond 7.23
Italy Govt Bonds 10 Year Gross Yield (GBTPGR10:IND)
-0.449%
VALUE: 7.127 EURДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеСамо ти го сметна правилно
Поздравления !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеСамо ти го сметна правилно
Поздравления !!!
Бай дъ уей,да ви дам жисиема на Кашя да не съ мъчите с тез сметки,чи не ви съ удават.Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от R2S Разгледай мнение12 фигури са 12 000п. трябва да е доста повече. според мен е 6 мил. или 60, нещо такова. то при тея цифри една нула повече или по-малко няма кой знае кво значчение
Поздравления !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар