If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ШАПКАРИНО именно свободния
марджин е ключа към бараката
Е да , ама по тия сложни въпроси се обръщай директно към фрау Хилдебранд , щото само тя и Хер знаят колко пъти (и дали ) са превъртели ( от типа buy - sell - buy- sell......) свободния марджин ....Аз дращя за ситуацията "еднократна сделка" - инак неизвестните са много и влизаме неконкретиката
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Ама нищо не разбираш Реде ...Лостът в случая няма никакво значение ,защото гаранционната сума по сделката е една и съща независимо от левъриджа ...Единствената далавера е ,че при 1;100 имаш по-малко свободен марджин , отколкото при 1:500 ...Но сметката за крайния резултат е винаги една и съща.....
Бъкетите имат форекс-калкулатори ,които смятат всяка позиция наготово,откъм блокиран марджин , суап и стойоност на пипс . Аз обаче няма да ти дам линк щото в тоз форум сме за друго ...
50 520 е резултатът по текущ курс , умножен по 12 фигури , въпреки ,че Хилдебранд е купувал от 7700 до 8200 или не знам там колко .Затуй намери си линк с калкулатор и си го сметни сам ,но тъни в заблуждение че знаеш нещо което всъщност не знаеш
50 520 - единствено може да греша в десетичната запетая ....
Я да ти видя сметката кат си толкоз отворен
12 фигури са 12 000п. трябва да е доста повече. според мен е 6 мил. или 60, нещо такова. то при тея цифри една нула повече или по-малко няма кой знае кво значчение
Много сложно
100 000 ШЕБЕКА по един франка = ???????????? франка
1:500 лост = ?????? ЛОТА
?????? ЛОТА през ДВАНАДЕСЕТ ФИГУРИ = ?????? печалба
Айде, че както ми се издигате
така ми и падате в ушите
50 520 - единствено може да греша в десетичната запетая ....
Я да ти видя сметката кат си толкоз отворен
Колко швейк-а са, за да ти ги сметна и да мирясяш..
Много сложно
100 000 ШЕБЕКА по един франка = ???????????? франка
1:500 лост = ?????? ЛОТА
?????? ЛОТА през ДВАНАДЕСЕТ ФИГУРИ = ?????? печалба
Айде, че както ми се издигате
така ми и падате в ушите
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
здраво,чета ти подписа от долу и разсъждавам стар съмсмел съмостава ако днес се изпълни плана за които писах сутринта да бъда награден с титлата ТРЕИДЪРи така от няколко ще станем повечко
чети между редовете.мисли и не прави глупости
аз съм правил.признах си много смел го давах
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Добри ден
МАМУН що толкоз рано се размърдваш напоследък сабален????
Да не ти е студено горе на БАНАНА
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Вчера казах за шевчето на ШвБНБ
Един ЛОТ ШЕБЕЦИ по един швейк всеки
с лост 1:500 ги е прехвърлил
през ДВАНАЙСЕ ФИГУРИ !!!
КОЛКО ПАРЕ Е ИСКАРАЛ ???????
МАМУН само в теб ми е надеждата да го сметнеш
здраво,чета ти подписа от долу и разсъждавам стар съмсмел съмостава ако днес се изпълни плана за които писах сутринта да бъда награден с титлата ТРЕИДЪРи така от няколко ще станем повечко
Коментар