Първоначално изпратено от REDA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 13.01.2012 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
-
И понеже второто ми изречение не е вярно (от писане в бързината) и не искам да поправям , ей тука калкулатора на боцмана дето само него ползвам :
http://www.forextrade.bg/trader/calc/
Може да се сметне влиянието на лоста (при еднакви изходни параметри) върху крайния резултат .Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеКато те положа здраво по врата ШАПКАРИНО....
Бъкетите имат форекс-калкулатори ,които смятат всяка позиция наготово,откъм блокиран марджин , суап и стойоност на пипс . Аз обаче няма да ти дам линк щото в тоз форум сме за друго ...
50 520 е резултатът по текущ курс , умножен по 12 фигури , въпреки ,че Хилдебранд е купувал от 7700 до 8200 или не знам там колко .Затуй намери си линк с калкулатор и си го сметни сам ,но тъни в заблуждение че знаеш нещо което всъщност не знаешДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение50 520 - единствено може да греша в десетичната запетая ....
Я да ти видя сметката кат си толкоз отворен
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение???
Ти сериозно ли? Имаш ли разумна причина или просто не ти трябват тия пари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение50 520 - единствено може да греша в десетичната запетая ....
Я да ти видя сметката кат си толкоз отворен
първо ще си целуниш обувките , а от отката
ще направиш задно САЛТОЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеМного сложно
100 000 ШЕБЕКА по един франка = ???????????? франка
1:500 лост = ?????? ЛОТА
?????? ЛОТА през ДВАНАДЕСЕТ ФИГУРИ = ?????? печалба
Айде, че както ми се издигате
така ми и падате в ушите
Я да ти видя сметката кат си толкоз отворенДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Parker Разгледай мнениеlong EUR/AUD stop 1.2300.Target open
Ти сериозно ли? Имаш ли разумна причина или просто не ти трябват тия пари?
Коментар
-
Първоначално изпратено от POSTMAN Разгледай мнениеКолко швейк-а са, за да ти ги сметна и да мирясяш..
100 000 ШЕБЕКА по един франка = ???????????? франка
1:500 лост = ?????? ЛОТА
?????? ЛОТА през ДВАНАДЕСЕТ ФИГУРИ = ?????? печалба
Айде, че както ми се издигате
така ми и падате в ушитеЩе черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнениездраво,чета ти подписа от долу и разсъждавам стар съмсмел съмостава ако днес се изпълни плана за които писах сутринта да бъда награден с титлата ТРЕИДЪРи така от няколко ще станем повечко
аз съм правил.признах си много смел го давахИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Колко швейк-а са, за да ти ги сметна и да мирясяш..
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеДобри ден
МАМУН що толкоз рано се размърдваш напоследък сабален????
Да не ти е студено горе на БАНАНА
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Вчера казах за шевчето на ШвБНБ
Един ЛОТ ШЕБЕЦИ по един швейк всеки
с лост 1:500 ги е прехвърлил
през ДВАНАЙСЕ ФИГУРИ !!!
КОЛКО ПАРЕ Е ИСКАРАЛ ???????
МАМУН само в теб ми е надеждата да го сметнеш
Успешен ден на ХОРАТАhttp://www.vbox7.com/play:c807b7b6
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеза раздвижване на търговците.много тихо тука ей
http://www.youtube.com/watch?v=rSg4m1hpEFI&ob=av2eМъдростта от този свят е безумие.
Коментар
Коментар