Първоначално изпратено от Пенчев
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Въпреки че ЕЦБ активно купува италиански книжа,положението започва да става критично:
http://www.bloomberg.com/apps/quote?ticker=GBTPGR10:IND
Ще се наложи май политическо театро като гръцкото,за да се свали лихвата.Само че Берлускони е съвсеееем друга бира в сравнение с Папандреу и ако се запъне,голЕм зор ще видят.Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение«Аферист века» счастлив за решеткой
«Я здесь словно голливудская звезда, все очень обо мне заботятся», - пишет из тюрьмы Бернард Мэдофф
Один из самых известных аферистов мира, создатель крупнейшей в истории США финансовой пирамиды Бернард Мэдофф совершенно счастлив в тюрьме, ему там все очень нравится.«Я здесь словно голливудская звезда, со мной обращаются как с мафиозным доном, меня называют «дядя Берни» или «господин Мэдофф», - написал мошенник, отбывающий 150-летний срок в федеральной тюрьме Батнер штата Северная Каролина, своей невестке Стефани.«Все, в том числе и персонал, очень обо мне заботятся, что довольно мило. Здесь гораздо безопаснее, чем на улицах Нью-Йорка», - пишет 73-летний Мэдофф.
http://kp.ru/online/news/1003059/
Да му завидиш че е в затвора направо
поне да бяха 15 а не 150
тоя ще излезне от там само напред с кракаДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
«Аферист века» счастлив за решеткой
«Я здесь словно голливудская звезда, все очень обо мне заботятся», - пишет из тюрьмы Бернард Мэдофф
Один из самых известных аферистов мира, создатель крупнейшей в истории США финансовой пирамиды Бернард Мэдофф совершенно счастлив в тюрьме, ему там все очень нравится.«Я здесь словно голливудская звезда, со мной обращаются как с мафиозным доном, меня называют «дядя Берни» или «господин Мэдофф», - написал мошенник, отбывающий 150-летний срок в федеральной тюрьме Батнер штата Северная Каролина, своей невестке Стефани.«Все, в том числе и персонал, очень обо мне заботятся, что довольно мило. Здесь гораздо безопаснее, чем на улицах Нью-Йорка», - пишет 73-летний Мэдофф.
http://kp.ru/online/news/1003059/
Да му завидиш че е в затвора направоХората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениене разбираш от майтап май
шкембето си беше перфектно, пиенето снощи и днес е...а маата на пейзажа
У Перник с едно шкембе дамаджана с ракия пиат и нищо им нематеб 5 бири
те обърнахада не са били от ония старозагорските
Деградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениемай от шкембето ми прилоша
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеАми смени кръчмата тогава
шкембе на мн. малко места правят като хората
В София знам поне 2, 3 места които създават пациенти на инфекциозна
Ама да живее корупцята
шкембето си беше перфектно, пиенето снощи и днес е...а маата на пейзажаТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
шкембе на мн. малко места правят като хората
В София знам поне 2, 3 места които създават пациенти на инфекциозна
Ама да живее корупцятаДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеВ рецептата си пропуснал едно много изтъркано но много съществено нещо
Zzverski люто шкембе (стига да знаеш каде го правят хубаво)
и 5 Zzverski студени бириТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениемен специално ме боли главата от вчера още5-те бири за избиване на клина хич, ама хич не помогнаха
Zzverski люто шкембе (стига да знаеш каде го правят хубаво)
и 5 Zzverski студени бириДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениемен специално ме боли главата от вчера още5-те бири за избиване на клина хич, ама хич не помогнаха
тоя Уикенд явно е имало масово избиване на стреса
Оня ден покраи задушница така се потквасих че вчера цял ден едвам гравитирах около себе си
Тва обяснява защо днес на никои не му се говориДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Коментар
Коментар