IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На 1.18 ако го видим при доларкад ще ми бъде задействан ТП на позиция от ниво 1.10 със няколко добавки и средна цена 1.1388 - аз още преди няколко месеца писах тук че според мен обръщаме платната и няма да пипна преди 1.18 като очаквам после да поемем над 1.25 имах частичен ТП на 1.13 после добавки и пак на 1.15 сега на 1.18 ме чака цялостен ТП и изчакване за нов вход.

ДепЖ ще ти пиша утре

Коментар

• Първоначално изпратено от kukuvicata
      koko, вече може да ме броиш на пазара и мене, защото ми се активира голяма поръчка в USD/JPY.
      Интересно дали ще издържат тестовете надолу на EUR/USD и по време на американската търговия
      Куки имам един въпрос чисто технически към теб, и то на база неща които съм научил покрай теб - говоря за интрадей търговия на малка графика.

Защо аджеба стопа ти при еврото е там - какво имам в предвид - имаме движение после рейндж от 5 до 17 свещи после движение което бие фибо екстеншъна 618, по всички технически закони в този случай целта е ФЕ 100 - ако щеш му викай примерно мечи флаг или каквото и да е. Та въпросът пак ЗАЩО ПО ДЯВОЛИТЕ СТОПЪТ ТИ НЕ Е ПОД ФЕ100- КАЖИ МОЛЯТЕ

Коментар

Първоначално изпратено от ppppp
        Коко , на akmos.ru стопът пре еврото е 1.3070 , а входът е 1.3110 т.е. почти същите позиции както на Куки.
        ppppp, за първи път го чувам този сайт, аз коментари от други сайтове не чета.
        чета само новините, гледам графиките, индикаторите, пазара и т.н. иначе зоната 1.3050/3040 е толкова важна в момента, че едва ли някой иска да я тества.
        освен това вход на 1.3110 и 1.3122 не са едно и също нещо на този пазар
        Куки , извинявай аз просто всяка сутрин преглеждам анализите там .
        Пожелавам ти много успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от kiril123
          Натоварих доста дълги евра със средна цена 1.3156 и ще си зачакам да видим какво ще излезе от цялата работа . стоп засега нямам сложен но под 1.3030 ще се ослушвам .
          Може би ще иде сега пряко сили до 1,3145 и след това гони пробив на 1,30. Тъкмо ще закриеш от паника на 1,2970 но след като удари 1,2940 ще върне до 1,3120 преди 1,2850.

Коментар

• koko, вече може да ме броиш на пазара и мене, защото ми се активира голяма поръчка в USD/JPY.
            Интересно дали ще издържат тестовете надолу на EUR/USD и по време на американската търговия

Коментар

• ЧНГ ****2007****
              EURO/$$$ - реших да добава към моята къса на 1.325 и сега съм къс от 1.275.
              Нямам идея кога ще ги видим тези нива, но се радвам, че все още не съм изгърмял, макар че за мен това положение в което съм си е жив гърмеж! Вече направих 6 месеца на реал

Поздрави.

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
                да попитам някои от господата тук които търгуват дългосро4но дали скоро би могло да се отско4и до 1.3250скоро в рамките на седмица може би
                Аз а и не само аз сложихме един капан на еврото и в общи линии го очаквам да падне в него тоест до 7-ми доста над това което очакваш

Коментар

• Първоначално изпратено от VIP
                  Първоначално изпратено от trade
                  да попитам някои от господата тук които търгуват дългосро4но дали скоро би могло да се отско4и до 1.3250скоро в рамките на седмица може би
                  скоро би могло да отскочи до 1.3250 в рамките на 1 седмица, също така е възможно и да не отскочи !
                  още утре го виждам на нива над 1.3200 . А за следващата седмица виждам нов връх. Натоварих доста дълги евра със средна цена 1.3156 и ще си зачакам да видим какво ще излезе от цялата работа . стоп засега нямам сложен но под 1.3030 ще се ослушвам . В момента нзд/усд е много удачно за покупка с цел 1 фигура до 4-5 4аса .

Лек ден на всички
                  Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• еврото в момента е 1.3110 аз смятам че от 1.3120 ще падне да задейства бай ордера ми - това не е предпоставка за търговия, но аз ще отворя една къса и ще ревърсвам като удари ордера ми бай долу
                    Успех

Коментар

• Re: EUR / USD

Първоначално изпратено от Jay Gould
                      Първоначално изпратено от Jay Gould
                      Закрих дългите на EUR / USD ! Дори да имаме пробив над Червената линия горе на тренда, то трябва да видим (Чат-пат има начин) дали подобен пробив не би бил фалшив сигнал. http://images12.snimka.bg/001864192.jpg Утре и като дата чакам известна корекция (03 Януари)....
                      Дълги от 7-8 Януари и къси от 10 до 23 Февруари

www.borsi.dir.bg
                      От онзи ден на баба си говоря! Вчера писах и каква корекция ще има, ама нъцки! Напраскали сте пак дълги вчера и снощи! Които са били на дълги до тук, да си ги стискат, защото опряхме в едно Ф. което е гранично, но ако американците продупчат пазара изчезвайте. Лично съм сложил един мини лот дълги (мога да си го позволя), но съм се защитил със стоп и още един лот къси под него. Ва и в шматоците. Кьорави ли сте не мога да разбера?! И 5 лева не бих ви поверил Дългите са спасени само ако удържат до Понеделник-Вторник
                      http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• о там е може би не до седмица ноо
                        Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от trade
                          скоро би могло да отскочи до 1.3250 в рамките на 1 седмица, също така е възможно и да не отскочи !

Коментар

• да попитам някои от господата тук които търгуват дългосро4но дали скоро би могло да се отско4и до 1.3250скоро в рамките на седмица може би
                            Pip master

Коментар

Първоначално изпратено от ppppp
                              Коко , на akmos.ru стопът пре еврото е 1.3070 , а входът е 1.3110 т.е. почти същите позиции както на Куки.
                              чета само новините, гледам графиките, индикаторите, пазара и т.н. иначе зоната 1.3050/3040 е толкова важна в момента, че едва ли някой иска да я тества.
                              руски саит с изказвания и предположения за курсовете и сентимент индикатори като стотици други
                              Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от ppppp

Коментар

Working...
                                X