IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнение
    Ква е тази понеделнишка депресия в форума
    мен специално ме боли главата от вчера още 5-те бири за избиване на клина хич, ама хич не помогнаха
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Ква е тази понеделнишка депресия в форума
      Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
        Комарджи туй ми казаха, че е за тебе ...И не е метафора ,а чиста истина :

http://www.bg-mamma.com/index.php?ac...rticle;id=4624
        СПАРТ, извинявай пажалуста, че чак сега отговарям.
        През тези няколко дни, така и не се сетих да посетя форума майка .
        ---
        Благодаря ти за полезния материал. Виждам, че покрай цялата тази кинкалерия, галантерия, пасмантерия, дрогерия и турски сериали си намерил начин да извличаш полза.
        Весели дни и повече мамчета, от ония дето се чувстват объркани ти желая!

Коментар

• При такава валотилност и несигурност кои кво ще истропа след малко
          скалпиране му е маиката и то след като е тръгнало рязко на някаде и бързо прибиране на печалбите и здрави нерви при загуби стоповете днес са вредни
          Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• мисля да купя кроса Еуро/паунд ама още го обмислям
            Звездите ми го говорят ???

Коментар

• Стой и гледай само

Коментар

• Първоначално изпратено от 4un4o Разгледай мнение
                12:39. EUR-USD направи втори неуспешен опит да преодолее подкрепата към 1,3695 и се изтласка от слухове за интереси на руски банки за покупки (AF)
                Маи се кани да изригне
                Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• 13:16. EUR-USD. Изтласкването на евро-долар е емоционална реакция на пазара. Техническата и фундаментална картини остават негативни. Непосредствена бариера към 1,3825 (61.8 %).amc-forex.com

13:14. EUR-USD (1.3770). Евро-долар се изтласка от подкрепата към 1,3695 от слухове, че Берлускони ще подаде оставка до часове (AF)
                  ЗлЗл Ебльо, този е от нашата партия Няма ли да го подкрепим с една демонстрация в Рим.
                  Last edited by 4un4o; 07.11.2011, 13:37.

Коментар

• Аз пък във петък потърсих убежище при eur/chf. Гледах и анализирах всички валутни двойки, ТА,ФА, фибо-мибо,грънци, елиоти и накрая по пътя на логиката си влязох при франка. Ей , коварен е като жена и винаги пълен с изненади.

Коментар

• 12:39. EUR-USD направи втори неуспешен опит да преодолее подкрепата към 1,3695 и се изтласка от слухове за интереси на руски банки за покупки (AF)

Коментар

• Първоначално изпратено от SID Разгледай мнение
                        И аз имах дълги Франци от 25- ти миналиа месец от 1.2232 и ги затворих преди малко на 1.2302 можеше и аз да взема още но ....
                        Добре е ,не се лакоми пак ще има
                        Анализи EUR/USD

Коментар

• 11:02. EUR-USD се отблъсква от подкрепата към 1,3695 от слухове, че ЕЦБ изкупува облигации на Испания и Италия

Коментар

• тОВА Е фОРЕКСО http://www.youtube.com/watch?v=fHvf20Y6eoM:)
                            Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Много тихо днес тука да не сте препили снощи , и реда го няма да каже "Ставай и се строявай"

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Здравейте група!
                                Успехи тази седмица!
                                Еблев,мерси за музиката,ама системката какво показва ми е по интересно!
                                Нищо за сега >>> споко ще свиркам ако даде сигнал
                                Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

Working...
                                X