IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив 14.11.2011 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнение
    ГРУХ ГРУУУХ
    Ко прайш бре!!!
    Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nekaduren Astrolog Разгледай мнение
      Някой се е нашмъркал здраво. Нито ще са свободни нито ще са Българи. Хем бой ще ядат хем ресто ще връщат.

ПП: Добро утро на цялото трейдърско ВОЙНСТВО. Всичко да се строява за кафе, ЕЛЕ ПА РЕДА. Последния да се явява за доклад относно състоянието на Мирко II ЗАФИР!!!!!!!!!!!
      ГРУХ ГРУУУХ
      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
        Вий се будалкате с маляките >>> а това четохте ли го какво мислят те за нас ?

Българи или свободни? – с тази статия гръцкият всекидневник 'Симера' стартира дебата в гръцкото общество по повод евентуалното провеждане на референдум относно приемането на новия "спасителен пакет" за Гръцката държава.

Българите са най-бедният народ в Европа и това не е тайна дори за самите тях, но видели ли сте ги да протестират? Не, няма и да ги видите защото не могат да си го позволят.

http://nikolaijambol.blogspot.com/
        Ебльо,да не си изпушил покрай тоя аватар.не им чети дивотиите.
        аз се чувствам достатъчно свободен.тая година бях за седмица в Гърция.аз лежах те ми угаждаха на мен (роба).да е....ат мама си гръцка.не спряха да ни спрягат за САЖДИ
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Поздрав за Анона:http://www.youtube.com/watch?v=BldOY7Giv_o
          Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• добро утро на всички хора
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Купувам наденици!!!!!!

Коментар

Българи или свободни? – с тази статия гръцкият всекидневник 'Симера' стартира дебата в гръцкото общество по повод евентуалното провеждане на референдум относно приемането на новия "спасителен пакет" за Гръцката държава.

Българите са най-бедният народ в Европа и това не е тайна дори за самите тях, но видели ли сте ги да протестират? Не, няма и да ги видите защото не могат да си го позволят.

За каква свобода говорят, като вече им го втъкнаха и колкото повече шават толкова по надълбоко ще им влезе. А за да се оправят трябва да си стягат еваните задници и да работят яко а не да чакат кредити за да си лайфат на чужд гръб.

Коментар

• Добрутро! Кафето готово, цигарите свършват, ама ще стигнат. И така трябва да тръгвам, че имам среща Успешен ден!!

Коментар

Някой се е нашмъркал здраво. Нито ще са свободни нито ще са Българи. Хем бой ще ядат хем ресто ще връщат.

ПП: Добро утро на цялото трейдърско ВОЙНСТВО. Всичко да се строява за кафе, ЕЛЕ ПА РЕДА. Последния да се явява за доклад относно състоянието на Мирко II ЗАФИР!!!!!!!!!!!
                    Купувам наденици!!!!!!

Коментар

• Вий се будалкате с маляките >>> а това четохте ли го какво мислят те за нас ?

Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .

Коментар

• Първоначално изпратено от strannik Разгледай мнение
                        ще доди, после ще се опущи.
                        За сега ви бега по тъча
                        ама все пак не е изключена все още възможноста за 1.38ХХ
                        Деградацията - висша форма на градация

Коментар

• Първоначално изпратено от SID Разгледай мнение
                          това беше тази сутрин в 8:00
                          ще доди, после ще се опущи.
                          Мъдростта от този свят е безумие.

Коментар

• Първоначално изпратено от SID Разгледай мнение
                            Добро утро , 1.3720 - 1.3850 за днес и евентуално да изригне нагоре
                            това беше тази сутрин в 8:00
                            Звездите ми го говорят ???

Коментар

• Е много сте срамежливи днес , или марзеливи , не ви се пише , аз все още чакам 1.3850 при еуро/усд , дали ще ме огрее до изгрев сланце ?!!
                              Звездите ми го говорят ???

Коментар

• Аи стига толкоз за днес
                                Наздраве на печелившите
                                и още толкоз на загубилите

Сезона на клиновете е открит
                                Деградацията - висша форма на градация

Коментар

Working...
                                X