If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да не си го кръстосал със стоножка и да ти се губи един бут?
Не бря МАУМУН. По-лошоо е
МИРКО II Зафир със захладняването
преди около 2 седмици е бил преместен
от Лятната си резиденция във величествения си
Зимен дворец, но негово ВЕЛИЧЕСТВО
не харесъл последния
Категорично изразил протеста си като
се отказал да се храни.
И така цели ЧЕТЕРИ денонощия
Много беше разсърден и раздразнен.
Преместен е бил отново в Лятната резиденция,
но още си беше кахърен като отидох при него
Тясно му било, слънчецето не печало вътре
и МИРКО II Зaфир не можел да сънува.
Ей такива ми ти работи, но се погрижих за
него, Сега отново e ЩАСТЛИВ.
Удвоих му дневното доволствие на кукуруз.
Инък е станал огромен, но малко е заслабнал
от четеридневната срачка
--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
10:48Ръст в търговския баланс на Германия
Излишъкът по търговския баланс на Германия е нараснал през септември, след като експортът е достигнал рекордно ниво. Това е сигнал, че най-голямата икономика в Еврозоната продължава да се развива, въпреки влошаващата се дългова криза в района.
Според изнесените данни, експортът на Германия се е повишил с 0.9% през септември до 91.3 млрд. евро, което е най-високо ниво от началото на водене на статистиката през 1990 г. Той се повиши с 3.2% през август. В същото време, импортът се е понижил с 0.8% до 76.1 млрд. евро, след като спадна с 0.1% през предходния месец.
Търговският баланс на Германия със сезонни корекции е отчел излишък от 15.3 млрд. евро. Това е над очакваните 14.4 млрд. евро.
Тези данни сочат, че икономиката на Германия, която се подкрепя от експорта, остава за момента устойчива на влошаващите се политически и икономически събития в страни от Еврозоната. Все още обаче се очаква експортът да се забави през идните месеци. Причината за това е, че страните, в които Германия изнася, са обхванати от криза и така икономиката на Германия също ще пострада от нея. Източник: Trader.bg
Е па от вчера го ритам ! Добър ден на всичкото спекулант .
Имам проблем - всеки път когато пиша или някой пише тук ,автомарично ми се изпраща съобщение на мейла, има линк в мейла който уж трябва да прекрати това изпращане , но не работи , моля за помощ ако някой е имал същия проб. ??
При отговор имаш един селект "Абонамент (известия)"
Избери без известявания, текста на отговора трябва да е "Ще черпя едно голямо Астролога" и си готов
Е па от вчера го ритам ! Добър ден на всичкото спекулант .
Имам проблем - всеки път когато пиша или някой пише тук ,автомарично ми се изпраща съобщение на мейла, има линк в мейла който уж трябва да прекрати това изпращане , но не работи , моля за помощ ако някой е имал същия проб. ??
shamangibi, истина е, въпросът беше дискутиран тук. Всичко се използва. А кой е сажди и кой не ако някой жив е останал може да проверите преди комунягите кой е идвал на гурбет тук.
Вий се будалкате с маляките >>> а това четохте ли го какво мислят те за нас ?
Българи или свободни? – с тази статия гръцкият всекидневник 'Симера' стартира дебата в гръцкото общество по повод евентуалното провеждане на референдум относно приемането на новия "спасителен пакет" за Гръцката държава.
Българите са най-бедният народ в Европа и това не е тайна дори за самите тях, но видели ли сте ги да протестират? Не, няма и да ги видите защото не могат да си го позволят.
Без линк към сайта на гръцкия вестник, който "уж" е цитиран, не вярвам. Не ми се вярва на някакъв блогър. В статийката му пише повече за България отколкото за Гърция. Не вярвам един гръцки журналист да сравнява толкова много Гърция с една много по-бедна страна, каквато е България. Това е по-присъщо на нас българите. Ние обичаме да се сравняваме с по-слабите за да се почувстваме по-добре.
Коментар