IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от doomsday
    като асансьор сме колеги
    а нагоре, а надолу...да не вземе на някой да му стане лошо??
    Перфектно за скалп!

Коментар

• Uhaaaaa celiqt sam v pot, ama s palni djobove. Kakvo skalpene padna tuka, mnogo hrana za hienite ostana ))

Коментар

• като асансьор сме колеги
        а нагоре, а надолу...да не вземе на някой да му стане лошо??
        ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• Мдаааа 6-то ми чувство за пореден път ми е най-добрия индикатор..:lol:

Коментар

• Каса за 1/3 на 3505. Стопът си остава на 3550, гарантитайки 15 пипса. Следващ таргет - 3470, след който стопът отива на 3535 и после евентуално да гоним 3400/20.

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
              Не, не все пак е Петък 13 по цял свят, не може оттука да няма нанякъде 100пипа нагоре или надолу..:lol:

Здрасти сандо ми каза че можеш да ми дадеш сайта на матафите,ще ти бъда благодарен ако ми дадеш линка

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                Първоначално изпратено от blqblq
                Лоши бици, бря... Стопът на 0.

блябля, доколкото си спомням ти джиткаш в еврото - ти беше един от много малкото, които го играеха по ъптренда, поздрави за което, обаче в момента си правим една много корава съпротива - казвам го на база на 4ч кендълите но това и на теб ти е ясно, сега сме до големи максове и е еврото и в кабела така че хенд офф дъ кийборд анд форекс гейм оувър фор днес

успех
                Така е - за месеца гоним ориентировъчно 3660/70 (бик съм), но, за да имаме подобно развитие, тук си иска някаква корекцийка до 3470 поне, може и по- ниско. Сега целта е да се вземе максимума от късите (понеже нямам дълги след 3480) и после да се хване оптималният вход нагоре за тест на върха от края на 2004.
                Току виж минал номерът...

Коментар

• Добре, добре, добро доларче на Г7 са казали че няма да се занимават с въпроси свързани с финансовите пазари и за тва всичко взе да бие яко йената, а от там в момента му идва силата на доларчето..Айде нааааааашшштеее
                  ..the damage is done, so I guess I`ll be leavin`..

Коментар

• haha ебати екшъна

Коментар

• Първоначално изпратено от denislav_iliev
                      Форексов, забравих да кажа едно благодаря, че каза как да постна графика. Благодаря !

хехе, няма нищо, пък и в графиката ти има един много важен елемент - 50% корекция която е елементарно нещо но много хора не я търсят а та поддържа вълната жива. Сега дърпам шалтера на компютъра защото за тая седмица съм доволен

успех и русата - ама вие това си го знаете

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                        Лоши бици, бря... Стопът на 0.

блябля, доколкото си спомням ти джиткаш в еврото - ти беше един от много малкото, които го играеха по ъптренда, поздрави за което, обаче в момента си правим една много корава съпротива - казвам го на база на 4ч кендълите но това и на теб ти е ясно, сега сме до големи максове и е еврото и в кабела така че хенд офф дъ кийборд анд форекс гейм оувър фор днес

успех

Коментар

• Форексов, забравих да кажа едно благодаря, че каза как да постна графика. Благодаря !

Коментар

• "В четверг, 13 апреля, на валютной сессии ММВБ доллар внезапно упал до 14 рублей. Потом он правда поднялся до 25,91. Представители торговой площадки объяснили этот феномен техническими сбоями на бирже из-за беспрецедентного объема торгов.

Объем торгов валютой на ММВБ 12 апреля превысил средний показатель в три раза и достиг $11 млрд. Сбой в компьютерной системе валютной секции ММВБ привел к полной остановке торгов валютой на 28 минут. Подобный инцидент стал первым за всю историю российского рынка валюты"

Значи едно такова влизане ми трябва, и след туй няма да пипна компа до коледа!!
                            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Лоши бици, бря... Стопът на 0.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                                Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                                Ajax4o как е хавата Гледай сега сентимента какъв става - значи влизам къс от 9864 с първи цели 15 20 п и риск 30п - тъпо МО но профита си е профит

Следиш ли постоянно онзи сентимент индикатор - наистина е добър, добре че е безплатен.

:lol: :lol: :lol:
                                Следя и двата сентимент индикатора и двата са безплатни ММ-а на играчите тука няма да го коментирам. Също така не искам и да коментирам играта без стопове :lol:
                                denislav_iliev , аз глава и рамене не виждам на седмична, ще те помоля да ми я покажиш, а ако чакаш да се развие ... повече залагам на това, че ще си фалирал /не се обиждай/.

Току що прибрах част от късата кабелна телевизия на сносен профит. Извода - сентимент индикатора бачка яко :lol:

усещате ли бруталния тейкпрофит на дълги в кабела? Аз го усетих :lol:

поздрави и хев фън

Коментар

X