Първоначално изпратено от doomsday
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от blqblqЛоши бици, бря... Стопът на 0.
блябля, доколкото си спомням ти джиткаш в еврото - ти беше един от много малкото, които го играеха по ъптренда, поздрави за което, обаче в момента си правим една много корава съпротива - казвам го на база на 4ч кендълите но това и на теб ти е ясно, сега сме до големи максове и е еврото и в кабела така че хенд офф дъ кийборд анд форекс гейм оувър фор днес
успех
Току виж минал номерът...
Коментар
� -
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от denislav_ilievФорексов, забравих да кажа едно благодаря, че каза как да постна графика. Благодаря !
хехе, няма нищо, пък и в графиката ти има един много важен елемент - 50% корекция която е елементарно нещо но много хора не я търсят а та поддържа вълната жива. Сега дърпам шалтера на компютъра защото за тая седмица съм доволен
успех и русата - ама вие това си го знаете
Коментар
� -
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от blqblqЛоши бици, бря... Стопът на 0.
блябля, доколкото си спомням ти джиткаш в еврото - ти беше един от много малкото, които го играеха по ъптренда, поздрави за което, обаче в момента си правим една много корава съпротива - казвам го на база на 4ч кендълите но това и на теб ти е ясно, сега сме до големи максове и е еврото и в кабела така че хенд офф дъ кийборд анд форекс гейм оувър фор днес
успех
Коментар
� -
"В четверг, 13 апреля, на валютной сессии ММВБ доллар внезапно упал до 14 рублей. Потом он правда поднялся до 25,91. Представители торговой площадки объяснили этот феномен техническими сбоями на бирже из-за беспрецедентного объема торгов.
Объем торгов валютой на ММВБ 12 апреля превысил средний показатель в три раза и достиг $11 млрд. Сбой в компьютерной системе валютной секции ММВБ привел к полной остановке торгов валютой на 28 минут. Подобный инцидент стал первым за всю историю российского рынка валюты"
Значи едно такова влизане ми трябва, и след туй няма да пипна компа до коледа!!http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
� -
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от Форекс ФорексовAjax4o как е хаватаГледай сега сентимента какъв става - значи влизам къс от 9864 с първи цели 15 20 п и риск 30п - тъпо МО но профита си е профит
Следиш ли постоянно онзи сентимент индикатор - наистина е добър, добре че е безплатен.
:lol: :lol: :lol:ММ-а на играчите тука няма да го коментирам. Също така не искам и да коментирам играта без стопове :lol:
denislav_iliev , аз глава и рамене не виждам на седмична, ще те помоля да ми я покажиш, а ако чакаш да се развие ... повече залагам на това, че ще си фалирал /не се обиждай/.
Току що прибрах част от късата кабелна телевизия на сносен профит. Извода - сентимент индикатора бачка яко :lol:
усещате ли бруталния тейкпрофит на дълги в кабела? Аз го усетих :lol:
поздрави и хев фън
Коментар
�
Коментар