IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• е че кое радио онлайн не забива бре.

КРАСИ- ЕТО ТИ ЛИНКА
    http://www.mataf.net/en/forex-eurusd.htm
    Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
      Ако забива това е защото в момента има над 250 човека, а ние още не сме вързани в сървъра.
      За което моля да ни извините но както отбелязах - това е само ПРОБА
      Петре, само тук ли си пуснал съобщение? Интересно каква е сентимент достоверността на инвесторЯ като индикатор... 250 човека е прилична цифра.

Коментар

До 19.20ч. всеки който иска може да се закачи да чуе пробите на радиото.Ще сме ви благодарни и ако се обадите в офиса на тел: (02) 846 53 00 да изразите своето мнение :-)

Vliza se prez WinAmp,Add URL i tam pi6ete: 88.203.250.16:8000
        I lsed tova puskate...
        Айде и аз да се присъединя към форекс обществото на Инвестор...

Г-н Караиванов, поздрави за идеята и новото радио, ще го слушам с удоволствие!!!

Успех на всички и приятна почивка.

Поздрави

Коментар

• Петър Караиванов

Как го кръсти?
          D.Y.F-091066

Коментар

• Поздравления за старта на радиото!

Коментар

• При мен си е добре - не забива.

Коментар

• Ако забива това е защото в момента има над 250 човека, а ние още не сме вързани в сървъра.

Коментар

• Ако забива това е защото в момента има над 250 човека, а ние още не сме вързани в сървъра.

Коментар

• Първоначално изпратено от FXLooSeR
                    Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                    До 19.20ч. всеки който иска може да се закачи да чуе пробите на радиото.Ще сме ви благодарни и ако се обадите в офиса на тел: (02) 846 53 00 да изразите своето мнение :-)

I lsed tova puskate...

[code]http://88.203.250.16:8000[/code]
                    Ето така за тези които незнаят
                    s windows media plear stava li?

Коментар

I lsed tova puskate...

[code]http://88.203.250.16:8000[/code]
                      Ето така за тези които незнаят

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                        Първоначално изпратено от AMAZING
                        Първоначално изпратено от Han Krum
                        Мдаааа 6-то ми чувство за пореден път ми е най-добрия индикатор..:lol:

Ако не си видял моля те да ми пратиш линка за матафите благодаря ти пак
                        За момент си представих какво ли щеше да е, ако GOOG фалират...
                        Надак ще срине с около 2-250 пункта в първия ден от търговия, за следващия месец около 1000 ;-)
                        From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                        България Над Всичко

Коментар

• До 19.20ч. всеки който иска може да се закачи да чуе пробите на радиото.Ще сме ви благодарни и ако се обадите в офиса на тел: (02) 846 53 00 да изразите своето мнение :-)

I lsed tova puskate...

Коментар

• Къса 3515, стоп 3530 и тгт1 3470.

Коментар

• Първоначално изпратено от AMAZING
                              Първоначално изпратено от Han Krum

За момент си представих какво ли щеше да е, ако GOOG фалират...

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum

Коментар

Working...
                                X