IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• каса минус 15.

Коментар

• Аяксчо, ти бачкаш с Уилямс Р а аз днес го закопах в земята - щом ти върши работа добре, ама аз ще си гледам безплатния сентимент ( оня по-надеждния ) а с тоя 70периоден Уилямс да знаеш че ме учудваш много защото при индикаторите такива големи периоди не ползвам защото това което показва индикатор с толкова голям период и окомера го засича

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
        Първоначално изпратено от Han Krum
        680$ - По какво на бас, златото ще го видим и мноооого по- надолу..
        Nai-napred v kakva chasova perspektiva govorish H. Krume? I posle kolko po-nisko?

I ako ne e taina koe te kara da mislish che tova shte se sluchi? Dai nqkoi argumenti!

Za basa shte pomislq no kakav po-dobar nachin za bas ot MT4
        Горе - долу юни на 610-620 $

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
          680$ - По какво на бас, златото ще го видим и мноооого по- надолу..
          Nai-napred v kakva chasova perspektiva govorish H. Krume? I posle kolko po-nisko?

I ako ne e taina koe te kara da mislish che tova shte se sluchi? Dai nqkoi argumenti!

Za basa shte pomislq no kakav po-dobar nachin za bas ot MT4

Коментар

Ako vijdam dobre trendliniqta veche e probita i tochno s tova dvijenie. Tazi linq idva ot W1, no e kefeshto da se vidi na H1 kak dobre e "raborila" vchera i dnes

Za 5-tata valna ne znam, naistina sme tam - govorish za H4 - nali? Mnogo e interesno polojenieto. Mnogo mi e trudno da priema che zlatoto go chaka korekciq kam 650 Prosto ne se vrazva!
            Още може да се говори, че това е фалшив пробив, по-скоро е тест на ТЛ, затварянето следващата седмица ще ни отговори на въпроса "на долу, или на горе".
            А това е моето броене на седмична графика имах предвид. За сега го търгувам само на демо златото, но като почна да го играя ще е на дневна графика.
            From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
            България Над Всичко

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
              Първоначално изпратено от Partovski
              Първоначално изпратено от Partovski
              Колеги.Вчера се подведох от новините за Йената и взех дълга на 119.01 USD/YEN. Днес като се събудих бях неприятно изненадан. Още съм нов в търговията и ще ви помоля за съвет. Някои би ли ми дал съвет де държа, да продам или да дублирам лотовете на тая цена? Благодаря
              В момента съм на - 18850 и USD/YEN = 118.35

пич, уелкъм в месомелачката за дребна риба наречена Форекс, единствения начин да получиш отговор на въпроса ти е сам да си отговориш - а за да стане това трябва много четене и после немалко висене пред компютъра - това е работа като всяка друга

не искай съвети от форуми какво да правиш със собствените си пари. По-добре отдели 20 кинта и прочети 100ина пъти книгите на Светлин Минев, макар че аз май съм ги чел повече от 100 пъти. Не се шегувам.

минавам покрай компютъра и се сещам специално за въпроса на колегата Партовски - виждаш ли какво стана - биеш лонг на 119, после пада 75п, вече си убеден че сме надолу и мислиш за затваряне на дългите и отваряне на къси, някой ти дава съвет че ще ходим еди къде си защото еди какво си, получават се скъсани нерви защото се чувстваш като риба в мътна вода- пазара все е срещу теб, но с времето водата се избистря.

сещам се за първата си сделка на реал - спечелих 0.26 евро от доларйена - викам си утре ще пия една лимонада и ще се хиля на балъците, после се оказа че аз съм минал в отбора на балъците - едно ще ти кажа, докато не си сигурен какво и защо правиш не търгувай защото днес доларйена виждаш какво направи - между другото аз не се изненадах особено от нея но аз хвърлям боб и кафе а Маг София ми е съседка. Стига глупости - докато не си сигурен наистина не търгуай реал.

Приятна почивка на всички, да почивате и заради мен защото утре има изпити и TNT

Коментар

• Първоначално изпратено от Ajax4o
                Имам стоп на нула, залагам на пробив на тренд линията... ако видиш това може да се брой за 5-та вълна, аз попринцип тия вълни не ги ползвам, но...
                Ah, ama az sam te razbral napalno naopak be choveko Koi za kakva trendlinia si misli ? sorry az sam profan v technicheskata chast. Iskah da kaja che e probita liniata koqto svarzva varhovete na tvoqta grafika.

Izvinenia za neqsnostta, izcqlo moq negramotnost

Коментар

Han Krume, nadqvam se da si se vazpolzval i zatvoril na +. zashtoto XAU-to pod 680 , zashtoto tova veche e cena ot arhiva i v minaloto

Uspeh!
                  По какво на бас, златото ще го видим и мноооого по- надолу..

Коментар

Първоначално изпратено от karakondjul
                    Han Krume, nadqvam se da si se vazpolzval i zatvoril na +. zashtoto XAU-to pod 680 , zashtoto tova veche e cena ot arhiva i v minaloto

Uspeh!
                    Имам стоп на нула, залагам на пробив на тренд линията... ако видиш това може да се брой за 5-та вълна, аз попринцип тия вълни не ги ползвам, но...
                    Ako vijdam dobre trendliniqta veche e probita i tochno s tova dvijenie. Tazi linq idva ot W1, no e kefeshto da se vidi na H1 kak dobre e "raborila" vchera i dnes

Za 5-tata valna ne znam, naistina sme tam - govorish za H4 - nali? Mnogo e interesno polojenieto. Mnogo mi e trudno da priema che zlatoto go chaka korekciq kam 650 Prosto ne se vrazva!

Коментар

Uspeh!
                      From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                      България Над Всичко

Коментар

• Han Krume, nadqvam se da si se vazpolzval i zatvoril na +profit zashtoto XAU-to pod 680 , zashtoto tova veche e cena ot arhiva i v minaloto

Uspeh!

Коментар

http://img219.imageshack.us/my.php?image=goldql9.gif
                          Hehe, mnooogo zdravo! Chukna na 686.

Blagodarq Ajax4o!

Коментар

• Първоначално изпратено от Петър Караиванов
                            blqblq - разбира се че не е само тук.Освен това внимателно подбрахме часа когато най-малко хора ще прочетат анонса,тъй като по това време повечето пътуват към домовете си или вече са излезли в приятна компания.
                            Отговорът ти, без да е конкретен, казва достатъчно. Все пак не бих отказал и една бърза статистическа сводка, хихи...

Успех в начинанието. Ще пускам по някое критично ухо тайм ту тайм.

Коментар

• Теста приключи.
                              От понеделник ще започне реалното предаване от 10.00ч който ще се излъчва на друг ИП адрес, за който ще ви информираме.
                              Ще може да се слуша през всеки плейър.
                              Приятен уикенд и успех на всички Спекуланти.

Коментар

• blqblq - разбира се че не е само тук.Освен това внимателно подбрахме часа когато най-малко хора ще прочетат анонса,тъй като по това време повечето пътуват към домовете си или вече са излезли в приятна компания.

Коментар

Working...
                                X