каса минус 15.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Форекс Форексов
Аяксчо, ти бачкаш с Уилямс Р а аз днес го закопах в земята - щом ти върши работа добре, ама аз ще си гледам безплатния сентимент ( оня по-надеждния ) а с тоя 70периоден Уилямс да знаеш че ме учудваш много защото при индикаторите такива големи периоди не ползвам защото това което показва индикатор с толкова голям период и окомера го засича
Коментар
-
Първоначално изпратено от karakondjulПървоначално изпратено от Han Krum680$ - По какво на бас, златото ще го видим и мноооого по- надолу..
I ako ne e taina koe te kara da mislish che tova shte se sluchi? Dai nqkoi argumenti!
Za basa shte pomislqno kakav po-dobar nachin za bas ot MT4
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han Krum680$ - По какво на бас, златото ще го видим и мноооого по- надолу..
I ako ne e taina koe te kara da mislish che tova shte se sluchi? Dai nqkoi argumenti!
Za basa shte pomislqno kakav po-dobar nachin za bas ot MT4
Коментар
-
Първоначално изпратено от karakondjulAko vijdam dobre trendliniqta veche e probita i tochno s tova dvijenie. Tazi linq idva ot W1, no e kefeshto da se vidi na H1 kak dobre e "raborila" vchera i dnes
Za 5-tata valna ne znam, naistina sme tam - govorish za H4 - nali? Mnogo e interesno polojenieto. Mnogo mi e trudno da priema che zlatoto go chaka korekciq kam 650Prosto ne se vrazva!
А това е моето броене на седмична графика имах предвид. За сега го търгувам само на демо златото, но като почна да го играя ще е на дневна графика.
From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от PartovskiПървоначално изпратено от PartovskiКолеги.Вчера се подведох от новините за Йената и взех дълга на 119.01 USD/YEN. Днес като се събудих бях неприятно изненадан. Още съм нов в търговията и ще ви помоля за съвет. Някои би ли ми дал съвет де държа, да продам или да дублирам лотовете на тая цена? Благодаря
пич, уелкъм в месомелачката за дребна риба наречена Форекс, единствения начин да получиш отговор на въпроса ти е сам да си отговориш - а за да стане това трябва много четене и после немалко висене пред компютъра - това е работа като всяка друга
не искай съвети от форуми какво да правиш със собствените си пари. По-добре отдели 20 кинта и прочети 100ина пъти книгите на Светлин Минев, макар че аз май съм ги чел повече от 100 пъти. Не се шегувам.
минавам покрай компютъра и се сещам специално за въпроса на колегата Партовски - виждаш ли какво стана - биеш лонг на 119, после пада 75п, вече си убеден че сме надолу и мислиш за затваряне на дългите и отваряне на къси, някой ти дава съвет че ще ходим еди къде си защото еди какво си, получават се скъсани нерви защото се чувстваш като риба в мътна вода- пазара все е срещу теб, но с времето водата се избистря.
сещам се за първата си сделка на реал - спечелих 0.26 евро от доларйена - викам си утре ще пия една лимонада и ще се хиля на балъците, после се оказа че аз съм минал в отбора на балъците - едно ще ти кажа, докато не си сигурен какво и защо правиш не търгувай защото днес доларйена виждаш какво направи - между другото аз не се изненадах особено от нея но аз хвърлям боб и кафе а Маг София ми е съседка. Стига глупости - докато не си сигурен наистина не търгуай реал.
Приятна почивка на всички, да почивате и заради мен защото утре има изпити и TNT
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oИмам стоп на нула, залагам на пробив на тренд линията... ако видиш това може да се брой за 5-та вълна, аз попринцип тия вълни не ги ползвам, но...Koi za kakva trendlinia si misli ?
sorry az sam profan v technicheskata chast. Iskah da kaja che e probita liniata koqto svarzva varhovete na tvoqta grafika.
Izvinenia za neqsnostta, izcqlo moq negramotnost
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ajax4oПървоначално изпратено от karakondjulHan Krume, nadqvam se da si se vazpolzval i zatvoril na +. zashtoto XAU-to pod 680 , zashtoto tova veche e cena ot arhiva i v minaloto
Uspeh!
Za 5-tata valna ne znam, naistina sme tam - govorish za H4 - nali? Mnogo e interesno polojenieto. Mnogo mi e trudno da priema che zlatoto go chaka korekciq kam 650Prosto ne se vrazva!
Коментар
-
Първоначално изпратено от karakondjulHan Krume, nadqvam se da si se vazpolzval i zatvoril na +. zashtoto XAU-to pod 680 , zashtoto tova veche e cena ot arhiva i v minaloto
Uspeh!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Петър Караивановblqblq - разбира се че не е само тук.Освен това внимателно подбрахме часа когато най-малко хора ще прочетат анонса,тъй като по това време повечето пътуват към домовете си или вече са излезли в приятна компания.
Успех в начинанието. Ще пускам по някое критично ухо тайм ту тайм.
Коментар
Коментар