IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.31

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И за да подкрепя твърдението си,както ти подкрепи твоето ще каже,че според мен се намираме в АБ=ЦД формация,която научих скоро от един webinar.Целите и са връх над 1.37.Точно преди обръщане се очаква Б -> Ц да достигне 61.8%,както е и в момента.
    Форексов извинявай,че ти ползвам графиките :lol:

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      Първоначално изпратено от kritelin
      Коко според мен още в понеделник ще сме над 1.37.Същото прибиране на профит го правиха и миналата седмица.Не успяхме да затворим под 1.36..не виждам нито един сигнал за корекция ?!
      Малко ме обърка мен движението,защото не достигна още в петък до 1.37.Ако беше станало един ден по-рано вече щяхме да сме видяли 1.37.
      На дневна имаме поглъщаща свещ,което е още един знак.Притеснява ме единствено,че сянката и е малко дълга,но това не е от такова значение.
      А на бас по бира че тоя връх ще държи влага мин 200п от тук надолу, 1.3640 където селнах задейства обръщащ модел и съм много сигурен в това нещо, развитието краткосрочно до там с бой на нивото го очаквах и наистина очаквам вече да сме в корективно движение на целият ъп
      Имаш баса.Казвам аз,че ще видим 1.37 преди 1.36 :-) затворихме точно по средата.

Коментар

Колега Форексов аз мисля че имаме връх и тръгнахме в дълбока корекция надолу - но това какво мисля няма значение важното е пазара какво мисли, исках да направя една поправка на коментара ти - не ни спря 23.6% а 76.4% объркал си фибото трябва да е наобратно ти ме шашна щот ако се беше спряло в 23.6 само то тогава 1.39 щеше да е факт още другата седмица хехе

Fibo строя наобратно за да му виждам екстеншъните нагоре или надолу, в зависимост накъде ще го търся.

Караконджул, добре е че пишеш на кирилица вече и се разбира :!:

Успех на всички и проятна почивка

Коментар

• Първоначално изпратено от kritelin
          Коко според мен още в понеделник ще сме над 1.37.Същото прибиране на профит го правиха и миналата седмица.Не успяхме да затворим под 1.36..не виждам нито един сигнал за корекция ?!
          Малко ме обърка мен движението,защото не достигна още в петък до 1.37.Ако беше станало един ден по-рано вече щяхме да сме видяли 1.37.
          На дневна имаме поглъщаща свещ,което е още един знак.Притеснява ме единствено,че сянката и е малко дълга,но това не е от такова значение.
          А на бас по бира че тоя връх ще държи влага мин 200п от тук надолу, 1.3640 където селнах задейства обръщащ модел и съм много сигурен в това нещо, развитието краткосрочно до там с бой на нивото го очаквах и наистина очаквам вече да сме в корективно движение на целият ъп

Коментар

• Няколко мисли наглас и от мен. При еврото търговията ще е много
            техническа. Фундамента вече е ясен, дискутирали сме и преди и
            не очаквам изненеди там.

Та технически според мен тренда е както и досега на Н4, вижда се
            добре подкрепата на МА50expn, която тествахме в четвъртък.

На по-малките графики също се вижда подкрепа, която е много близо
            и на М1, и на М5, и на М15 което ме кара да мисля че връщане под
            3620 ще означава че тренда се е обърнал. Но подкрепите са много
            и това остава малко вероятно.

Като крайна цел очаквам 3720-3780 или нещо такова. Не мога да
            намеря по-конкретно ниво - трендлиниите ми дават такъв рейндж.
            Но най-важно е RSI-то на D1, то ще си покаже кога му е дошло
            времето и ще го следя за индикации.

Успех на всички!

Коментар

• Коко според мен още в понеделник ще сме над 1.37.Същото прибиране на профит го правиха и миналата седмица.Не успяхме да затворим под 1.36..не виждам нито един сигнал за корекция ?!

Коментар

• Първоначално изпратено от SGG

Колега а най-големият мит за форекс е че е виртуален бизнес. Преди време ФХСМ бяха правили проучване сред трейдърите и се оказва че над 98% незнаят как функционира форекс, основно поради факта че натискаш там клавиша и поръчката готова, което води до масовата заблуда че това е нещо виртуално - а на практика си е реален бизнес, пазара се движи от отложените ордери на брокерите тоест колкото и парадоксално да звучи примерно еврото за да тръгне надолу трябва да има купувачи - примерно някой може да е купувал евра и от 1.20 но просто си ги има и ако му трябват долари за нещо си ги иска от пазара слага поръчка примерно на пазарна цена - тишина в залата, ама му трябват пуска ордерче малко надолу - на някой пък му требват евра харесва си ордера присяга се и го взема и пазара хоп се раздвижва, тоест пазара се движи от реално сключени зделки и милиярд евра да искаш да продадеш пазара няма да мръдне ако няма кой да ги купи - та така това е мит номер 1, а тия неща за долара които си постнал наистина са така хехе.

Коментар

• Колега Форексов аз мисля че имаме връх и тръгнахме в дълбока корекция надолу - но това какво мисля няма значение важното е пазара какво мисли, исках да направя една поправка на коментара ти - не ни спря 23.6% а 76.4% объркал си фибото трябва да е наобратно ти ме шашна щот ако се беше спряло в 23.6 само то тогава 1.39 щеше да е факт още другата седмица хехе

Коментар

• В петък срива беше удържан от 23.6% на движението нагоре - при положение че отскочихме и от пивота то целта е първия фиб екстеншън 1.236 на петъчния импулс нагоре - 1.3699 ми излиза, но гоненето на върхове с точност до пипс не ми е приоритет - значи 1.3693 защото там е и пивот М5.

Би трябвало да пробием върха от вчера - поне според фиб и пивот теорията имаме предпоставки за пробив над 1.3677.

1.3710 е следващото фибо разширение 1.328%. Разширения по-нагоре не се виждат по обясними причини :lol:

Успех :!:

Коментар

• Аз го казах преди месец - Ганн според мен цели макс 1.4362 на 29.06.2007г - но ЕЦБ надали мисли така хехе.
                      http://golohoro.hit.bg/123ed.png

NEXT TARGET 1.3183 max, then up

Коментар

• Dollar Myths

http://www.merkfund.com/merk-perspec...007-04-26.html

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq
                          Jay Gould, съгласен!

Чака ни още ъп другата седмица. Даже в известен смисъл днешното разтоварване ме притеснява, тъй като отваря потенциал за нива над 3720/40, но това е един от хипотетичните варианти, които остава на заден план до пробив на споменатото ниво.

Ако трябва да бъда дори по- конкретен, бих го формулирал така: средносрочен връх в 3720/40 областа най- вероятно на 02.05. (идната сряда), след което широк рейндж няколко месеца. Излишно е (надявам се) да напомням, че това е само ксерокс хипотеза, а СТОПЪТ Е НА 15 ПИПСА.
                          Тоапа... ти луд ли си бе. Играе се без стопове, по възможност ако си открил къса от 1.31/32, пък и идеално е ако е и под 30... за да си печеливш търговец!
                          А петролеца боцна още 80 цента... можех да държа още
                          Хане... другата седмица мноооооо неприятности те чакат със златото... съжалявам
                          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                          България Над Всичко

Коментар

• Jay Gould, съгласен!

Чака ни още ъп другата седмица. Даже в известен смисъл днешното разтоварване ме притеснява, тъй като отваря потенциал за нива над 3720/40, но това е един от хипотетичните варианти, които остава на заден план до пробив на споменатото ниво.

Ако трябва да бъда дори по- конкретен, бих го формулирал така: средносрочен връх в 3720/40 областа най- вероятно на 02.05. (идната сряда), след което широк рейндж няколко месеца. Излишно е (надявам се) да напомням, че това е само ксерокс хипотеза, а СТОПЪТ Е НА 15 ПИПСА.

Коментар

Пламен, паундхиена такива стопове много ги обича и хич не ги търпи, ако два-три е те такива стопа подред не ти паднат ще те призная за майстор
                              Последните три влизания ми издържаха за 100п., но после ривърсваше.наистина е трудно да издържи за 300п.Поради това, освен че местя стоповете на "0", понякога ги поставям на 20-40п. профит.И трите влизания шорт все така се розвиха.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepino1708
                                Първоначално изпратено от Jay Gould
                                Някой има ли идея, може ли да се видят анализите ми от неделя вечерта-понеделник?

Сам искам да видя какво съм писал и писал ли съм нещо!
                                http://forum.investor.bg/search.php?...34385&start=15

Ako sum shvanal pravilno tursi6 tova
                                Не знам защо това при мен когато се отвори нищо не ми показва.. може би защото е мое мнение , но открих какво търся (намерих го) Все пак благодаря на всички, защото и Ajax4o удари рамо на бележка

Ура братлета..
                                Бой по долара в понеделник. Още сега прасвам дълги >
                                Ето какво съм писал:

Форум: Валутна Търговия Пуснато на: 18:18:04 ч. | 23.04 Заглавие: Валутна търговия - FOREX

"Смятам отвори ли се възможност (EUR/USD) да дам една къса до 26-27 - ми.
                                Ей сега смятах отново. В Петък около 20ч. ще ни газят мечките, а в Понеделник ще отворим направо с бичи пазар."

Това е Който е прост и не помни, да си записва като мен

ПС: Обаче, да си пази бележките, щото иначе е блейка, пак като мен
                                http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

Working...
                                X