Dа кажа и ааз за паунд иена смятам че е неразумно да се влиза в къси позиции малко като стил ала Хоската ама така смятам другото е че си мисля съвсем скоро ще бием 240
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Re: Jay Gould
Първоначално изпратено от supertraderЯ кажи за неделя вдруги ден!!!
Имаше записано и за понеделник от идващата и това ме вълнува...http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay GouldНякой има ли идея, може ли да се видят анализите ми от неделя вечерта-понеделник?
Сам искам да видя какво съм писал и писал ли съм нещо!
Ako sum shvanal pravilno tursi6 tova
Коментар
-
Някой има ли идея, може ли да се видят анализите ми от неделя вечерта-понеделник?
Сам искам да видя какво съм писал и писал ли съм нещо!http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
[quote="Plamen Tanev"]Леле-е-е, какъв купон е било през последните 5 часа!
Нещо ме притесни развитието след новината в15,30 и бързо затворих евро-йена на мижав профит.Но нали е петък!!!
Шортнах сега паунд-йена от 239,06 - СЛ-239,36, ТП- 236,00.[/quote Така си знаех че ще имам подкрепа в шорта
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLPСърбят ме ръцете селл 238.95 споп 239.50
Коментар
-
Но като се сетих аз имах една любима анализаторка - Катрин или нещо от сорта от Комертз банк - незнам още жива ли е още що ли не съм влизал отдавна в сайта им - но тя освен добрите технически анализи правише отвреме навреме в пресата страхотни коментари, примерно значи предният път еврото като беше тук всичко ревеше на умряло начело с Японците щот на тях 100 хич не им се нравеше и там пича на финансите се изправи и си каза в прав текст че доларйена под 100 нема да падне и всички се бъзикат било вербална интервенция а нашта умница вика да бе да това да не ви е деди Грини а доларйена падне под 100 тоя пич ще си направи сепуко така че бай - и се оказа права верно не падна, но друг факт значи всичкото автомобили в европа зле сам Порше се бият в гърдите ние изкарахме на пазара модела Кайен и направихме пачка - то верно готино нещо това Кайена обаче всички седим и се чешим по главите как толкова чак пачка са сътворили и като изкараха отчетите малиии тия купували евра като за последно - опции мопции там и повечето от половината им профит в перо хеджиране на валутният риск - та булката тогава се бъзикаше е те тия са си збъркали професията изядоха ни хляба що им трябва да правят автомобили хехе.
Та такива неща, относно еврото мисля че тоя спад беше логичен щот иначе аз писах по-рано днес едно високо затваряне би отворило много високи цели, аз дори си мисля че ЕЦБ има пръст в цялата тая работа е така леко да загрее за нива над 1.40 че минем ли ги тях лошо се пише за Европата а като за капак и ние се присъединихме там а с който сме се съюзявали все е ял дървото - чисто исторически
Коментар
Коментар