След 7 минути ще има фиксиране на позиции голямо.Мисля,че то ще даде идеята за развитието от тук
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.31
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tradeнали уж нямало на кого да продадат еврата зна4и 1.35 85 ще издържи и хоп нагоре пак дали няма да се зареинджи положението като миналата годинаhttp://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
� -
Знаеш ли,като си гледам индикаторите има резон в това,което казваш.
Имам един много ясен сигнал за продаване от тук -> 3-ни дивергенции при 4 индикатора.Очаквам индексите да поемат надолу от тук и на 3-то,но не и последно място не мисля,че долар/йена не готова за 130 все още.Все си мисля,че ни трябва ново дъно.
Успех !
Коментар
� -
Първоначално изпратено от kritelinПламене ако долар/йена подмине 119.88 ще имаме много сериозен пробив и цели нависоко,така като гледам това им беше на долар-биковете..помисли тогава паунд/йена къде ще бъде,ако кабелът си продължи нагоре.На мен лично не ми се мисли!
Успех
Паунд - долар е в рейндж, който с днешната "звезда" на дневна още веднъж падсказва, че видяхме един значим връх и следва корекция.
Шансовете за шорт са според мен 70/30.
Коментар
� -
Първоначално изпратено от MIKПървоначално изпратено от Plamen TanevЩе пробвам един труден вариант, който наричам "опъване на лъка".
Добавка от 238,60, вместо да му дам да тресне стопа.Сега или ще ми гръмне 240,14 (нали съм сложил последна цел - 240,06 преди по-мощен ривърс) или ще стискам зъби да не бутам позицията 500п. надолу, че стана бая якчка.
До сега в 70% от случайте метода работи, на в 30% нанася такива загуби, че покрива печалбите от 70-те %.Т.е. въпроса е ще се скъсат ли тетивата на лъка, или с много по-голяма сила ще изстрелят стрелата в нужната посока....
Коментар
� -
форьекс маркита ми нанесе поредния нокдаун , но не и нокаут
дплар/йена реши че трябва да ми вземе стопа. Нзд/долар също .
Единствено евро/швейк ме крепи и това че прибрах около 100 пипа от паунд / йена с първата една трета. А да не забравяме и евро / долар - отново активиран стоп , макар че сега сме на нива лимит на позицията ми .
Успех на всички и започвам да преосмислям вече дали ще играя в дни като този
Коментар
� -
Първоначално изпратено от pppppПървоначално изпратено от tradeПървоначално изпратено от kritelinКупих евро.Цел отворена..стоп още не съм измислил,защото съм на линияPip master
Коментар
�
Коментар