IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги днес е петък и чичо Скруч не си е казал тежката дума .Така че да вървите срещу тренда е малко страно.На 1,3318 срещаме МА100 , ако я подминем , Ма 200 е на 1,31

Коментар

• Re: franky4fingers

Първоначално изпратено от Дон Карлос
      Елементарна психология, колега.
      Колкото и странно да звучи, пазарът се интересува не от това, което
      е станало, а от това, което ще става. А изказването на Трише беше доволно меко и не хвърли
      ясна светлина върху бъдещите планове на ЕЦБ. Нямаше я фразата
      "висока бдителност", което автоматически изключва повишение на
      лихвата на следващото заседание.
      Това, в съчетание с засилващата се увереност, че ФЕД няма скоро
      да пипа лихвите /беше споменат дори срок 2 години?!/, доведоха до
      резултата, който наблюдаваме.
      Успех!
      не е така доне фразата я имаше и тоя път.

аз добавих на 1.3351 в дългите ми евра.и си слойих стопа на 1.33.
      пак каквотосабя покаже.

http://www.imagefreehost.com/files/0...1410065408.JPG
      Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Малей
        При тези калпави евро новини да стоим тук е гавра

Коментар

• franky4fingers

Елементарна психология, колега.
          Колкото и странно да звучи, пазарът се интересува не от това, което
          е станало, а от това, което ще става. А изказването на Трише беше доволно меко и не хвърли
          ясна светлина върху бъдещите планове на ЕЦБ. Нямаше я фразата
          "висока бдителност", което автоматически изключва повишение на
          лихвата на следващото заседание.
          Това, в съчетание с засилващата се увереност, че ФЕД няма скоро
          да пипа лихвите /беше споменат дори срок 2 години?!/, доведоха до
          резултата, който наблюдаваме.
          Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от franky4fingers
            Zasto sled kato ECB povishi lihvite, EUR/USD e nadolu? 10x
            Защото това се знаеше още преди 3 месеца...

Няма пробив на тренда. До края на лятото сме в "здравословен" рейндж. Другата седмица пак сме нагоре и след това пак надолу... и пак нагоре... и т.н... до края на лятото. След това ще имаме пробив на тренда когато стане ясно че Европа забавя темпа на растеж.

Много от американските фондове се точат за инвестиции в Европа. При теслите на фондовия и паричния пазар в САЩ този процес ще бъде ускорен. Не очаквайте чудеса в южна посока поне за сега. Пазарът си е чисто технически. Просто наваксва с волатилността за последните две седмици.

Коментар

• Колеги пожелавам ви лек и профитен ден, аз отивам най-нарая в леглото. Че съм станал инсомен само че поради партита.

Успех.

Коментар

• Дори чисто технически погледнато в началото копувах новини. И рядко излизаха а дори и да излязат остават с влияние само за момент. И новината се изконсмирва и пазара си продължава да си прави крос който си е наумил.

Коментар

Абе от вчера сме в "ДРУГИЯ" тренд...
                  Zasto obrusta trenda, sled kato povishenieto na lihvite bi trqbvalo da e blagopriqtno za evroto?
                  Защото нама кой да купува скъпи евра.Като няма кеш няма растеж .

Коментар

Абе от вчера сме в "ДРУГИЯ" тренд...
                    Zasto obrusta trenda, sled kato povishenieto na lihvite bi trqbvalo da e blagopriqtno za evroto?
                    Знаеш ли откога това беше отиграно....след като стана факт вече в сила е поговорката - "Купувай слухове, продавай новини"...

Коментар

• Хане извинявам се имах доста да празнувам тази седмица и не остана много време за следене. Хихи бях пуснал няколко позицийки, но се обраха стоповете и не бях оглеждал за нови.

Коментар

• Абе от вчера сме в "ДРУГИЯ" тренд...

Коментар

• Абе от вчера сме в "ДРУГИЯ" тренд...

Коментар

• При мен се проби малко по-рано преди 20-тина минути. Явно е от самото опъване на линииките разминаванито.

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                              Колеги
                              Току що при мен се проби тренда при еврото от септември 2006.При вас как е
                              тренда се проби още на 1.3380/90 при мене минава на 1.3385.
                              Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• Zasto sled kato ECB povishi lihvite, EUR/USD e nadolu? 10x

Коментар

X