IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от FXLooSeR
    Да пробвах демото и специално 1:500 има разлика че минималното количество е 0.1 лот а при СТС мисля че можеше и 0.01 ..
    0.01 лот си е голямо предимство! Особено със сметка под 10 000! Имаш
    ли линк да ги погледна?

Коментар

• sylgi ot tuk sas stop na 1.3420 i t.p 1.3490 , 6te vi donese 50 pipa v blizkite 2-3 4asa .

Pozdravi
      Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Южен вятър

Днес в Еврозоната явно слушат албума "Южен вятър".

:-)

Коментар

• Първоначално изпратено от karakondjul
          FXLooSeR, пробвай демото и си реши сам. Голям лост не означава голям
          риск и няма нищо общо с губенето и печеленето, на практика по-голям
          лост е по-добре. Успех!
          Ами точно това се опитах да обясня и аз , че няма да използвам големия лост за по големи обеми а просто за по голяма сигурност но явно малко хора ме разбраха , щом всеки ми казва че по лесно се губело.. Еми то добре по лесно се губи но нали трябва и да съм купил или продал много повече , но както и да е поне ти си ме разбрал.
          Да пробвах демото и специално 1:500 има разлика че минималното количество е 0.1 лот а при СТС мисля че можеше и 0.01 .. Това забелязах аз единствено като разлика за сега но това според мен е нормално с оглед на ливъриджа 1:500..

Коментар

• И аз предпочита големия ливъридж! Няма абсолютно нищо общо с риска - можеш да си купиш примерно 5000 долара както с 1:10, така и с 1:1000000 и рискът е еднакъв - ти си си купил 5000. Разликата е , че с по-големия ливъридж можеш да си ги купиш с по-малко пари
            Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• FXLooSeR, пробвай демото и си реши сам. Голям лост не означава голям
              риск и няма нищо общо с губенето и печеленето, на практика по-голям
              лост е по-добре. Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                Първоначално изпратено от FXLooSeR
                Колеги дайте едно рамо на дилемата ми относно Популярна Каса и СТС Финанс . Значи решил съм да си открия друга сметка с възможно най голям ливъридж и се чудя дали да е 1:200 при СТС или 1:500 при Популярна Каса .
                В такъв случай не ти трябва брокер... С най-голям лост е ТОТО 2. Даваш 2-3 лева и може да спечелиш милиони. Затова пък вероятността да загубиш тези 2-3 лева на практика граничи с безкрайност. :lol:
                do kolkoto znam , pone predi be6e taka PK imat samo 1:200 livyridj . tova koeto im e na saita ne e verno . te mai biaha преdstaviteli na 4ujd broker , koito ima 1:500 ama iako go iskash tova se nalaga da si napravish smetka napravo v centralata . taka 4e im se obadi i gi pitai . a kolkoto e po-goliam losta tolko ti e po goliam 6ansa da zagubish
                Forex , форекс новини и стратегии

Коментар

• Първоначално изпратено от FXLooSeR
                  Колеги дайте едно рамо на дилемата ми относно Популярна Каса и СТС Финанс . Значи решил съм да си открия друга сметка с възможно най голям ливъридж и се чудя дали да е 1:200 при СТС или 1:500 при Популярна Каса .
                  В такъв случай не ти трябва брокер... С най-голям лост е ТОТО 2. Даваш 2-3 лева и може да спечелиш милиони. Затова пък вероятността да загубиш тези 2-3 лева на практика граничи с безкрайност. :lol:

Коментар

• ....парите в америка дали растат по дърветата?..
                    ..или за какво американците си харчат чак толкова парите (ехаааа- бум на икономиката, потребителите харчат!!!)...но къде им е бума на икономиката...добре че още им купуват дълговете...
                    ....но както и вчера лошите новини са равни на добри новини..пазара е съвършено непредсказуем какво и как ще отреагира...техничари...фундаменталисти...все тая...едни печелят..други губят..днес няма да търгувам а ще гледам...

успешна търговия!!!

Коментар

• здравеите аз съм при пк 95 и мога да кажа че са отличен брокер не помня откога не са ме рекотирали и не знам да има някаква забранена зона около новини ,имат при голяма волатилност увеличавне на спредаот 3 или 4 пипа но в нормални условия всичко е тип топ що се отнася до ливъриджа не се лъжете тва е нож с две остриета на мен понякога и 1/100 ми се вижда доста но аз сам усреднител но ако треидера е 100% сигурен в предстоящото движение и е супер познавач(каквито са повечето хора тук)) какво му пречи да използва и рамо от 1/500
                      Pip master

Коментар

• Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Първоначално изпратено от jfk
                        Някои може ли да даде някакво мнение за ФК ЕВАР
                        ФК ЕВАР - тия във В група ли играеха?
                      Working...
                      X