If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
От няколко дни си седя без позиций след като чукнаха ми се два стопа при еврото/далар. И липсата на време за да обмисля бъдеща позия ме държат настрани в момента си търся причина да вляза да вляза и за момента спазвам дистанция. Около еврото съм се загледал и ми си се струва че една стара тренд линийка го задържа на 1,3390 и си търся все още причина за отваряне на позиция имаме РСИ 32,22 на 06,07 на 4-тири часова и подвърждение за пада към момента с по ниска стойност на РСИ 26,7. Втори пробив на болингир банкс и пробив на тренд линия 1,3390. МАСД е с отрицателни стойности близки до нулата. Пресякох ме пълзяща средна с 100 периода още вчера. Единствена причина за кратко срочен план за отваряне на дълга позиция е започване на корекция на движенията от последните 2 дни е тестване на пробива на старата тренд линиика. Ако може някакви коментари към момент бих се радвал. Пускам плувка с къса позция малко късно с стопче 1,3395 цел 1,3350.
Ники кабела се държи така сякаш иска още надолу и противоречи от където и да го погледна с виждането ми за еврото. Краткосрочно на малките графики до 1 час кабела има да доизпълни един мечи флаг като цел и едва тогава като си завърши фигурата трябва да търсим нова формация мисля и да видим дали ще даде сигнал за ъп това животно
По скоро е клин но това какво е точно е без значение.
Виж кроса на евроро с паунда. Затова може би се загибиха 50 пипа от твоя сценарии.
Ето една проста сметка:
e/gbp= 0,67 0,675 0,68
e/$= 1,339
gbp/$= 1,998507463 1,983703704 1,969117647
Математически погледнато паунда е там там където е и еврото спрямо $. Незнам обаче как ще по позиционират в бъдеше спрямо еврото!
Здрасти, Коко!
Това за Бъфет е абсолютно вярно. Но не само той, а и всички крупни
и уважаващи себе си инвеститори. Повечето фондове също, уверявам
те в това. Както мисля знаеш, имам някакво вземане даване с едри
финансови институции в САЩ, тъй че информацията ми е от съвсем
първа ръка .
Що се касае до определянето кое е скъпо и кое евтино, не мисля, че
в повечето случаи представлява проблем. Примери:
Скъп и то много е канадеца /историческо няколко пъти подновявано
дъно при USD/CAD/. Доскоро, а и все още, скъпи бяха еврото и
паунда /исторически върхове/. Ако си спомняш преди време писах,
че крупен инвеститор купуваше огромни количества долари когато
бяха най-евтини, а плеада помагачи от всички нива му ги осигуряваха
чрез некоректни вербални интервенции и заблуждаващи коментари.
Мисля дори, че вече го зная кой е този инвеститор или съм почти сигурен в това. Като гледам резките спадове след покачвания ми се
струва, че още не се е напазарувал. Това ще си проличи, когато
започне тотална агитация в полза на долара, засега е все още в
полза на еврото. Но после не вярвам да бърза да разтоварва, не и
преди нивата, които си е набелязал.
Успех!
Ники кабела се държи така сякаш иска още надолу и противоречи от където и да го погледна с виждането ми за еврото. Краткосрочно на малките графики до 1 час кабела има да доизпълни един мечи флаг като цел и едва тогава като си завърши фигурата трябва да търсим нова формация мисля и да видим дали ще даде сигнал за ъп това животно
Коментар
Форекс Форексов
Плясвам един бай лимит в кабела на 1.9678, стоп 1.9663, таргет 1.9720 и излизам.
Коментар