IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги
    Току що при мен се проби тренда при еврото от септември 2006.При вас как е

Коментар

• http://www.mizuho-cb.co.uk/TresInternet/PDF'S/eur.pdf

От няколко дни си седя без позиций след като чукнаха ми се два стопа при еврото/далар. И липсата на време за да обмисля бъдеща позия ме държат настрани в момента си търся причина да вляза да вляза и за момента спазвам дистанция. Около еврото съм се загледал и ми си се струва че една стара тренд линийка го задържа на 1,3390 и си търся все още причина за отваряне на позиция имаме РСИ 32,22 на 06,07 на 4-тири часова и подвърждение за пада към момента с по ниска стойност на РСИ 26,7. Втори пробив на болингир банкс и пробив на тренд линия 1,3390. МАСД е с отрицателни стойности близки до нулата. Пресякох ме пълзяща средна с 100 периода още вчера. Единствена причина за кратко срочен план за отваряне на дълга позиция е започване на корекция на движенията от последните 2 дни е тестване на пробива на старата тренд линиика. Ако може някакви коментари към момент бих се радвал. Пускам плувка с къса позция малко късно с стопче 1,3395 цел 1,3350.

Коментар

• Ако при EUR/USD пробием 1.3372 отиваме на 1.3310 днес. Sell от 1.3390 s.l. 1.3420 t.p. 13315

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
          Ники кабела се държи така сякаш иска още надолу и противоречи от където и да го погледна с виждането ми за еврото. Краткосрочно на малките графики до 1 час кабела има да доизпълни един мечи флаг като цел и едва тогава като си завърши фигурата трябва да търсим нова формация мисля и да видим дали ще даде сигнал за ъп това животно
          По скоро е клин но това какво е точно е без значение.
          Виж кроса на евроро с паунда. Затова може би се загибиха 50 пипа от твоя сценарии.
          Ето една проста сметка:
          e/gbp= 0,67 0,675 0,68
          e/$= 1,339
          gbp/$= 1,998507463 1,983703704 1,969117647

Математически погледнато паунда е там там където е и еврото спрямо $. Незнам обаче как ще по позиционират в бъдеше спрямо еврото!

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki_Chepel
            От където и да го погледнеш в момента Е/$ е за лонг от 1.3390 с цел 8-10 фигури и стоп на около 1.3360/50.

При кабела този момент отмина преди броени минути(1.9680). Сега стопа трябва да е доста по дълбок.

Е аз избързах вчера с влизането и сега мога само да чакам.

УСПЕХ!!!
            и аз се хванах Ники за тоя вариант и се реверснах на 1.3390 кумото ми дава подкрепа на 1.3375 но няма и аз да го пускам под1.3340.там ми е стопа.

http://www.imagefreehost.com/files/0...1410065408.JPG
            Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• koko

Здрасти, Коко!
              Това за Бъфет е абсолютно вярно. Но не само той, а и всички крупни
              и уважаващи себе си инвеститори. Повечето фондове също, уверявам
              те в това. Както мисля знаеш, имам някакво вземане даване с едри
              финансови институции в САЩ, тъй че информацията ми е от съвсем
              първа ръка .
              Що се касае до определянето кое е скъпо и кое евтино, не мисля, че
              в повечето случаи представлява проблем. Примери:
              Скъп и то много е канадеца /историческо няколко пъти подновявано
              дъно при USD/CAD/. Доскоро, а и все още, скъпи бяха еврото и
              паунда /исторически върхове/. Ако си спомняш преди време писах,
              че крупен инвеститор купуваше огромни количества долари когато
              бяха най-евтини, а плеада помагачи от всички нива му ги осигуряваха
              чрез некоректни вербални интервенции и заблуждаващи коментари.
              Мисля дори, че вече го зная кой е този инвеститор или съм почти сигурен в това. Като гледам резките спадове след покачвания ми се
              струва, че още не се е напазарувал. Това ще си проличи, когато
              започне тотална агитация в полза на долара, засега е все още в
              полза на еврото. Но после не вярвам да бърза да разтоварва, не и
              преди нивата, които си е набелязал.
              Успех!

Успех!

Коментар

• ОТГОВОР

Първоначално изпратено от Niki_Chepel
                От където и да го погледнеш в момента Е/$ е за лонг от 1.3390 с цел 8-10 фигури и стоп на около 1.3360/50.

При кабела този момент отмина преди броени минути(1.9680). Сега стопа трябва да е доста по дълбок.

УСПЕХ!!!
                Както и да го погледнеш,е за лонг от 1,3390,обаче не с цел 8-10 фигури,а около 50 пипса......

Коментар

• Шортнах долар хиена 121.16 с цел 120.47 и стоп 121.40

Коментар

• Ники кабела се държи така сякаш иска още надолу и противоречи от където и да го погледна с виждането ми за еврото. Краткосрочно на малките графики до 1 час кабела има да доизпълни един мечи флаг като цел и едва тогава като си завърши фигурата трябва да търсим нова формация мисля и да видим дали ще даде сигнал за ъп това животно

Коментар

• Плясвам един бай лимит в кабела на 1.9678, стоп 1.9663, таргет 1.9720 и излизам.

Успех!

Коментар

• От където и да го погледнеш в момента Е/$ е за лонг от 1.3390 с цел 8-10 фигури и стоп на около 1.3360/50.

УСПЕХ!!!

Коментар

• Коко, сутринта е било ясно дека е патицата с тоя пробив ама нямах интернет, хехе.

СТ, мерси. Но не съм съгласен с начина, по който си построил линията. При мен тя не е бита

Коментар

• При еврото продължавам да съм на мнение че отиваме тоя месец горе на черешата

Коментар

• Азиатските са и те даун. И аз мисля , че има още път надолу
                              Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Като гледам днес борсите в Европа, на 238,02 приключих за сега с късет паунд-йена.Ще търся нов вход между 239 и 239,50 за шорт.

Коментар

Working...
                                X