IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX Архив 2.30

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBP Industrial Production 0.3% 0.2% 0.3%

Коментар

• Първоначално изпратено от bnight
      Първоначално изпратено от Han Krum
      Живи ли сте Евробици...
      Хаха абе живи сме малко или много Както и да е прав беше за движението ма като съм си тъп и упорит. От тук нататък би трябвало да следва силен тренд надоло. Но може и да не се получи има една трендлиника която минава на 1.3380 в момента. Успех.
      аз мисля точно на нея да прибирам профит ида вартя в малко дълги.тая тренд линийка както я наричаш бая време удържа и не ми се вярва да падне от първи път.вчера се оказах прав че е рано за дълги но днеска вече при тия нива съм склонен да реверсвам. не съм решил тука ли или около 1.3350.но май ще е тука.
      Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.

Коментар

• На малко по ниска графика изглежда така краткосрочно

Коментар

• Коментар

• Много бързо се рави това движение. При е/$ сме на трендлинията.
            Продължавам да съм на мнение че посоката е нагоре.(Да видим как ще се отрази това на сметката ми - за сега не е много добре) Просто имаше жетвоприношение на бикове. Мечките са за седобед.

В петък следобед обикновенно тръгва в обратна посока на двишението от предишните няколко дни!

УСПЕХ!!!

ПС: Или ще е боб или ще е зоб. И двете вървят заедно.

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
              Първоначално изпратено от Форекс Форексов
              Първоначално изпратено от st10
              Колеги
              Във връзка с кабела , току що пробихме възходящият клин.На всички ни е ясно какво значи това

Какво значи според теб, колега ?
              а според теб ?

Ще опитам да обясня какво значи технически без да претендирам за достоверност.

Пробива на възходящото каналче беше класически пробив със тест на битият канал който издържа и после бързо преминаване през ничията земя и вход във старият низходящ канал. Цялото това нещо създаде ниво на подкрепа някъде около 1.9580 което е и ФЕ 161.8.
              С две думи това ще рече че ако бием 1.9661 това до голяма степен ни гарантира едни 70п надолу до 1.9592

Успех

Коментар

• Хехе, евтино и скъпо са субективни дефиниции ... не ми вършат работа. Ако човек има неограничен финансов ресурс верно трудно ще фалира - нали му е неограничен ресурса А да прецениш дали нещо е евтино или скъпо значи да прецениш дали покупката/продажбата е изгодна.

СТ10, кажи за клина защото нищо не е ясно, пък и не го виждам ( явно гледаме различни фреймове)

Коментар

• кога ще скачаме на кабел/хиена
                  Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Дон Карлос, това още Айнщаин го е казал за хазарта но то особено важи за форекс - няма как да загубиш стига да имаш неограничени финансови ресурси хехе така че тук не става дума за еврейска, масонска и прочие клика която реди голямата шахматна дъска а става въпрос за власт на финикииските знаци.

Форексов - Купувай евтино продавай скъпо е в основата на идеологията на Бъфет и той на практика е доказал че това е вярна максима - големият проблем е да прецениш правилно кога е евтино и кога скъпо хехе

Коментар

• Първоначално изпратено от Форекс Форексов
                      Първоначално изпратено от st10
                      Колеги
                      Във връзка с кабела , току що пробихме възходящият клин.На всички ни е ясно какво значи това

а според теб ?

Коментар

• Ето една картинка, по която си работя от няколко месеца. Линиите са вили на Андрюс. Според това, което в момента се чертае, ако днес, понеделник или вторник не затворим дневно над 3392, ни чака движение доста надолу. Досега тези линийки се представяха добре , да видим сега какво ще направят

http://www.imagefreehost.com/files/0...1410065408.gif

Успешен ден на всички
                        Безплатен обяд няма!

Коментар

• Първоначално изпратено от st10
                          Колеги

Коментар

• Колеги
                            Във връзка с кабела , току що пробихме възходящият клин.На всички ни е ясно какво значи това , но да се бърза с 1,94 е малко рано.След края на движението първо трябва да тестваме пробива.Така че и биковете ще имат своята минутка за размисъл

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                              Първоначално изпратено от pepino1708
                              Живи ли сте Евробици...
                              Hane izliazoha li kusite GBP/USD
                              4e Az moite gi mu4a ve4e mesec
                              Мойте са 1,9770, вече излязоха, но не мисля да ги затварям преди 1.9400, което го виждам до дни..

Аз така най-еретично ще почакам да видя как ще се развият нещата и току виж съм се сдобил с дълги паунди, хехе ...

Скоро четох тук или във фрийзоната "Продавай скъпо, купувай евтино!". Няма такова нещо. Купувай изгодно, продавай изгодно

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                                Първоначално изпратено от pepino1708
                                Живи ли сте Евробици...
                                Hane izliazoha li kusite GBP/USD
                                4e Az moite gi mu4a ve4e mesec
                                Мойте са 1,9770, вече излязоха, но не мисля да ги затварям преди 1.9400, което го виждам до дни..
                                I Az gi vigdam taka ne6tata No to4no zaradi takiva celi si gi gledam na 4erveno ve4e mesec
                                Yspeh

Коментар

Working...
                                X