GBP Industrial Production 0.3% 0.2% 0.3%
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bnightПървоначално изпратено от Han KrumЖиви ли сте Евробици...Както и да е прав беше за движението ма като съм си тъп и упорит. От тук нататък би трябвало да следва силен тренд надоло. Но може и да не се получи има една трендлиника която минава на 1.3380 в момента. Успех.
Не е препоръка за търговия.И ако не знаете какво правите не го правете.
Коментар
-
Много бързо се рави това движение. При е/$ сме на трендлинията.
Продължавам да съм на мнение че посоката е нагоре.(Да видим как ще се отрази това на сметката ми - за сега не е много добре) Просто имаше жетвоприношение на бикове. Мечките са за седобед.
В петък следобед обикновенно тръгва в обратна посока на двишението от предишните няколко дни!
УСПЕХ!!!
ПС: Или ще е боб или ще е зоб. И двете вървят заедно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от st10Първоначално изпратено от Форекс ФорексовПървоначално изпратено от st10Колеги
Във връзка с кабела , току що пробихме възходящият клин.На всички ни е ясно какво значи това
Какво значи според теб, колега ?
Ще опитам да обясня какво значи технически без да претендирам за достоверност.
Пробива на възходящото каналче беше класически пробив със тест на битият канал който издържа и после бързо преминаване през ничията земя и вход във старият низходящ канал. Цялото това нещо създаде ниво на подкрепа някъде около 1.9580 което е и ФЕ 161.8.
С две думи това ще рече че ако бием 1.9661 това до голяма степен ни гарантира едни 70п надолу до 1.9592
Успех
Коментар
-
Форекс Форексов
Хехе, евтино и скъпо са субективни дефиниции ... не ми вършат работа. Ако човек има неограничен финансов ресурс верно трудно ще фалира - нали му е неограничен ресурсаА да прецениш дали нещо е евтино или скъпо значи да прецениш дали покупката/продажбата е изгодна.
СТ10, кажи за клина защото нищо не е ясно, пък и не го виждам ( явно гледаме различни фреймове)
Коментар
-
Дон Карлос, това още Айнщаин го е казал за хазарта но то особено важи за форекс - няма как да загубиш стига да имаш неограничени финансови ресурси хехе така че тук не става дума за еврейска, масонска и прочие клика която реди голямата шахматна дъска а става въпрос за власт на финикииските знаци.
Форексов - Купувай евтино продавай скъпо е в основата на идеологията на Бъфет и той на практика е доказал че това е вярна максима - големият проблем е да прецениш правилно кога е евтино и кога скъпо хехе
Коментар
-
Ето една картинка, по която си работя от няколко месеца. Линиите са вили на Андрюс. Според това, което в момента се чертае, ако днес, понеделник или вторник не затворим дневно над 3392, ни чака движение доста надолу. Досега тези линийки се представяха добре, да видим сега какво ще направят
http://www.imagefreehost.com/files/0...1410065408.gif
Успешен ден на всичкиБезплатен обяд няма!
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от st10Колеги
Във връзка с кабела , току що пробихме възходящият клин.На всички ни е ясно какво значи това
Какво значи според теб, колега ?
Коментар
-
Форекс Форексов
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от pepino1708Първоначално изпратено от Han KrumЖиви ли сте Евробици...
4e Az moite gi mu4a ve4e mesec
Аз така най-еретично ще почакам да видя как ще се развият нещата и току виж съм се сдобил с дълги паунди, хехе ...
Скоро четох тук или във фрийзоната "Продавай скъпо, купувай евтино!". Няма такова нещо. Купувай изгодно, продавай изгодно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от pepino1708Първоначално изпратено от Han KrumЖиви ли сте Евробици...
4e Az moite gi mu4a ve4e mesec
Yspeh
Коментар
Коментар