If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Хаха абе живи сме малко или много Както и да е прав беше за движението ма като съм си тъп и упорит. От тук нататък би трябвало да следва силен тренд надоло. Но може и да не се получи има една трендлиника която минава на 1.3380 в момента. Успех.
какво става, няма ли доволни от спада използвайте времето в което позицията ви се развива да разгелдате пазара, да анализирате и да се подготвите за евентуални нови сделки...но без да прибтрзвате...
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Ajax4o, голям писател си станал ма Дон-а е прав, напоследък гледам се държим доста арогантно и надменно това значи че за момента печелиш (може би) но не значи че винаги ше е така и че трябва да се държиш гадно. и дон-а знае много неща, даже и колко си голям, пък то и често си личи от постингите на всеки един само успокой малко топката (приятелско намигване)
На паунд-йенаане не виждам връщане над 240,40.
Не мисля, че много "бунаци" - дребни инвеститори ще упуват на фондовия пазар от тия нива.По-скоро видяхме най-сетне върховете както на керата, така и на фондовите пазари.
Само лично мнение.
аз съм дълаг от 230 стопа ми е на 236 днеска мислех да затворя като видях какво стана но не затворих и най вероятно ще спечеля приза за тъпак на годината във форума
Аааа моля моля,за този приз на опашката...
И понеже си ми от любимците, ще се жертвам, за да не си последен на опашката...
Сърдечно благодаря,беше ми неудобно да ти го предложа,но ти наистина заслужаваш...ЧЕСТИТО!!!
Може би само трябва да добавя две неща. Първо, липсата на правила е също правило. И второ, фундамент винаги е имало и ще има... Може да се забави действието на фундаменталните икономически закони като се влияе на очакванията на хората, но не и да се отмени тяхното действие.
Шепа хора заграбват всичко и правят каквото си искат с цел огромни
невиждани досега печалби. И то абсолютно незаконн, да не говорим,
че са нечестни. Но кой ти гледа - те са всесилни, над държави и
държавност, президенти, парламенти, ООН и атомни бомби дори.
Гадното е, че ще докарат невиждани досега катаклизми и кризи -
1929 г. пасти да яде! Няма вече правила, техника, Фибоначи, Ган, Ман,
няма фундамент в някои случаи дори, нищо няма. А и няма кой да им
се опре...
магиосникът от Оз каза: 'иде!!! инфлацията иде!!бягайте!...продавайте!!'.........хммм...за пръв път от толкова време насам взе да се спекулира че инфлацията в САЩ вече излиза извън контрол....-причини...
..необходими са повече долари за единица петрол..
...разходите по труда увеличени, ефективност на труда по-ниска
..американците харчат повече отколкото получават...
...прекалено много долари в обръщение...(неподкрепени от икономическа основа)....
...трябва да се смъкнат акцийте с цел да се купят по-евтино...от кои?..познайте...
с други думи казано долара си се качи чисто спекулативно (паника)...
но смее ли Бернанке да вдигне лихвите?....ще отговаря пред конгреса с главата си....
в резултат и моя австралиец се влече, за щастие възвърна малко загубите си (твърде силен фундамент)....очаквам го още да се качва...
в края на деня..лоши нови за икономиката на САЩ...но добри за долара...хмммм......инфлация....
а..още нещо....японския финансов гуру каза че, ми ок, кери трейд, нека си продължи...изглежда че се изплаши йеничката му се засили твърде бързо твърдо много.....в крайна смета печалбите от кери трейда си се връщат и рециклират обратно в японската икономика....
утре какво да очакваме..търговски баланси...и канадеца!!!.....там лятото започва...почва и да се строи вече....имаме новини за работна сила и ново строителство....хората там купуват...имат пари......защо ли си мисля че обръщане на тренд при канадеца е просто...невъзможно в момента....
Не мисля, че много "бунаци" - дребни инвеститори ще упуват на фондовия пазар от тия нива.По-скоро видяхме най-сетне върховете както на керата, така и на фондовите пазари.
Само лично мнение.
аз съм дълаг от 230 стопа ми е на 236 днеска мислех да затворя като видях какво стана но не затворих и най вероятно ще спечеля приза за тъпак на годината във форума
Аааа моля моля,за този приз на опашката...
И понеже си ми от любимците, ще се жертвам, за да не си последен на опашката...
Шегата настрана. Бай лимит 3400, стоп 3390. Към обед ще си покаже кой боб и кой бой (10 пипса) яде, хехе...
Само лично мнение.
Коментар