Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеМАМУН къф празник е днес
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan10 Разгледай мнениеЕмилио, всичко на този свят се плаща. Може да е ефтино, може и да е скъпо - въпрос на гледна точка. А когато се довериш на безплатни съвети по форумите, гризваш дръвцето или 3фигури !Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ебльо Еблев Разгледай мнение
интересно че няма последния път подигравателни коментари >>>> явно имиджа последния път ми е пораснал и никой не е писал на въпреки >>>> значи е било предпоследния път но сега не ми се търси ЛЕКА ви нощ утре заранта може да се наложи да се добавят къси ама ще свиркам ако има нещо
Обаче загубиш ли ще те накълват с лешоядските си гаги и ще те дъвчат с ГОДИНИБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеТака е,когато човек робува на предварително написани сценарии.Аз и може би милиони като мене се бяхме нагласили за смъртта на еврото,а те еврократуните с няколко напечатани листа празни приказки обърнаха нагласите.Туй пазарят е многу глупаво жиуотно,щом от празни обещания гради кули от ,,пържен въздух"Но нищо,ще си пооближа раните,докато тази олигофренска еуфория отмине и после ще му сритам яко задника.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от bgg_red Разгледай мнениеТихо тихооооо !!!
В Русия съм,,,,,,,,,,,,,,
тоз лаф неколко пъти го ползваш и какво значи ?? че си се напил кат казак ли ?Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеРед отдясно на Карлово ли или отлево ?
В Русия съм,,,,,,,,,,,,,,--е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеРед отдясно на Карлово ли или отлево ?Купувам наденици!!!!!!
Коментар
-
Освен това ще добавя Хоска че последния път 4.10.11 когато системката каза дълги беше на 1,3171 а дъното беше 1,3145 така че няма да се учудя ако веке е близо върха
ПП. 1,4252 е 61,8% от 1,4939 до 1,3145 така че едно на умLast edited by Ебльо Еблев; 27.10.2011, 22:03.Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАлооооо
мастарите-вас питам?
че снощи вас послушах за къси-и кво стана едни 300 пипа нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеобъркването идва от това , че гледам фючърса.а при него числата са :
O/H/L/C (до момента) - 6194/6384/6180/6373 , та затова казвам 6400, ма айде кат за тебе още 25 поинта от текущи нива и то ако не падне повече от 9 поинта в следващият 1 час / също от текущите /Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от valk Разгледай мнениеСпоко утре може да му касират резултатитеДеградацията - висша форма на градация
Коментар
Коментар