Много четеш,малко е*беш . http://vbox7.com/play:415c2db9
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX Архив 2.30
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеАлооооо
мастарите-вас питам?
че снощи вас послушах за къси-и кво стана едни 300 пипа нагоре
интересна работа ве майна. аз що не съм 300 пипа назад ?Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fi4eto Разгледай мнениеМного точно казано ама се надявам да се разиграе малко на горе надол щото така ще го гледам само като теле в железница
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениенъл ти си майстора, ко нас питаш
Коментар
-
Първоначално изпратено от valk Разгледай мнениеDAX играе кючека на победатаДеградацията - висша форма на градация
Коментар
-
Първоначално изпратено от konan12 Разгледай мнениекато продадох 10000 долара на 1.46 сега имам 14600 лева кога да купя долари ?Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хоската Разгледай мнениеЕбльо, виждам, че цъкаш на демо, това е добре, амбициозен си, искаш да се научиш, но би ли обяснил каква и логиката на стоп, отдалечен на почти 4 фигури?
гледай и се учи
http://prikachi.com/images/755/3900755l.gif
и щом вече си "видял " че е демо няма да те убеждавам че акаунто е реален
ПП.Отговора ми важи и за ПетърчоLast edited by Ебльо Еблев; 27.10.2011, 21:28.Хората губят ума си на тълпи , а се връщат към здравия разум бавно и един по един .
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonimen komardjia Разгледай мнениеЕй такова нещо не бях чувал. Много добре!!!!!
Аз например в началото не ми бе изобщо до е..бане докато отварях позиции. Изстиваше ми ръката която държеше мишката да не говорим за възможност и другаде да се вдървявам. Браво!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Asambleq Разгледай мнениеПроблема е ,че кат купих е..х и заспах без да мога да сложа стоп Ако затворя сега,губя спечеленото от вчера и почвам на чисто,ако ли не ......
Аз например в началото не ми бе изобщо до е..бане докато отварях позиции. Изстиваше ми ръката която държеше мишката да не говорим за възможност и другаде да се вдървявам. Браво!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениекефа цена няма пич
Коментар
Коментар