If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
за сведение на премаркета ДАХ е 6365- 6375.....не се напрягай много че ще го познаеш...
Поздрави!
объркването идва от това , че гледам фючърса.а при него числата са :
O/H/L/C (до момента) - 6194/6384/6180/6373 , та затова казвам 6400, ма айде кат за тебе още 25 поинта от текущи нива и то ако не падне повече от 9 поинта в следващият 1 час / също от текущите /
ако удържи рейнджа от последният 1 час , вероятно ще опита още един импулс нагоре. ниво не давам , че не го гледам много подробно дакса, що не обаче 6400.
за сведение на премаркета ДАХ е 6365- 6375.....не се напрягай много че ще го познаеш...
Поздрави!
А в цялата история любимия ми ДАХ каде го виждаш че аз ослепях днес от него и вече не го виждам
ако удържи рейнджа от последният 1 час , вероятно ще опита още един импулс нагоре. ниво не давам , че не го гледам много подробно дакса, що не обаче 6400.
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
аз пък мисля да търгувам дълги само , докато даде сигнал за къси
щот ' мисля , че ще направи силна корекция' треска стопове , също както и 'много избяга няма начин да не върне'
А в цялата история любимия ми ДАХ каде го виждаш че аз ослепях днес от него и вече не го виждам
щот ' мисля , че ще направи силна корекция' треска стопове , също както и 'много избяга няма начин да не върне'
Тъй ми се иска,кво да направя ? Който няма стопчета ,6те чака корекцийка!
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Нали обещах да свирукам като се обади системката ми >>> току що на 1,4181 след 24 дневно мълчане системката ми даде къси >> три броя >>> следващите три чакат малко по нагоре .След малко снимка как изглеждат позициите
Само не забравяй, че и св.Нагъзаки чЕка некой да му се нахендри !
Коментар